aktiftablet Mesaj tarihi: Ekim 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2016 e5 te kaza yaptım gencolar. avuç içinde kaydırma tabanı olmayan eldiven kullanmayın, beni kurtardı resmen, serçe parmagımda bi şişme var, geçer umarum atel takıldı, röntgenler falan temiz.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ekim 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2016 gecmis olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Ekim 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2016 gecmıs olsun ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaero Mesaj tarihi: Ekim 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2016 Geçmiş olsun başkan acil şifalar modeli neydi eldivenin Bugün bende yola aniden çıkan bi arabayla kafa kafaya geldim resmen. Frene asılmak yerine nasıl olduysa bastım direksiyona kontra ile kıl payı yırttım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jeeztro Mesaj tarihi: Ekim 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2016 Büyük geçmiş olsun, kalıcı birşey çıkmaz umarım. Nasıl oldu kaza ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Ekim 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2016 zipzip said: http://www.edinburghharley-davidson.co.uk/New-2015-Bikes/Dyna/fat-bob/image3.jpg Şu varken başka motorla konulmuş, çok üzüldüm. Ya şu motora benzer bi motor konulmuştu buraya, daha sadeydi, çift farlı diye hatırlıyorum, hipster motoru falan denmişti hatta sfdfd hatırlayan varsa yapıştırsın pls Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Ekim 22, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2016 Jeeztro said: Büyük geçmiş olsun, kalıcı birşey çıkmaz umarım. Nasıl oldu kaza ? e5 en sol şeritten giderken yaya atladı önüme. Yaya öncelikli falan demeyin, orada yolu ayıran beton bariyer var, yayanın geçmesi imkansız karşıdan karşıya, yaya üst geçidinn tam altında, yenisahrada oldu olay. kadına yandan hafif çarptım, ben 20m falan beton bariyerle motor arasında sürüklendim, sonra motor kendi sürüklenmeye devam etti ben de yerde biraz daha sürüklendim, kalktım ayaga. Kadın pardon hata bende dedi ve KAÇIP GİTTİ. Kendim hstaneye gittim de asıl eziyet devlet hastanesi. Kaza yaparanız özel hastaneye gidin ve mutlaka ambulansla gidin (yoksa acil kabul etmeyip kabarık fatura çıkarabilirlermiş) Sagımda solumda bir kaç çizik morlukla atlattım. Sadece sag el serçe parmagım baya şiş ve morarmış durumda. Toplam 7, 8 tane röntgen çekildi, hiçbirinde bişey yok çok şükür. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Ekim 22, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2016 Cok gecmis olsun. Kacla gidiyordun kadina carptiginda? Nasi kacabildi olay yerindwn kadin onu merak ettim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ekim 22, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2016 yürüyerek kaçmış gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jeeztro Mesaj tarihi: Ekim 22, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2016 aman abi büyük geçmiş olsun, e5 sol şeritte yayanın ne işi var ya allahım yarabbim. ucuz atlatmışsın gerçekten. madem iyisin, motoru soralım façsödm ne alemde, çok var mı hasar ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ekim 22, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2016 Geçmiş olsun aktif. Bu fat bob yeni başlayana fazla mı :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
marksman Mesaj tarihi: Ekim 22, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2016 fazla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Ekim 23, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2016 ben o sol seritten hep cok tirsmisimdir (en sol aradaki kismi diorm bariyerle) bide diger motorcular arkadan harasliyorlar orada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jeeztro Mesaj tarihi: Ekim 23, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2016 Çok aşırı yavaş gitmiyorsam orda, kimseye yol vermiyorum abi. Sıkıştıran tiplerin hali tavrı belli zaten. Bazısı var insan gibi arkandan seyreder, anlarsın adamın geçmek istediğini ama seni rahatsız etmek istemediğini, bir de kimisi var arkandan gelip dat dat dat korna ve ara gaz verip durur. Sabit gidiyorum abi, yol vermem öyle tiplere. Trafikte sıkıştırılmaya karşıyım fasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Ekim 23, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2016 Abi 60la falan çarptım. Ama aslında daha yavaş gidiyorken arkadan kuryeci dallamanın teki sıkıştırıyo diye biraz hızımı artırmıştım, normalde 40la falan giderdim orda. Hızımı artırmamış olsam belki çarpmayacaktım ama fren yaptıgımda tam dibmden glen dallama bana çarpacaktı belki de. Ben sinirle kadının üstüne yürüyecekken kadın hata bende dedi, sırtını falan tutup acıyla inliyodu, sonra diger motorcular falan durdu, herkes iyimisin flaan diye sormaya başladı falan bi baktık kadın ortada yok. Yürüyerek degilde koşarak kaçmış olması lazım. Hayır 1.5metre beton bariyer var yolu ayıran oradan nasıl geçecegini düşünüyodu acaba merak ediyorum. Bir de tam üstümüzde yaya üst geçidi var. O yolda araçların sıkıştırma ihtimali, yandan önüme çıkabilicek motorlar, vs gibi şeylere dikkat ederken, hiç beklemedigim şekilde kaza yaptım, bu da tecrübe oldu. Korumalı pantolon ve ayakabı giymiyodum, allahtan bişey olmadı. Bi dizimde yara var sadece, ama kırık çatlak vs yok, sokak çodugu yarası var:D Ama iyi eldiven çok önemli ya, kesinlikle eldivende ucuza kaçmamak lazım. Motorda yolcunun sırt dayama zımbırtısı parçalandı çok garip bi şekilde. (normalde motor devrildiinde yere hiç degmiyor ama bariyere sürtündür heralde) Onun haricnde çizikler dışında bişey yok. Katlanan aynalar hayatta kalbiliyor bu tür kazalarda anlaşılan. Aynada çatlak var ama aynanın kolu, ayna üstündeki sinyal falan saglam gibi duruyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaero Mesaj tarihi: Ekim 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2016 https://www.youtube.com/watch?v=G2N6x1TJ8VA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ekim 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2016 bu elektrikli scooterlar için ehliyet gerekiyor mu yine de ? ehliyetsiz kullansak nolur zatne maks hızı 50kms. bisiklet gibi bir şey. bi tane alıcam bu cadde trafiğinden falan kurtulmak için birebir. tatlı modelleri de baktım. 3bin lira bir şey değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Ekim 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2016 max 25 altı gerekmiyor diye biliyorum yeni yasayla değişmediyse kaskada ihtiyacın yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jeeztro Mesaj tarihi: Ekim 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2016 Ehliyete gerek yok onlarda, hatta 50cc ye kadar olan benzinliler için de gerek yok diye biliyorum. Ama pek önermiyorlar, çabuk gidiyormuş bataryaları. Her kullandığında haliyle düşüyor epey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Curunir Mesaj tarihi: Ekim 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2016 Caydırcılığa gel oha Cok güzel anlatmis Turkce mealini de ben anlatayim...Diyor ki; burasi dingonun ahiri değil İstanbul da ki gibi! emniyet serinden gidersen ya da bol kepçe makas yaparsan once seni sag a çekerim senden tam tamina 960 EURO isterim...bitmedi...sayet nakit paran yoksa,banka kartini isterim! O da mi yok motoruna o an el koyarim! Parayi bana getirmeni beklerim ( cunku yakalanan araç almanya plakali değil ) Bitti mi? bitmedi emniyet serinden gittiğin için once seni karakola gotururum sonra ifadeni alirim sonra sana mahkeme olup olmayacagini oracikda tebliğ ederim....( Tabi ehliyetine mahkeme al koyar mi koymaz mi onu bilemem,ancak yabanci uyruklu olduğun için el konmasa bile ehliyetinin üzerine beyaz bir tamponlu stiker yapistirilir ve en az 2 ay olmak sarti ile almanya da motorlu araç kullanman yasak diye ibare olur.Bu ibareye uymaz yasakken motorlu araç uzerinde yakalanirsan 3500 EURO ceza ve 3 yil hapis cezasi ile yargilanirsin ) Xaero said: https://www.youtube.com/watch?v=G2N6x1TJ8VA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Ekim 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2016 öle bi ülkede zaten emniyet şeridinden gitmeye gerek yok motorla. lane splitting bile gereksiz yav. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Law Mesaj tarihi: Ekim 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2016 Çomar'ın Almanya ile imtihanı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ekim 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2016 fakirlikten hayatini riske atanlar.. bu bedeni sokakta bulmadiniz. gidip araba alin. ShadowFax said: İlk kazamı yaptım. TEM'e çıkarkene virajda motosiklet altımda kaydı gitti bi anda. Sanırım yerde yağ falan vardı. Hava da yağmurluydu. Pek bi şey yok bende. Motorda da :) aktiftablet said: e5 te kaza yaptım gencolar. avuç içinde kaydırma tabanı olmayan eldiven kullanmayın, beni kurtardı resmen, serçe parmagımda bi şişme var, geçer umarum atel takıldı, röntgenler falan temiz.. bu da olumu ucuz atlatmis. Xaero said: Geçmiş olsun başkan acil şifalar modeli neydi eldivenin Bugün bende yola aniden çıkan bi arabayla kafa kafaya geldim resmen. Frene asılmak yerine nasıl olduysa bastım direksiyona kontra ile kıl payı yırttım hayir araba kullanan adamlara da bela oluyorsunuz. motorlu adam indirmenin cezasi, normal cezanin %20'si olmasi lazim. adam olmeye ant icmis sekilde cikiyor her gun yola. yok yer yagliydi, yok islaklik mi vardi ki, yok efendim aniden cikti nereden ciktiysa. arabayi surene acirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pattisliborek Mesaj tarihi: Ekim 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2016 http://www.reactionface.info/sites/default/files/imagecache/Node_Page/images/1345666396035.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Ekim 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2016 kızlısını koysaydın ya bunun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar