Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

S.L 22. hafta : Galatasaray - Beşiktaş l 22.02.2014 @ 19.00

Red

Öne çıkan mesajlar

ya Beşiktaş fark yemez de ben yeneceğini de sanmıyorum. En iyi ihtimal olarak tek gollü Beşiktaş galibiyeti falan olur. Yüksek ihtimal beraberlik çıkabilir.

Beşiktaş'ın savunma yapısı anlık bireysel hatalar dışında neredeyse pozisyona kapalı bir savunma ve konsantre oldular mı ciddi anlamda gol yemiyorlar. 2 haftada 10'ar kişilik yaptığımız savunmalarda yediğimiz tek gol duran toptan yine bireysel hata ki saçma sapandı yani arada oluyor en iyi kalecilere bile

Ama işte burada etkeni bozan bir olay var. Olimpiyattaki ilk maçta da GS tüm maç sadece 2 pozisyonda defansı haklayabilmişti. İkisinde de Burak dağa taşa vurmuştu. GS'nin attığı 2 golde saçma sapan bireysel hatalardan gelip Drogba sayesinde gole dönüşmüştü.

GS'nin elindeki tecrübeli adamlarla Beşiktaş'ın yaptığı anlık hatalar net cezalandırılır. Maç zaten buradan kopar.

GS'nin şu Beşiktaş'a organize bir gol atacağını düşünmüyorum. Ama fırsatını bulurlarsa fırsatını geçen maçın bir benzeri ile maçı alıp götürebilirler. Bu tip durumlarda ceza kesme söz konusu olunca malesef Türkiye de en iyi takım GS asdfsd
Sosyal ağlarda paylaş

önde olmanın avantajı ile daha kontrollü bir oynarız diye düşünüyorum.

zaten son haftalarda savunma konusunda takım level atladı.
çıkacak 1 puan bile değerli arena'dan gs'nin önünde kalmak açısından.

3 sonuçlu bir maç, bizim kazanmamız tesadüf ya da şans olmaz eğer kadıköy'de oynadığımız şekilde oynarsak(en azından ordaki ilk yarı gibi) kaybetmek de herşeyin sonu olmaz 2 takım için de. 1 puan cıksın herkes mutlu olsun
Sosyal ağlarda paylaş

cicibeybe said:

1 puanın neyinden mutlu olacan elmavodka
Alacaz aşağı pis cimbomu

öndeyiz gs'yi arkada tutmak da kazanmak kadar önemli.

puan avantajı varken çıkıp deli gibi saldırıp savunmada açıklar vermeye gerek yok, geriye yaslan orta sahayı kilitle, kontralardan olcay töre ile gol ara.

bu sezon şampiyonluk beklentim yok, ama fener şampiyon olursa stadsız sezonda 2.lik direk CL ile sampiyonluk kadar değerli
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...