Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

S.L 22. hafta : Galatasaray - Beşiktaş l 22.02.2014 @ 19.00

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
BulletRide said:

GS 1.50, BJK 4.00 oranları. Beraberlik de 3 küsür birşey. İyice bokunu çıkardılar derbi oranlarının. Bursa'ya Eskişehir'e 1.30, 1.40 veriyor zaten

şu olay açık ve net galatasaray üzerinde psikolojik baskı kurmak amacıyla yapılmıştır. takım hayvani bir istikrar sahibiymiş gibi 1.50 nedir abicim. kaldı ki beşiktaş inanılmaz iyi son zamanlarda.

tek açıklaması var galatasaray bilmem kaç maçtır evinde yenilmiyor mu yoksa galibiyet serisi mi var öyle bişey işte.
Mesaj tarihi:
Tori said:

unity said:

PZero said:

SeaGle said:

PZero said:

piskolojik üstünlük bizden yana . belki son yıllardaki en rahat derbisine cıkacaz . bizim kaybetmemiz bişey değiştirmez gs 2 puan öne geçer en fazla . ama gs kaybederse bidaha onlar toparlanamaz. benim derbi skor tahminim 0-2 beşiktaş kazanır.

Anadolu takımıyla avrupa takımı arasındaki maça derbi denmiyor. Sadece beşiktaşsporu sahamızda ağırlıyoruz.

hangi avrupa takımı kendi sahasında 6 gol yer ? gsden anca beyblade avrupa takımı olur

ahahah

abi sanki inegöl köfte sporla gs maç yapıyor ne kadar sakin ne kadar saçma bi maç ahahahaah ulan inönüde şimdi 6 tane yese beşiktaş drogbaya çükünü yedirirler kesip bilici piliç yaparlar yerler sahanın ortasında asdaf
Mesaj tarihi:
içerde böyleymiş

1 Fenerbahçe 11 9 2 0 31 9 29 +22 Şampiyonlar Ligi
2 Sivasspor 11 9 0 2 23 10 27 +13 Şampiyonlar Ligi Eleme
3 Galatasaray 10 8 2 0 23 7 26 +16 Avrupa Ligi Eleme
Mesaj tarihi:
Antalya da var Terim'li dönemden puan kaybı

Mancini %100 diyorlar da aslında teknik olarak değil Antep belediye uzatmalarda yendik diye galibiyet yazıyorlar, teknik olarak berabere keza yine Antalya ile de kupada Olimpiyat'ta berabere kaldık.
Mesaj tarihi:

bu maç

Liebe said:

Tori said:

unity said:

PZero said:

SeaGle said:

PZero said:

piskolojik üstünlük bizden yana . belki son yıllardaki en rahat derbisine cıkacaz . bizim kaybetmemiz bişey değiştirmez gs 2 puan öne geçer en fazla . ama gs kaybederse bidaha onlar toparlanamaz. benim derbi skor tahminim 0-2 beşiktaş kazanır.

Anadolu takımıyla avrupa takımı arasındaki maça derbi denmiyor. Sadece beşiktaşsporu sahamızda ağırlıyoruz.

hangi avrupa takımı kendi sahasında 6 gol yer ? gsden anca beyblade avrupa takımı olur

ahahah

abi sanki inegöl köfte sporla gs maç yapıyor ne kadar sakin ne kadar saçma bi maç ahahahaah ulan inönüde şimdi 6 tane yese beşiktaş drogbaya çükünü yedirirler kesip bilici piliç yaparlar yerler sahanın ortasında asdaf

yarı yarıya seyirci ile oynanan kupa finali değil mi ?
Mesaj tarihi:
ya o 6-0 lık maç toshack ın suçu, adam hazırlık maçı gördüğü için saçma sapan kadro çıkarmıştı. Genç menç yığınla adam vardı sanırım, hatta 6 yememize rağmen hala taraftar destek veriyordu.
Mesaj tarihi:
son kez söylüyorum
evi arabayı satın maç skoru 2-3 oynayın
sonra vay efendim ben duymadım
yok efendim kaza geçirdim öldüm cesedime tecavüz ettiler o yüzden foruma giremedim görmedim demeyin
  • Yeni Oluştur...