Longshanks Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2014 possession sahnesindeki vanessa nın gördüğü seks olayını anlayamadım ben.. kim kimi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Longshanks Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2014 3. bölümü hiç beğenmedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DA2019 Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2014 Bence çok iyi olmuş. Bride of Frankenstein'ı da ilerleyen bölümlerde görürüz umarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2014 3. bölüm ne çabuk bitti anlamadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2014 Ulen otelde izlerim diyordum, bu zamanda odalarda wifi olmayan beş yıldızlı otel varmış. E yazıyo sol üstte 3g bile yok. Sadece lobide varmış internet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dengesiz Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2014 sostizm said: Ulen otelde izlerim diyordum, bu zamanda odalarda wifi olmayan beş yıldızlı otel varmış. E yazıyo sol üstte 3g bile yok. Sadece lobide varmış internet. Hotelin ismi Safir Mazafran mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2014 TMT Vera Hotel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2014 Caprice Gold Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2014 iyi gidiyor. eva var yeter zaten (: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2014 çok karanlık bir dizi yalnız. sırf o yüzden bile güzel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
µh Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2014 tırt Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2014 eva green, yeşil erik gibi ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Haziran 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2014 Hayır!!! gözlerim. Hiç beklemiyordum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
XX Mesaj tarihi: Haziran 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2014 OHA LAN çok iyi dizi be.... eva tabi yine konuşturuyor oyunculuğunu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Haziran 5, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2014 2. sezona anlaşmışlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Haziran 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2014 eva green :) kendisini hiç beğenmiyor olmamın karşılığında hayat bana çok sağlam bir tokat attı sdfs. olsun ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Rave Mesaj tarihi: Haziran 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2014 lan son sahnede josh hartnett flashbacklerin ardından dorian grayin boynunu tutunca aha dedim kurtadama dönüşüp parçalıcak herifi.sonra başka bişey oldu sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komutan Mesaj tarihi: Haziran 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2014 Ethan'ın kurt adam olduğuna dair o kadar çok ipucu verildi ki ben artık ters köşeye yatırılmış olabileceğimizi düşünüyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Rave Mesaj tarihi: Haziran 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2014 son bölüm yeterince yatırdılar abi ters köşeye. dracula,frankenstein,dorian grey vs.olan bi settingde de kurtadam illa vardır zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komutan Mesaj tarihi: Haziran 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2014 Dr. Jekyll ve Mr. Hyde tarzı bir şey de olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DA2019 Mesaj tarihi: Haziran 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2014 Komutan said: Ethan'ın kurt adam olduğuna dair o kadar çok ipucu verildi ki ben artık ters köşeye yatırılmış olabileceğimizi düşünüyorum. Sahilde sabah uyanması falan. Sen diyince uyandım şimdi. Hayvanat Bahçesindeki kurtlar da kokusunu sevdi herhalde diyodum. :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Haziran 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2014 kurt dedik ipne çıktı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Haziran 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2014 Vayyy be efsane ikinci bölümden sonra unutulmaz 5. Bölüm.. Bundan sonrası nasıl devam ederse etsin bu dizi saygımı hak etmiştir bu iki bölüm ile. Aslında o ruh çağırma seansında söylenen çoğu şeyi anlamamışız biz. Vayy beee. Bi daha izlerim ben bu bölümü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Haziran 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2014 beyler korkunç mu? :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Rave Mesaj tarihi: Haziran 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2014 abi eva green çok güzel ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar