Quel-Thul Mesaj tarihi: Eylül 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2014 geçmiş olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Ekim 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2014 Geçmiş olsun :< Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Ekim 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2014 çok geçmiş olsun ya, vurana ne oldu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Ekim 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2014 gecmis olsun aman allah korumus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Ekim 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2014 geçmiş olsun, beni en çok korkutan 1-emniyet şeridi, 2- kavşak. Dallama gibi atlıyorum yeşil yanar yanmaz, bir gün dengesizin biri çıkmaz inş. İlk önce bir arabanın önden gitmesinde fayda var ama uzun kırmızılar bunaltıyo tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Ekim 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2014 Geçmiş olsun. Motoru boşver, önemli değil o. Sen kendini iyileştir. Herifin de peşini bırakma, davacı falan ol. Seni yaraladı sonuçta. En önemlisi sen iyileş, ve adamın gerekli cezayı aldığından emin ol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Ekim 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2014 Geçmiş olsun çok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
seigen Mesaj tarihi: Ekim 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2014 Geçmiş olsun, kazaya sebep olanın peşini bırakmayın. Kırmızı ışık ihlaliyle kaza yaptırmak nedir, abv... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Ekim 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2014 Selam, Taksirle adam yaralama (sanırım böyle deniliyor) diyerek davacı olmak gerekli bence de. Çünkü ona kırmızı yanmasından da öte, sana yeşil yanmış. Sonuçta oraya kırmızı yandıktan sonra sana yeşil yanması için bir delay var. Adam son dakikada falan hızlı gelip de geçme falan yapmamış. Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Ekim 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2014 http://www.youtube.com/watch?v=zscJKmyIfUM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Ekim 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2014 Kawasaki açık ara en iyi tasarımlara sahip, h2 ve versys şahane olmuşlar. Zaten ninja serisinde çirkin motor yok. Valla mail atıcam adamlara, Suzuki ve honda tasarımcılarını eğitsinler. Özellikle suzukinin kafasına vura vura öğretsin ki moron gibi motor tasarlamasınlar, en sağlam motorları üretiyor olabilir ama nası çirkinler. şunlar bana mı çirkin geliyor sadece?http://static.zigwheels.com/media/content/2014/Oct/2015-suzuki-gsx-s1000f-unveiled-at-intermot-01102014-m_560x420.jpg http://images.bennetts.co.uk/Global/Bike%20Social/Suzuki/Intermot%202014/666_650XT%20studio.jpg Tasarımcıya biraz para yedirmeleri gerekiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Ekim 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2014 Çünkü kawa japonyanın en küçükleri (motosiklet kısmı olarak) o yüzden daha iyi ürünler yapmak zorunda, daha az satacağı için. altın elbiseli apaçinin ilk kez bi sözüne katıldım, kawa için japonyanın ducatisi dedi. Suzuki vstrom efsane çirkin zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Ekim 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2014 haftasonu arkadaşla rumelı fenerine gıttık yol ne guzelmıs ya asfalt mıs gıbı vırajlı felan ^^ Bu arada onun maxi scooterını kullandım, öndeki rüzgarlık camından vardı ve yaptığı hızı hıc hıssettırmıodu. Demmki bundanmış dedım, ne kaadar onemlıymıs ya o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Ekim 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2014 bu arada sormuştum zamanında nıye araba motorları gıbı verımlı yapmıolar dıe hondanın varmış ole jazz motorunun yarısını koymuşlar nc 750s e bagajı falanda varmıs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Ekim 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2014 Birkaç arkadaş seyahatlerimizi anlatmak için facebookta Teker İzi diye bi sayfa oluşturduk. İlginiz çekerse takip edebilirsiniz :) https://www.facebook.com/pages/Teker-izi/1475589789379504 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Ekim 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2014 takip ediyom çok imrendim lan çıkasım geldi dışarı =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Ekim 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2014 laykladım ama daha bakamadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Ekim 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2014 İstanbul ekibi bi gezi yapalımmı ufaktan? haftasonu için yani, böle İstanbul civarı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Ekim 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2014 Bi ara ben baya kastım milleti toplamaya da olmadı. Sana kolay gelsin :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Ekim 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2014 aktiftablet said: https://www.facebook.com/pages/Teker-izi/1475589789379504 oha ne güzel yerlere gitmişsiniz ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Ekim 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2014 aktiftablet said: Bi ara ben baya kastım milleti toplamaya da olmadı. Sana kolay gelsin :) senle çıkalım ^^ ya ne dicem, geçen geziye gittik ufak. Arkadaşın maxi scuterını kullandım biraz, onda windshield baya kocaman vardı. Baya 60km ye kadar ruzgar hıssetmedım yahu ne ıyı bısımıs o, oyuncak sürer gıbı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
seigen Mesaj tarihi: Ekim 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2014 Yer, zaman verin geleceğim valla :P. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Ekim 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2014 istanbul kasmayın atlayın gemiye gelin bursaya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Ekim 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2014 NolaxThensbane said: istanbul kasmayın atlayın gemiye gelin bursaya oralarda radar çok :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Ekim 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2014 kış lastiği alçak mısınız? benim lasyikler zaten dnadikmiş ( öle diyolla ) alçaksam kış lastiği alayım diorm. Hoş ne kadar gerek var bılemıorm, karda kullanmam yani, kışın anca guzelımsı havalarda çıkarım. napayım ustatlar? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar