Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

S.L 22. hafta : Galatasaray - Beşiktaş l 22.02.2014 @ 19.00

Red

Öne çıkan mesajlar

ya gidip ligini 6. bitirmis takımı gelip bana "3 seneki basarılarına bak hele" diye oversen ben de guler gecerim.

malaga ve anderlect ile cluj ve braga arasındaki fark sadece bizim onlarla oynayıp oynamamız oldu. hangi 2 si ile oynasaydık aslında onlar da cok acayipti olacaktı.

diyorum cıkar o gruptan zenith i koy galatasarayı ne kadar fark var?

ki manu kacla bitirdi 13 mu 15 mi? e malaga da 12 ile bitirmis? ne farkı var? Yok bas takım yok o yok bu yok 3 senedir malaga kral. arap kazıgı yeiler hep.

hersey yalan dolan. basarıyı kucuk gorucez diye 2 sayfa once "2 kez ust uste cıkmak da basarı mı yaa" diyen bile cıktı.

o yuzden size tavsiyem siz de para biriktirip iyi futbolcular alabilirseniz siz de clujlarla bragalarla malagalarla anderlectlerle oynayabilirsiniz.

hadi canım.
Sosyal ağlarda paylaş

bunu sempatik bulan kimse oldugunu sanmıyorum daha forumda boyle bisey yazılmadı da. meloyu sempatik bulan da yok. ama cok hırslı ve her takıma lazım orta saha oyuncusu. borderline pislik herif. macta acık acık kırmızı alabilecegi hic bi hareket yapmayarak olabilecek en sert adam iste.

meireles cıkıp yaptıgım hareket portekizcede naber demek dedikten sonra melonunda kendini savunacak cok hakı oluyo o kotu. keske orası oyle olmasa da bizimkilerde ceza verse. ama işte adaletin savunucusu olsak da melo lazım. asdf
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...