Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Motor sevdalıları için v3.1

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Ben CBR250'ye 120 kilo biniyorum, bazen nişanlım da biniyor +60, gidiyor valla. Bisiklet mi lan bu at şeyi mat şeyi olsun, birkaç ekstra küçük istisna dışında her türlü senden kalıplı alet.
Mesaj tarihi:
RamsesII said:

cbr250 yi kendime yakıştıramıyom abi hiç.

MT-125 güzel duruyor ya da duke 200.

Cruiser en favorim ama.Dragstar 250 müthiş özellikle :)

naked seviyorsan kawasaki z250 sl e de bir bak. MT-125 hem pahalı hem güçsüz.
  • 3 hafta sonra ...
Mesaj tarihi:
kawasaki z-moto'dan alınmazmış onu anladım. İlk partiden aldığım motoru başkasına sattıklarını, 2. parti için bekletildiğimi öğrendim dün. Paramı geri istediğim zaman teslimi ertesi gün yapabiliriz dediler. Ticaret etiği mi denir artık ne denir, o yok işte. Küfür edilecek durum, ama pislik yaparlar diye vazgeçtim.

Neyse, 3 haftalık z-moto işkencesinden sonra bugun kavuştum robotuma.

bumblebee

http://i60.tinypic.com/es0v2t.png

Mesaj tarihi:
Laorx said:

kawasaki z-moto'dan alınmazmış onu anladım. İlk partiden aldığım motoru başkasına sattıklarını, 2. parti için bekletildiğimi öğrendim dün. Paramı geri istediğim zaman teslimi ertesi gün yapabiliriz dediler. Ticaret etiği mi denir artık ne denir, o yok işte. Küfür edilecek durum, ama pislik yaparlar diye vazgeçtim.

Neyse, 3 haftalık z-moto işkencesinden sonra bugun kavuştum robotuma.

bumblebee

http://i60.tinypic.com/es0v2t.png

Güle güle kullan. Kötü bi yerden de almış olsan çok güzel bir motor aldın. Keyifle sürersin umarım.
Mesaj tarihi:
sağolun(tu), bugün 70-80km sürme fırsatı buldum. Orta sınıf rahat bir motor arayan herkese tavsiye ediyorum.

Aklıma başlıca gelen ön/arka süspansiyon, oturuş pozisyonu, rüzgar engelleme şeysi ve sele, her şey rahattı. Naked motordan sonra ekstra bi rahatlık hissetmem doğal olabilir belki heh. 140kg'dan 216kg'a geçmem gözümü korkutuyodu, ama ağırlık merkezinden olsa gerek, baya hafif geldi. Hatta oturuş pozisyonu duke'le birebir aynı, sanki uzun zamandır sürüyormuş gibi hissettim.
Mesaj tarihi:
Sağolun. Teslim alırken ilk sürüş videosu çekmiştim, rüzgar ve vizör aç/kapa sesinden başka bir şey duyulmadığı için müzik koydum. egzoz sesi de 4000rpm'i geçmediğim için zaten duyulmuyordu, buyrun.

http://www.youtube.com/watch?v=9NKNBrfqHng
Mesaj tarihi:
O kadar motorsiklet forumu takip ediyorum, istisnasız herkes z-motodan şiakyetçi :).

Güle güle kullan bu arada kazasız belasız. Boy kaç bu arada ? 2 metre mi ?
Mesaj tarihi:
Ne bileyim kamera kaska takılı hani o açıdan bakınca motor altında küçük kaldı gibi bir ilüzyon oluşuyor, sanki boyun çok uzunmuş gibi algıladım hani başda eldiven giydiğin sahnede :). Hani motorda iri heybetli bir makina.
Mesaj tarihi:
fuara gittim, z-moto rica minnet stand açmış, istisnasız bütün motorlarda "satılmıştur oturmayın" yazısı, hepsi mi satıldı bunların dedim, evet hepsi satıldı dediler.

perşembe 13te açılan fuara, cuma 12de gittiğimde nasıl hepsi satılmış oluyor inanmıyorum olsa bile, satılmayan motoru getir göster orda, satıcaksan depodan sat. Saçmalığa bak.

vfr800x'i baya beğendim, tracer gözüme tırt göründü biraz. vfr alıcam galiba benimkini satınca.
Mesaj tarihi:
Hem işi asıp dün, hem de arkadaşlar ısrar edince tekrar bugün gittim. BMW, Ducati, KTM, Benelli, Triumph vs. aklınıza ne gelirse hepsi artçılı bile bindirip denetirken Z-Moto sevimsizlik rekoru kırıyordu. Tüm modeller yan yanayken alıcı gözüyle otura otura deneyemeyeceksem fuarda işin ne, bayine gelirim zaten. Dev eksi aldılar. Suzuki'yi elemiştim, Kawasaki'yi de büyük ölçüde eledim şu işten sonra, kaldı Yamaha ve Honda.

Diversion'u çok beğendim ama hayallerimi yıktılar, sitesinde opsiyonel yazan ABS aslında Türkiye'ye hiç gelmiyormuş, site dümdüz çeviri olduğu için öyle yazıyormuş. Artık ya Fazer 8 ya CB650F gibi duruyor, bütçeyi bir tık ilerleteyim dersem Tracer veya VFR800X.

Bu arada Honda Pazarbaşı ile maceramı anlatmıştım size bir ara, fuardaki Honda standını da onlar açmış. Beni bin metreden tanıyıp çağırıp çay kahve muhabbet döndürdüler, gerçekten samimi ve üzgünler mi yoksa o günden beri gitmiyorum diye mi yaptılar bilemedim :p

BMW F800GT'yi de orta vadede hedef seçtim kendime, şu anda bütçemin iki katı fiyatıyla pek mümkün değil kendisi :p

Genel olarak çok beğenemedim ama fuarı. CNR'ın en ucuz 3 salonunu kiralamışlar, 500 metre yürümeyi göze almazsanız araba park yeri çok sıkıntılı, salonlar az ve ufak olunca standlar da sıkıntı, iki motorun arasından 3 kişi yanyana geçemiyordu çoğu yerde. Büyük markalar da mecburiyetten ve isteksiz gelmiş gibiydi, esas büyük alanları alanlar dandik scooter'cılar falandı hep. Gerçek Moto Show bu sene olacak mı, haber var mı hiç?
  • Yeni Oluştur...