aktiftablet Mesaj tarihi: Haziran 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2014 Şu hd reklamları kadar boş konuşulan bişi yok. komple boş laf, olmayan birşeyin pazarlanmaya çalışılması falan. Ses çıkmayan bişeyi napsın şekilci adamlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loxias Mesaj tarihi: Haziran 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2014 KTM kullananlar varsa bir sorunum var. Dün motoru(duke 200) yıkattım ama tazyikli suyla yıkamış adam. Yıkamadan alıp eve geldim. Ertesi gün evden alıp işe gittim, ancak bugün işten çıkarken motor çalışmadı. Marşa basınca birden ekran gidiyor ve arkasından JG_1.7.3 diye bi kod çıkıyor ekrana. İnternette aradım bi sonuca da ulaşamadım. (ispanyolca, italyanca falan 1-2 forum konuşması var genelde akü üzerine) Ne yapmak lazım bi fikri olan başına gelen var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Law Mesaj tarihi: Haziran 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2014 Servisi ara, captain obviusluk gibi oldu ama en makul bence, bende olsa öyle yapardım. Çünkü ciddi bir sorun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Haziran 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2014 abi bu tarz bi motorda yıkamadan kaynaklı arıza çıkması düşük bir ihtimal. aküsü zayıflamış olabilir diye düşünüyorum. bu arada marş hiç mi basmıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loxias Mesaj tarihi: Haziran 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2014 yok basınca tık diye bi ses geliyor ve hersey kapanıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Haziran 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2014 abi o zaman akü zayıflamıştır diye tahmin ediyorum. ya biliyorum komik gelebilir ama ayaklık açıkken basmıyosun dimi marşa. çünkü çalışmaz ayaklık açıkken. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loxias Mesaj tarihi: Haziran 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2014 yok canım biliyorum onu =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Haziran 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2014 abi o zaman akü başka bişi gelmiyo aklıma. yani bu 3-5 liralık çin malı değil ki yıkamadan su alsın, elektrik aksamları zarar görsün. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Haziran 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2014 vivavale said: abi o zaman akü başka bişi gelmiyo aklıma. yani bu 3-5 liralık çin malı değil ki yıkamadan su alsın, elektrik aksamları zarar görsün. Çok tazzikli bastılarsa alır, yağmur değil sonuçta. Yıkandıktan sonra 1 ay çalışmayan kawa versys1000 biliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Haziran 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2014 İlk motor için bu nasıl beyler? http://honda.com.tr/motosiklet/naked/msx-125/tasarim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Haziran 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2014 Parası sıkıntı değilse gayet şık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Haziran 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2014 Artçı zor olur ama heralde :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Haziran 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2014 Abi eğer ki sürmeyi yeni öğreniyorsan zaten artçı almayacaksın. Önce bi öğren sonra başkalarını da riske atarsın. Frenler, dönüşler falan artçının da az buçuk bilmesi lazım sürmeyi ki çekeceğin zorluğu azaltsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Haziran 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2014 Bu motor çok küçük ya. Çok fazla küçük yani. Büyük şehirde yaşıyosan üstüne birisinin çıkma ihtimali artar direk bununla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Haziran 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2014 Abi ya ben aslında şu görüntüde motor istiyorum ama bulamıyorum bir türlü. CB 500ler hep modern kasa sahibindende :( sr400 var ama sıfır niye alayım? 2. el bulunmaz mı? http://www.abacuscaralarms.co.uk/bikes/images/honda_500_4-1.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Haziran 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2014 badit 600 verelim? http://motoprofi.com/bikephoto/1988/suzuki_gsf_600_n_bandit_1998_2.jpg hava soğutmalı 4 silindirli japonun hastasıyım :( Derman bulamıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2014 https://farm4.staticflickr.com/3874/14435420544_646b5963ed_h.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nochthitus Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2014 Giovanni said: Abi ya ben aslında şu görüntüde motor istiyorum ama bulamıyorum bir türlü. CB 500ler hep modern kasa sahibindende :( sr400 var ama sıfır niye alayım? 2. el bulunmaz mı? http://www.abacuscaralarms.co.uk/bikes/images/honda_500_4-1.jpg o görüntü için triumph bonneville t100 e bakılabilir. hatta kendisi o görüntünün esas sahibi diye biliyorum. bulmak vs zor olabilir tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CuteButPsycho Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2014 Şunu da ben yolda görünce fotosunu çekmeden geçememiştim. Eski motorlar fakat insanı çeken yanları var gerçekten. http://i.imgur.com/tZnPyqV.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black_Hand Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2014 of... olsada yesek. acayip bir cafe racer/bobber kırması olur bundan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2014 o ne lan jawa'lar, MZ'ler moda mı oldu yoksa bi de şey vardı honda hero. kurbağa gibiydi sesi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2014 Of post kasmaya gelen biri :) Bayağıdır moda. Hatta royal enfield fabrikası yeniden açıldı, aynı modelleri üretiyor falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zikko Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2014 şunun modeli markası vs. nedir ? çogoş Giovanni said: https://farm4.staticflickr.com/3874/14435420544_646b5963ed_h.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
seigen Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2014 Honda MSX125 (aka Grom) :P. Ama deli gibi mod'lanmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2014 bajaj 200 aklımı çeliyor su aralar, barkının incelemesini bekliyorum sabırla ulan ne güzel 4teker alacaktım kısın sıcak sıcak gezecektim gene kısmet değilmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar