ShadowFax Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2016 Suark said: abı ben acamıyorum bende bısı cıkmıyo soyle lıkn koyarken yorumda yazında googlelayalım Cbr250rr 2017 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2016 MrLevie said: vuruyor.http://www.ehliyetokulu.com/a2_ehliyet.htm vurmuyormuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2016 yeni ehliyetin geldiğinde sadece 10 yıl geçerliliği olacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2016 rr? nası yanı kendıne rakıp mı cıkarıyor honda ShadowFax said: Suark said: abı ben acamıyorum bende bısı cıkmıyo soyle lıkn koyarken yorumda yazında googlelayalım Cbr250rr 2017 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jeeztro Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2016 MT 07-Tracer fiyatı açıklanmış, 31.900 TL demiş danalar. Allah belasını versin böyle memleketin ya. Yorumsuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Yeto Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2016 versys varken gidip tracer alanın aklına şaşarım o zaman. sanırım aletin tek avantajı fabrika çıkış lastıkleri. bir de eğer boyutunun nispeten ufak olmasını istiyorsanız o da avantaj. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaero Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2016 Bmw ye baksen.. https://m.youtube.com/watch?v=bV9wi4U9mas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaero Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2016 Bu arada şuna binen birini görünce istemsizce adama saygı duyuyorum https://youtu.be/pCggvGXBiGs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jeeztro Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2016 e tabi o kadar para verebiliyor motora diye ben de saygı duuyyorum ffasd süper aletler ya. gerçekten. adam yapıyor anasını satim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2016 dün beşiktaşta vardı ya öyle bakıyorsun işte yanından geçerken. Üstüme düşse bacağımı bırakırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2016 bok atılacak makine değil tabi ama garip ön takımın hissiyatı da en az görüntüsü kadar garip :) bir de fanatikleri abartıyorlar kült motor olması sebebiyle, 80k küsür verecek olsam başka motorlarla ciddi kıyaslarım, o zamanda artıları olduğu kadar eksileri de çıkıyor ortaya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2016 baktım sahibindende 92.500e var 2. eli asdsjsh olsa da binsek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaero Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2016 aktiftablet said: bir de fanatikleri abartıyorlar kült motor olması sebebiyle, 80k küsür verecek olsam başka motorlarla ciddi kıyaslarım, o zamanda artıları olduğu kadar eksileri de çıkıyor ortaya Olay parası değil ki. Üstündeki adamın yaşadıklarını az çok hayal edince saygı duyuyorsun resmen. Bir tanesi ile ufakta olsa muhabbetim oldu adam Katmandu, Nepal'e falan gitmiş gelmiş... O anlatırken hayal etmeye çalıştım yaşadıklarını resmen saygı duyulacak bir macera... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2016 Hakkını verenlere hakikaten lafım yokda sırf parası var diye alıp yarım saat uzaklıktaki göl kenarına gözlemeye yemeğe gidenlere lafım çok. Ayrıca makine hakikaten taş gibi. Benim motorla otoparkta bir araca girmiştim aracın yan kapı göçtü cam patladı aynası kırıldı falan benim motor yana düşünce sinyal lambasının camı çatladı sadece sdfsdfs 15tlye gittim değiştirdim sonra. http://i.imgur.com/K203wOx.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2016 geçmiş olsun :) nasil girdin orada o arabaya :) bu arada GS'ler güzel, Africa Twin de güzel, Tenereler de. Hepsi güzel amino asit. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2016 bunlar güzel de binince şehirdışında bulman lazım kendini Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2016 Valla GS'ler güzel de F/P alışta düşük, bakımda baya düşük, öyle efsane dayanıklı da değil. Sorun yaşayanı biraz fazla sık duyuyorum. Caponord ve Africa Twin gayet güzel alternatifler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2016 gs yerine bi caponord bi de africa twin alıp yan yana kaynaklattırabilirsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lord_gorthaur Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2016 benelli'de türkiye pazarına girmiş bir kaç güzel naked bir tane enduro ile. Servisi ve garantisi nasıl bilmiyoruz ama motorlar güzel gözküyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaero Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2016 lord_gorthaur said: benelli'de türkiye pazarına girmiş bir kaç güzel naked bir tane enduro ile. Servisi ve garantisi nasıl bilmiyoruz ama motorlar güzel gözküyor. Çinli benelliyi diyorsun sanırım... http://www.qj-group.com/english/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2016 www.benelliturkiye.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2016 fistan herşeyi de bilme :D Abi bi milyon çeşit adam satın alıyo GSi, en çok satan motorlardan, hatta büyük hacimde yıllardır en çok satan. Bizim bi grubumuz var, çogu gs kullanır, birkaçı da gerçekten fanatigi, alman ırkının üstünlügünü "gs'i yapan adamlar" şeklinde tanımlıyolar. Her binen nepale gitmiyo, ya da sadece bakkala giden poser da degil. Otomatik olarak saygı duymalık bi durum yok. En az deger kaybeden motor oldugu için, o kadar para yatırılıcaksa mantıklı bir seçim TR şartlarında. Ha saglamlıgı şu açıdan efsane cidden. Bizim bi abimiz almanyaya arazi egitimine gitti bmw'nin. Adam sulu adv'yi yerden yere vurdum diyor resimlerini falan da gösterdi. Düşür kaldır dümdüz devam et. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2016 Baggio said: Valla GS'ler güzel de F/P alışta düşük, bakımda baya düşük, öyle efsane dayanıklı da değil. Sorun yaşayanı biraz fazla sık duyuyorum. Caponord ve Africa Twin gayet güzel alternatifler. F/P satarken çok yüksek işte :D AFrica neyse de 2 yaşında capanorda kimse bakmazken gs altın gibi deger kazanıyo. Bizim grupdan bi abi 2 tane gs sattı sırayla, ikisinde de kendi satmak istemedigi halde birileri yalvararak aldı motorunu :D Şu an yine sıfır triple black aldı, eminim seneye birileri yalvarır bana sat diye :D Şaşılacak olay. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2016 son 2-3 gündür yolda arabalar, özellikle servisler, beni yok sayıyor. Bi anda solumdan tam önüme giriyorlar. Takip edip tepki gösteriyorum. Adamlar gözlerini kaçırıp, ignoreluyorlar lan :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2016 Yalnız Avrupa yakası şöförü ile Anadolu yakası şöförü arasında bariz fark var İstanbulda. Anadolu yakası şöförü çok düzgün demiyorum tabi de, Avrupa yakasında gereksiz bir ekstra paçozluk var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar