Ninlempis Mesaj tarihi: Nisan 18, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2017 monoscope said: Bugün hayatımda ilk defa harley kullandım ve orgazm gibi aletmiş dedim gerçekten direkt olarak ilk motorumu harley almak istiyorum ama çok para işte yapcak bişey yok.. motto akademi de eğitim mi alıyorsun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaero Mesaj tarihi: Nisan 18, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2017 aktiftablet said: Ya benim scooter 1 aydan fazla yattı aküsü bitmiş. Aküyü çıkarıdm evde şarj aletiyle şarj ettim ( 30 saat falan şarjda kaldı ) gittim scootera geri taktım ama hala tık yok? Akü neden şarj olmaz? Geberdi mi? Aküyü şoklatman lazım oto elektrikçisinde.. Aman diyim sakın arabalardaki şoklama cihazlarıyla motoru çalıştırmaya kalkma.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaero Mesaj tarihi: Nisan 18, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2017 Bu arada bu sezon için Başerler'den tech90 City Kevlar kot aldım. Yok böyle bi rahatlık resmen işe gittiğimde bile korumaları çıkartma ihtiyacı duymuyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Nisan 18, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2017 Xaero said: aktiftablet said: Ya benim scooter 1 aydan fazla yattı aküsü bitmiş. Aküyü çıkarıdm evde şarj aletiyle şarj ettim ( 30 saat falan şarjda kaldı ) gittim scootera geri taktım ama hala tık yok? Akü neden şarj olmaz? Geberdi mi? Aküyü şoklatman lazım oto elektrikçisinde.. Aman diyim sakın arabalardaki şoklama cihazlarıyla motoru çalıştırmaya kalkma.. yeni akü aldım ya, haberim yoktu şoklama işinden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ninlempis Mesaj tarihi: Nisan 19, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2017 Hepsiburada da motosiklet aksesuarlarında %15 koşulsuz indirim var. Dün başladı bugün devam ediyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaero Mesaj tarihi: Nisan 20, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2017 http://images.mcn.bauercdn.com/PageFiles/613345/1000x750/HP4_RACE_001.jpg Karbon şase - 7.8 kilograms 212 Beygir Karbon fiber jant Ohlinsler Brembolar havada uçuşuyor. Akü yok lityum ion pil koymuşlar. 15 kademeli patinaj önleyici 15 kademeli motor freni Wheelie ayarlayıcı Ve SADECE 171KG. http://www.motorcyclenews.com/news/new-bikes/2017/april/bmw-hp4-race-revealed/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
marksman Mesaj tarihi: Nisan 20, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2017 Benim javadan ağır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Nisan 21, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2017 Bugün gidip bi tenere 660 sardırıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Nisan 23, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2017 Aldım tenereyi. Xt660z, abssiz olan. Pazartesi teslim alacağım. Crfden sonra nasıl olacak merak ediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Nisan 23, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2017 Buraya not düşeyim. Maddi imkanları doğrulttum mu alacağım bi yuki 100 cc bisiklet veya eşek niyetine az kaldı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaero Mesaj tarihi: Nisan 23, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2017 Abssiz almayaydın iyiydi bence.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Nisan 23, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2017 Abslisi 3 cm kısa ve aküsü garip bi yerdeymiş. Bu sebepten abssiz seçtim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatre_ Mesaj tarihi: Nisan 23, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2017 Uyguna sürüş eğitimi veren yer biliyor musunuz? Honda'nın vardı yanlış hatırlamıyorsam biraz pahalıydı; birkaç aşama alman gerekiyor vs. Motorum yok henuz de, almak istiyorum ileride. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaero Mesaj tarihi: Nisan 23, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2017 Valla bizim kulüp komple buradan eğitim alıyor. Giden herkeste memnun tavsiye ediyor... https://www.facebook.com/gsemegitim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Nisan 23, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2017 Etilerde 3 tane hoca var sporiumun orada. Özel ders veriyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaero Mesaj tarihi: Nisan 23, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2017 Xmax için lastik bakıyordum. Michelin Pure Power fena lastikmiş. Bu ara lastik falan bakınan varsa değerlendirsin... https://www.youtube.com/watch?v=FT_6hlVZvUA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Letsgetthesunshine Mesaj tarihi: Nisan 26, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2017 Yeni alınan motorda zincirin bazı yerlerinin paslı olması normal mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Nisan 26, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2017 Bugün tenereyi teslim aldım. Büyük ve güçlü geldi crfden sonra. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Auril Mesaj tarihi: Nisan 26, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2017 harley fatboy a arkacı oldum bugün hhhhmppppssss motor bilgim sıfırın altında ama harley alasım geldi temsili : http://www.ibikes.in/features/images/harley-davidson-fat-boy-3.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jeeztro Mesaj tarihi: Nisan 26, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2017 ShadowFax said: Bugün tenereyi teslim aldım. Büyük ve güçlü geldi crfden sonra. hayırlı olsun, tekerin düz bassın, kazasız belasız inş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaero Mesaj tarihi: Nisan 27, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2017 ShadowFax said: Bugün tenereyi teslim aldım. Büyük ve güçlü geldi crfden sonra. Hayırlı olsun tekerin düz bassın... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Nisan 27, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2017 Letsgetthesunshine said: Yeni alınan motorda zincirin bazı yerlerinin paslı olması normal mi? Pas değildir belki? Zincir paslanan bi alaşımdan yapılmıyoredur diy edüşünüyorum. Bi tüp temizleme spreyi alıp sık bence , belik de pisliktir onlar akıp gider. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Nisan 27, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2017 Teşekkürler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Letsgetthesunshine Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2017 Zincirin durumu bu hocam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Letsgetthesunshine Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2017 Bi üstteki post için kusura bakmayın telefondan atmaya çalıştım olmadı. Zincirin durumu budur İlk teslim alırkende gözüme ilişmişti sordum servisteki adam ''yok yok zincir yağlı sıkıntı olmaz'' dedi ama bana garip geliyor 0 km motorun zincirinde pas olması bu normal midir? Kimyasal ya da köpükle hiç yıkamadım motoru sadece su ve bezle sildim kirlendiğinde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar