Jeeztro Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2016 Ya kendi servisim kabaca bakarız dedi, bakalım ne olacak. Kanser bir iş yerinde olduğum için (beyaz yakanın allah belasını versin) kalkıp 2-3 saat zaman ayırıp sakin sakin baktıramıyorum herşeyine. Yarın öğle arasında motoru bi gösterip, peşinden notere gitmeyi planlıyorum. Artık baydım çünkü bak bak. Çıkacaksa bir boku çıksın ne yapayım artık. Motor kesinleşse Yeto' nun çantayı alacağım. İsteyen istediğini desin yakışmayacağını biliyorum gene de alacağım ama yapacak birşey yok. Artçım olmasa sele üstü bir tekstil çantayla çözerdim de, mecbur topcase alacağım. Çanta alacağım buldum birşeyler, fakat çanta alırken yanında demiri gelmiyor değil mi ? İlla onu ayrı mı almam gerekiyor ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2016 abi bide bişi sorcam neden cb? neden cbr değil? yani cb alıcaksan neden mt07 ya da monster falan değil? cb ne arkadaş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaero Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2016 Law said: İkinci el olabildiğince uzak durun, tanıdık motordur ayrı tabi. Bir sene daha bekle para biriktir denkleştir sıfırını alın. Senin dediğin mevzu R makinalar için olabilir belki... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaero Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2016 Jeeztro said: Çanta alacağım buldum birşeyler, fakat çanta alırken yanında demiri gelmiyor değil mi ? İlla onu ayrı mı almam gerekiyor ? Demiri derken? Montaj için bağlantı tablası geliyor ama demir gelmiyor onu sen alıcan. Yan sanayi al illa vardır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jeeztro Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2016 Suark said: abi bide bişi sorcam neden cb? neden cbr değil? yani cb alıcaksan neden mt07 ya da monster falan değil? cb ne arkadaş Abi CBR çok SS gibi duruyor, ben daha böyle naked istiyorm bilmiyorum. Zaten CBR ilanı da yok hiç doğru düzgün. Çok da soramadım. Neden MT 07 değil, 2 silindir bir kere, kullandım da, zevk vermedi. Tamam çok hızlı, atik motor, ama alt devirlerde gene CBR 250 gibi aptal oluyor alet. Kullanımını sevmedim. ABS lisi var evet, ama aynı paraya geliyor nerdeyse, e 2 silindir apaçi motoru alana kadar (sahibi olanalr kusura bakmasın gördüklerimin %98 i bu şekildeydi sözüm meclisten dışarı) 4 silnidir canavar gibi Honda alırım dedim. Monster pahalı, servisi de pahalı, e 2013-2012 model bakmam lazım bu fiyat aralığında. O da pek işime gelmiyor haliyle, hem yüksek KM li, hem de öyle aman aman beğendiğim bir cihaz değil. Çift silindir zaten aynı şeye geliyor. Derdim hız değil, 4 silindire takmış olabilirim ama, sesi, flüt gibi yanyana diziliş şekli manyak etti beni. Yapacağım maximum hız 150 olur zaten, gerisi yok. Ama işte 4 silindir, 3-4 kere kullandım beni benden aldı, yediğim yemekten bile zevk alamadım fasdasd Xaero said: Jeeztro said: Çanta alacağım buldum birşeyler, fakat çanta alırken yanında demiri gelmiyor değil mi ? İlla onu ayrı mı almam gerekiyor ? Demiri derken? Montaj için bağlantı tablası geliyor ama demir gelmiyor onu sen alıcan. Yan sanayi al illa vardır. Heh işte onu soruyorum, çanta ve tablası beraber ama tutturma demiri ayrı yani. E 42lt çanta da kabaca 1.000 tl. Ağzına tüküreyim, köpek aldığımda da bu ülkede hayvan bakmak lüks derdim. Motor da öyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2016 ya daha 2 ay once bı arkadas monster adlıda 25 e tabı pıyasasını bılmıorm gayet temız alet. bıde cb650f gerçekten çirkin duruyor, bide uzun yol ve naked eminmisin? ben pulsardan 250r ye geçince "oha ne kadar güzelmiş lan bu KARENAJ" demiştim, çıplak motor boktan bişi ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2016 Benzin almanın kolayı var mı? böyle falanca benzincinin filanca kartıyla araçtan ödeme gibi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2016 Ben hep nakit ödüyorum ya sırf kolay diye, benzincinin marketine girmiyorum en azından. Depoyu da fullemiyorum tabi, cebimdeki para kadar alıyorum , para üstü olmayacak şkilde. 40tl 50tl vs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jeeztro Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2016 Aldim ya la. 23.750 16.000 de. Hayirlisi yarin islemlee var iste. Hrycan basti paea gitti ahhah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2016 hayırlı olsun ne aldın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jeeztro Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2016 Eyvallah çok sağolasın. CB 650F işte yahu. Alma dediniz, alasım geldi fasdasd Bilmiyorum abi yakından görünce çok acayip hoşuma gitti, çok estetik güzel diyemeyeceğim. Ama benim için ilginç ve değişik bir tecrübe olacak. Joymax 250 alayım diye girdiğim yolculuğa, NC denemeleri, XJ6 ya bakmalar, MT 07 soruşturma, Versys kavgası falan derken en son bunda karar kıldım. Topcase takıp devam edeceğim bakalım. Eylül 9 - Yunanistan yolcusuyuz hanımla. Takılmak isteyen olursa peşimize bekleriz. Benim ve onun ilk uzun yol deneyimi olacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Law Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2016 Jeeztro said: Aldim ya la. 23.750 16.000 de. Hayirlisi yarin islemlee var iste. Hrycan basti paea gitti ahhah O heyecan paha biçilmez :). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Yeto Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2016 hayırlısı olsun, güle güle kullan. ben cantayı bu sabah sattım versys grubundaki birine. sonra da gittim alüminyum canta aldım. alüminyum canta alarak iyi mi yaptım kotu mu yaptım bılmıyorum. göreceğiz zamanla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
manve Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2016 hayirli olsun, gule gule kullan :) yunanistan turunu ben de yapmak istemistim hep ama hic nasip olmadi malesef Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jeeztro Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2016 Hanım hamileymiş, birkaç saat önce öğrendik :) Pazartesi gibi motoru tekrar ilana koyarım... 1 gün daha bekleseymişim keşke ahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2016 anaaa aboooo bak bu daha güzel haber Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaero Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2016 Jeeztro said: Hanım hamileymiş, birkaç saat önce öğrendik :) Pazartesi gibi motoru tekrar ilana koyarım... 1 gün daha bekleseymişim keşke ahah Ben sana scooter al dediydim :) Allah analı babalı büyütsün sağlık sıhhat inşallah... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaero Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2016 https://www.youtube.com/watch?v=YARCqnnR9Pg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Law Mesaj tarihi: Eylül 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2016 https://www.youtube.com/watch?v=xofqykB38M0 Bu kazada hata kimde ? Benim anladığım en öndeki sürücü hızını düşürüyor fren ışığı yanmıyor ama gaz kolunu bırakınca hızı düşüyor, ikinci sürücü (barkın bayoğlu) fren mesafesi bırakmadığı için fren yapıyor ve çarpma ihtimaline karşın kendini sağ şeride atıyor, sağ şeritteki vataandaş hızı 160 civarı önünde birden barkını bulunca adama vuruyor. 3 sürücününnde hızı aynı ama öndeki ikili hız kesip ikincü sürücü daha düşük hızla sağ şeride girince kaza oluyor diye anladım ben ? Hepsi hatalı gerçi aşırı hız, takip mesafesi yok vs sizin fikriniz ne ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Eylül 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2016 hata bence fuatta ya, sağa atarken kendini fazlasıyla açıktan geçmesi gerekiyor. ki çok gereksiz bir hareket bence. fermuar dizilimi az çok var ön tarafta gördüğüm kadarıyla. Barkın nasıl görememiş arkadan geleni o ayrı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Eylül 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2016 takip mesafeleri cok az asıl sebebi o kazanın bence bi de fren yapıldıgını farketmiyor en arkadaki üzücü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Yeto Mesaj tarihi: Eylül 3, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2016 arkadakinin hatası gibi geldi. ani hareketten kaçınmak istemiş de, ben olsam köklerdim freni. takip mesafesi bence kurtarır gibi. ama ön tarafın yavaşladığını görünce freni koysaymış bence çok daha doğru olurmuş. arkadan gelen allah korusun sağ şeritten gelen arabanın altında da kalabilirmiş, çok kontrollü atmamış gibi sanki kendini yana. bir daha izledim de, arkadaki çok net dalmış yau. belli yani adama çok yakın geçeceksin, en kotu açıl amk. başka yere mi bakıyordu acaba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaero Mesaj tarihi: Eylül 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2016 Barkın dalmış resmen adamın önüne... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jeeztro Mesaj tarihi: Eylül 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2016 Kasap fuat ya. Birtane de pistte kazasi var epic gercejten viraja bodozlama giritor birini altina aliyor. Ne sagliosun abi beraber surdugun adamlari. Yogun bakimdaymis ama yazik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Eylül 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2016 pistte şekeri düşmüştü belki burdada benzeri olmuştur çünkü interkom falan var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar