Baggio Mesaj tarihi: Ocak 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2016 Netleşti. Tabii ki Korlas hatalı, ama işçilik tutarından değil. Öyle bir fazla yazmışlar ki parça fiyatlarını, ya 2 ayda %15 zam yaptılar, ya da Euro kurunu 3.65 falan kabul ettiler, öyle denk geliyor. Bir parçayı da değiştirmemişler ki faturayı aşırı kabarık görünce kıllanıp detayına inmeyeyim. Eksper de parça listesine göre kalem kalem onay verdiğinden hepsini kontrol edip fazlalıkları ödememiş haliyle. Sipariş geçildiğinde Euro 3.41, parçalar gelip onarım yapıldığında 3.23, eksper de neyse ki sipariş zamanından 3.41 kabul edip öyle yapmış hesabı. Yoksa 400 TL eksik ödenecekmiş. Tanıdığım tüm yetkililerini de maile ekleyerek firma sahibine mail attım, müdürün biri "Kendisi bu detaylarla ilgilenemez takdir edersiniz ki" diye başlayan saçma sapan bir cevap yazmış. Bu saatten sonra motorda garantiden değişmelik bir sorun yaşansa onu bile değiştireceklerine inanmıyorum, o yüzden bir daha uğramayı düşünmüyorum. Siz de eşinizi dostunuzu sakın Korlas yoluna düşürmeyin. Berk, Anadolu yakasında ne gibi ustalar var abi işi bilen? Adres, isim cisim versene birkaç tane. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Ocak 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2016 Abi benim arkadaşlar ducati servislerine gidiyolar, o yüzden direk tavsiye veremem ama duyduğum kadarıyla mototriple iyiymiş triumph'a bakan. Maltepe'de. Ulan adama triumph tavsiye ettiğim için vicdan azabı çeker oldum, daha hiç müşterileri bile olmadan madur oldum ne biçim firmaysa. En premium, en prestijli markaları böyle bi firmanın temsil ediyo olması tek kelimeyle rezalet. edik: eksik gelen 150yi alabilecek misin acaba? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Ocak 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2016 Bu arada: https://www.youtube.com/watch?v=2C5nWNQZS60 Valla sesi güzel, rengi özllikle laciverti güzel, büyüklüğü de güzel ama şunu daha küçük jantla, daha güçlü bi motorla biraz daha sportif bi versiyonu olsaymış keşke. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Ocak 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2016 aktiftablet said: Ulan adama triumph tavsiye ettiğim için vicdan azabı çeker oldum, daha hiç müşterileri bile olmadan madur oldum ne biçim firmaysa. En premium, en prestijli markaları böyle bi firmanın temsil ediyo olması tek kelimeyle rezalet. edik: eksik gelen 150yi alabilecek misin acaba? Yok abi senle ne alakası var ya, bunların öküzlüğü. Yani bu ciro seviyesinde böyle bir muamele elli yıl düşünsem aklıma gelmez. Alırken de okudum ettim ama 'üç günde olmaz da beş günde olur' dedim, 3 ayda olacağı aklıma gelmedi. Şu muamelelerden sonra hala satmadıysam ne kadar sevmişim düşün yani, sağol var ol :) Bir daha garantilik bir durum olmadıkça Korlas'a ayak basmam ama. Dediğin adamı deneyeyim bakalım. O eksik geleni de verecekler gibi duruyor ama bilemiyorum tabii söz konusu Korlas olunca. Bugün 3'te IBAN istediler, verdim, bil bakalım para geldi mi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jeeztro Mesaj tarihi: Ocak 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2016 aktiftablet said: Bu arada: https://www.youtube.com/watch?v=2C5nWNQZS60 Valla sesi güzel, rengi özllikle laciverti güzel, büyüklüğü de güzel ama şunu daha küçük jantla, daha güçlü bi motorla biraz daha sportif bi versiyonu olsaymış keşke. çok iyi yahu. çocukken de hastaydım hala hastayım. tam demir at ya. süper alet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Ocak 10, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2016 YBR 125 mi CBF 150 mi derken galiba CRF 250 L alacağım. Boyum 1.99. Bu motordan başka motorda rahat oturmama gibi. http://powersports.honda.com/assets/flash/model/gallery/CRF250L_2015_Street_07.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Ocak 16, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2016 o kadar sorun oluomu ya boy. pulsari ben 1.90 bi cocuga satmistim agbi ufak motorlar gelmio bana demisti heh. mt25 ufak mi kacicak sana? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Ocak 16, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2016 MT 25 KTM 200 gibi bir şey büyük ihtimalle. Ufacık kalıyor altımda. CRF250L'u bir kere daha bi yerde denemem şart galiba ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Ocak 16, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2016 ktm ufak yaw pulsari denedin mi? mt25 cikmadan alma bence bi bak bakalim nasi gerci ufak olabilir hafif yapiolnar onalr Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Ocak 16, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2016 pulsarı ismiden beğenmedim galiba :) racing gibi zaten. Öyle de istemiyorum. Rahat olmaz gibi sürüşü. MT-25'e bakayım da, yeni motor, sıfır almak lazım. En az 17K'dan girer o şimdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Ocak 16, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2016 Abi ya sifir inazuma alacam ya da 2. El er6nf Karar vermek zor ne onerirsiniz Hedef commuting arada sirada da touring belki 2-3 ayda bir sehirler arasi yaparim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Ocak 16, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2016 ınazumayla arada cc farkı var ya. Bende o kafayla sport tourıng almaya karar verdım xj6f ye baksana yamaha. Bıde pulsar racıng dııl baya yaya yaya otuyuron kurye motoru ıste. bıraz sekıllı. Ama ktm den buyuk daha uzun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gladmir Mesaj tarihi: Ocak 16, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2016 Temiz er6 bulursan tabii ki 2. El onu duşun. İnazuma ilk motor icin biçilmiş kaftan ama max 2 sezon binersin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Ocak 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2016 er6 da küçük motor, boy uzunsa o da altında ufacık kalır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Ocak 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2016 er6 gayet tatmin edici geldi bana kütle olarak 1.5 sene 2008 cbr 125 sürmemin verdigi etki de olabilir bilmiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Ocak 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2016 http://cycle-ergo.com/ su siteden motor sizin boyunuza gore mi degil mi bakabilirsiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Ocak 19, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2016 ne biçim zam gelmiş motorlara allahsızlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Ocak 22, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2016 mt-25de bayagı güzel olmuş, gerçi 250ccde neyin torkunu hangi devirde verecek biraz muallak tabi, su fuar gelsinde son kararı orda verecem heralde. hangi lastikle geliyor bu bilen var mı http://cdn.yamaha-motor.eu/product_assets/2016/MT250/950-75/2016-Yamaha-MT250-EU-Race-Blu-Studio-002.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Ocak 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2016 valla cok gzuzel motor m25 bence, alir yurur piyasayi gibi duruyor. yalniz su var mt25 14750 ilk cikis fiyati e plakasiyla 16 felana gelecek. e 18 liraya 2. el mt07 alabiliosun. Yeni baslamayainin secmeyecegi bi motor bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Law Mesaj tarihi: Ocak 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2016 Yeni başlayan ister istemez bunları alacak artık (24 yaş öncesi galiba yeni yasa gereği) başka seçeneği yok. Bütün 250 lik ler dandik, hani yeni başlayan için hepsi gayet güzel motorlar ama 600 cc ve üzeri güzel bir motor sürmüş herkes için bisiklet edasında ve ederlerinin çok üzerinde fiyatları ile tercih edilmeyecek motorlar. Trafik için gayet uygunlar tabi orası ayrı ama eğlence ve amaçlı kullanım için yine yetersizler. Ekonomik kaygılar gereği ki en önemli faktör bu tecrübe sahibi adam gidip 250 lik almak zorunda kalabilir. Yada genelleme yapmayayım :), en azından kendi fikrim bu yönde. Edit: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Ocak 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2016 Abi bi de 250cc altı ötv avantajı yok mu? 14 küsür pahalıymış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Ocak 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2016 250lerin hepsi o paraya ki. ya 250 aslinda gayet yeterli bi sinifta ( max speed falan cok kiprasmadan 120 yapabilion ) ama 250 ler o civarda caponlar bide bu cift silindirli falan r25 motoru tasicakmis uzerinde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Ocak 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2016 r25 15.5k lan ohahah demekki mt25 in bu lansman fiyadi direk articak m125 e baktim oda 13.5 direk almayin demisler m125 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Ocak 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2016 rezalet ya :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Law Mesaj tarihi: Ocak 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2016 Yaza doğru o fiyatlar artacak 1000 tl kafadan üzerine ekleyin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar