Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Motor sevdalıları için v3.1

inyormaynd

Öne çıkan mesajlar

aktiftablet said:

bir de fanatikleri abartıyorlar kült motor olması sebebiyle, 80k küsür verecek olsam başka motorlarla ciddi kıyaslarım, o zamanda artıları olduğu kadar eksileri de çıkıyor ortaya

Olay parası değil ki. Üstündeki adamın yaşadıklarını az çok hayal edince saygı duyuyorsun resmen. Bir tanesi ile ufakta olsa muhabbetim oldu adam Katmandu, Nepal'e falan gitmiş gelmiş... O anlatırken hayal etmeye çalıştım yaşadıklarını resmen saygı duyulacak bir macera...
Sosyal ağlarda paylaş

Hakkını verenlere hakikaten lafım yokda sırf parası var diye alıp yarım saat uzaklıktaki göl kenarına gözlemeye yemeğe gidenlere lafım çok.

Ayrıca makine hakikaten taş gibi. Benim motorla otoparkta bir araca girmiştim aracın yan kapı göçtü cam patladı aynası kırıldı falan benim motor yana düşünce sinyal lambasının camı çatladı sadece sdfsdfs
15tlye gittim değiştirdim sonra.

http://i.imgur.com/K203wOx.jpg
Sosyal ağlarda paylaş

fistan herşeyi de bilme :D

Abi bi milyon çeşit adam satın alıyo GSi, en çok satan motorlardan, hatta büyük hacimde yıllardır en çok satan. Bizim bi grubumuz var, çogu gs kullanır, birkaçı da gerçekten fanatigi, alman ırkının üstünlügünü "gs'i yapan adamlar" şeklinde tanımlıyolar. Her binen nepale gitmiyo, ya da sadece bakkala giden poser da degil.

Otomatik olarak saygı duymalık bi durum yok. En az deger kaybeden motor oldugu için, o kadar para yatırılıcaksa mantıklı bir seçim TR şartlarında.

Ha saglamlıgı şu açıdan efsane cidden. Bizim bi abimiz almanyaya arazi egitimine gitti bmw'nin. Adam sulu adv'yi yerden yere vurdum diyor resimlerini falan da gösterdi. Düşür kaldır dümdüz devam et.
Sosyal ağlarda paylaş

Baggio said:

Valla GS'ler güzel de F/P alışta düşük, bakımda baya düşük, öyle efsane dayanıklı da değil. Sorun yaşayanı biraz fazla sık duyuyorum. Caponord ve Africa Twin gayet güzel alternatifler.

F/P satarken çok yüksek işte :D AFrica neyse de 2 yaşında capanorda kimse bakmazken gs altın gibi deger kazanıyo.
Bizim grupdan bi abi 2 tane gs sattı sırayla, ikisinde de kendi satmak istemedigi halde birileri yalvararak aldı motorunu :D Şu an yine sıfır triple black aldı, eminim seneye birileri yalvarır bana sat diye :D Şaşılacak olay.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...