Lectre Mesaj tarihi: Şubat 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2014 buraya alalım hayır sizene karaborsasından vs, size mi soracak millet, behzat amirimide yediler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Şubat 19, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2014 hayır belki erdalın ekibi alıp satıyordu biletleri :< Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serjuhan Mesaj tarihi: Şubat 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2014 Gidemiyoruz arkadaş valla yapsınlar böyle bi uygulama :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Şubat 19, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2014 ya böylede hype azalıcak 3 seans sonra gitmeyecek insanlar. negzl bi trenddi yani ^^ yapamazlar zaten ben inanmıyorum bu gerizekalılara. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Şubat 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2014 200tl verilir mi la evde izlersin daha iyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Şubat 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2014 kimliğe özel bilet yetmemiş mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Şubat 19, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2014 yav dur yapma bende öyle açtım konuyu çaktırmamaya çalışıyorum. zaten detayı öyleymiş seans başına olacakmış. sus sus kapat kapat :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Şubat 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2014 Mantıklı lan aslında, devlet tiyatroları Activision değil ki hype oldu diye 150-200TL yapsın fiyatları gerçi şuan ne kadar fiyatı bilmiyorum. Onun yerine ikinciyi izlemek engellenmesi güzel çözüm, fiyatta tabii hipnelik yapılmazsa. Ama işte mesela ikinci izlemeyi komple yasaklayacağına atıyorum 2-3 ay sınır koy. O da güzel olurdu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Şubat 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2014 linki okusan kaç lira olduğunu bilirdin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wolas Mesaj tarihi: Şubat 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2014 ne alaka ya saçmalık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldar Mesaj tarihi: Şubat 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2014 bence haklı çünkü o biletlere devlet sübvansiyon yapıyor. Amacı da millet karaborsada daha çok kazansın diye değil, herkes tiyatro izleyebilsin diye. Bence şu anki politika yanlış yine de, fazla ucuz. Öğrenciye indirimli verimeye devam edilsin. Normal bilet fiyatları artırılsın, birden çok oyuna bilet alana indirim yapılsın mesela. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JestersTear Mesaj tarihi: Şubat 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2014 kapatsalar devlet tiyatrolarını komple de hepimiz rahatlasak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Şubat 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2014 Rerore said: linki okusan kaç lira olduğunu bilirdin okumuştum da oraları atlamıştım asdfasd başı sonu işte, neyse daha çok battım asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2014 ah darkrider aahhh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yunusemre Mesaj tarihi: Şubat 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2014 Iyi olmus hakkaten 1 sene boyunca bir delinin hatira defterine bilet bulamamistim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wolas Mesaj tarihi: Şubat 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2014 şöle yapsa eyvallah dicem aynı oyun aynı saate aynı kişi 1 den fazla bilet alamasın. ama bune saçmalık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar