BulletRide Mesaj tarihi: Şubat 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2014 GS 1.50, BJK 4.00 oranları. Beraberlik de 3 küsür birşey. İyice bokunu çıkardılar derbi oranlarının. Bursa'ya Eskişehir'e 1.30, 1.40 veriyor zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati Mesaj tarihi: Şubat 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2014 unity said: fatih terim asdhuasdhah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kavurma Mesaj tarihi: Şubat 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2014 BulletRide said: GS 1.50, BJK 4.00 oranları. Beraberlik de 3 küsür birşey. İyice bokunu çıkardılar derbi oranlarının. Bursa'ya Eskişehir'e 1.30, 1.40 veriyor zaten şu olay açık ve net galatasaray üzerinde psikolojik baskı kurmak amacıyla yapılmıştır. takım hayvani bir istikrar sahibiymiş gibi 1.50 nedir abicim. kaldı ki beşiktaş inanılmaz iyi son zamanlarda. tek açıklaması var galatasaray bilmem kaç maçtır evinde yenilmiyor mu yoksa galibiyet serisi mi var öyle bişey işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Şubat 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2014 evi arabayı karıyı sat bas beşiktaşa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Şubat 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2014 Kafa çelsi maçında olacak boktan bi durum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Şubat 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2014 Tori said: unity said: PZero said: SeaGle said: PZero said: piskolojik üstünlük bizden yana . belki son yıllardaki en rahat derbisine cıkacaz . bizim kaybetmemiz bişey değiştirmez gs 2 puan öne geçer en fazla . ama gs kaybederse bidaha onlar toparlanamaz. benim derbi skor tahminim 0-2 beşiktaş kazanır. Anadolu takımıyla avrupa takımı arasındaki maça derbi denmiyor. Sadece beşiktaşsporu sahamızda ağırlıyoruz. hangi avrupa takımı kendi sahasında 6 gol yer ? gsden anca beyblade avrupa takımı olur ahahah abi sanki inegöl köfte sporla gs maç yapıyor ne kadar sakin ne kadar saçma bi maç ahahahaah ulan inönüde şimdi 6 tane yese beşiktaş drogbaya çükünü yedirirler kesip bilici piliç yaparlar yerler sahanın ortasında asdaf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Şubat 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2014 jacabo said: evi arabayı karıyı sat bas beşiktaşa karıyı sattım fava attım bekliyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2014 kavurma said: tek açıklaması var galatasaray bilmem kaç maçtır evinde yenilmiyor mu yoksa galibiyet serisi mi var öyle bişey işte. bu sezon hic yenilmedi arenada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Şubat 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2014 Real'e yenildik. Onun dışında lig, kupa, CL pure win'e yakın. Hatta %100 sanırım iç saha galibiyet oranı Mancini'nin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Şubat 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2014 içerde böyleymiş 1 Fenerbahçe 11 9 2 0 31 9 29 +22 Şampiyonlar Ligi 2 Sivasspor 11 9 0 2 23 10 27 +13 Şampiyonlar Ligi Eleme 3 Galatasaray 10 8 2 0 23 7 26 +16 Avrupa Ligi Eleme Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Şubat 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2014 03/12/2013Galatasaray 2 - 2 Gaziantep BBSK 28/09/2013Galatasaray 1 - 1 Çaykur Rizespor rize maçında ft vardı galiba takım başında Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Şubat 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2014 Antalya da var Terim'li dönemden puan kaybı Mancini %100 diyorlar da aslında teknik olarak değil Antep belediye uzatmalarda yendik diye galibiyet yazıyorlar, teknik olarak berabere keza yine Antalya ile de kupada Olimpiyat'ta berabere kaldık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Şubat 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2014 bu maç Liebe said: Tori said: unity said: PZero said: SeaGle said: PZero said: piskolojik üstünlük bizden yana . belki son yıllardaki en rahat derbisine cıkacaz . bizim kaybetmemiz bişey değiştirmez gs 2 puan öne geçer en fazla . ama gs kaybederse bidaha onlar toparlanamaz. benim derbi skor tahminim 0-2 beşiktaş kazanır. Anadolu takımıyla avrupa takımı arasındaki maça derbi denmiyor. Sadece beşiktaşsporu sahamızda ağırlıyoruz. hangi avrupa takımı kendi sahasında 6 gol yer ? gsden anca beyblade avrupa takımı olur ahahah abi sanki inegöl köfte sporla gs maç yapıyor ne kadar sakin ne kadar saçma bi maç ahahahaah ulan inönüde şimdi 6 tane yese beşiktaş drogbaya çükünü yedirirler kesip bilici piliç yaparlar yerler sahanın ortasında asdaf yarı yarıya seyirci ile oynanan kupa finali değil mi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Şubat 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2014 Ne olursa olsun 6 yenmez teoride. Yenilen gollerin malligi da goz dolduruyo zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Şubat 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2014 ft neden parmaklıklar arkasında lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Şubat 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2014 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Şubat 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2014 sporxmi bu ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Şubat 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2014 ya o 6-0 lık maç toshack ın suçu, adam hazırlık maçı gördüğü için saçma sapan kadro çıkarmıştı. Genç menç yığınla adam vardı sanırım, hatta 6 yememize rağmen hala taraftar destek veriyordu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voys Mesaj tarihi: Şubat 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2014 kazanır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voys Mesaj tarihi: Şubat 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2014 gs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Borlach Mesaj tarihi: Şubat 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2014 2-2 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Şubat 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2014 3-1 sneijder selçuk burak sabri k.k. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2014 burak hattrick yapar, drogbanin golu var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unity Mesaj tarihi: Şubat 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2014 besiktaslilar cok heyecanlidir simdi ne guzel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Şubat 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2014 son kez söylüyorum evi arabayı satın maç skoru 2-3 oynayın sonra vay efendim ben duymadım yok efendim kaza geçirdim öldüm cesedime tecavüz ettiler o yüzden foruma giremedim görmedim demeyin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar