Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Space Pirate Captain Harlock (2013)


Natanyal

Öne çıkan mesajlar

http://tr.web.img1.acsta.net/r_640_600/b_1_d6d6d6/pictures/210/418/21041835_20130919172841962.jpg

said:
Space Pirate Captain Harlock and his fearless crew face off against the space invaders who seek to conquer the planet Earth.


http://www.imdb.com/title/tt2668134/

http://www.youtube.com/watch?v=pIrP25HjfhA

Türkçe altyazılı fragman;

http://www.youtube.com/watch?v=XirG5xKlMTc




sevdiğim bir animeydi. Ürün araştırırken baktım figürleri, cosplay eşyaları falan hep ön şiparişe girmiş. bayağı da kaliteli markalar vs. dedim ne oluyor. Bu olmuş.

James Cameroon'un desteği var filmde, 30 milyon dolar da bütçesi var. Sadece Japonya da değil ABD'de de bayağı reklamı vs. yapılıyor. Yatırımı çıkartır. İyi de karakter. Fragmanların bazı yerleri çok kolpa, bazı yerleri bayağı iyi. Film de tahminen ortalama bir şey olacak gibi geliyor ama olsun. Harlock reyizdir.

Edit:

Baktım da zaten Japonya da 2-3 ay olmuş çıkalı, 100 milyon dolara yakın gişe yapmayı başarmış. Bir o kadar da geri kalan yerlerden çıkarırlar gibime geliyor.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • 11 ay sonra ...
uzayda korsancılık iyiymiş :P.

şimdi izliyorum bunu henüz başlardayım. Pelerin sahneleri sağlam olmuş. Öyle bir pelerini giydiysen her dönüşünde, kalkışında, oturuşunda.. bu hareketleri yapacaksın!

not: şuan düzgün alt yazısı var. Benim izlediğim versiyonda fransızca ve japonca çift ses var. Haliyle japoncadan izliyorum. Fakat ilk başlarda fransızca ses ile ilgili bir açıklama bölümü vardı (alt yazı fransızcadan olduğundan böyle birşey olmuş, bunun dışında sorun yok.)

ayrıca vizyon bölümünde seneler öncesinin filmini yukarı çıkartmanın tadıda bir başkaymış.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...