Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Ev ağı için kablolama önerileri

barbu

Öne çıkan mesajlar

http://fixhomenetwork.com/wireless/linksys-wireless-print-server-wps54g-and-wpsm54g/
evde bir ara kullandigim. ilk aga kablo ile bagliyor. web arayüzünden ayar cekiyorsun. iste wifi baglanmasi icin. daha sonra printeri bagliyorsun. tabiki usb eski tarz girisi yok.
internettebak derim yeni cikan wifi printserverlar vardir. yeni protokollari taniyan daha ucuz.
Sosyal ağlarda paylaş

• 8 ay sonra ...
gleoddyn said:

Abi cisco'nun powerline adaptörünü kullanıyorum ping sorunu falan yaşamıyorum ki bizim bina 50 senelik. Elektrik tesisatının da yenilendiğini falan hiç zannetmiyorum. Bence en temizi söylediğim ürünü alman.

böyle bir olaydan yeni haberdar oldum, bunu kullanan başkası da var mı? birkaç deneyim iyi olurdu.

Gleoddyn sen ping sorunum yok diyorsun, düzenli oyun oynuyor musun, kaç ping kaybı oluyor, ne kadar loss var benim için kontrol etmen mümkün mü bunu?
Sosyal ağlarda paylaş

eldar said:

aaa

gleoddyn said:

Abi cisco'nun powerline adaptörünü kullanıyorum ping sorunu falan yaşamıyorum ki bizim bina 50 senelik. Elektrik tesisatının da yenilendiğini falan hiç zannetmiyorum. Bence en temizi söylediğim ürünü alman.

böyle bir olaydan yeni haberdar oldum, bunu kullanan başkası da var mı? birkaç deneyim iyi olurdu.

Gleoddyn sen ping sorunum yok diyorsun, düzenli oyun oynuyor musun, kaç ping kaybı oluyor, ne kadar loss var benim için kontrol etmen mümkün mü bunu?

Online oyun oynuyorum, mmorpg olsun fps olsun her hangi bir problem yaşamadım. Hatta şimdi modemi pingledim 2-3ms arası ping.
Sosyal ağlarda paylaş

Powerline adaptörler eskiden transfer hızında çok sıkıntı yaratıyordu ve sisteminde sigorta bişiler varsa çortlayabiliyordu ama demekki adamlar aşmış o problemi artık.
Ben evde 1 günlük işlem ile gereken heryere duvarı falan delerek kablo çektim. onun dışında printerı falan wireless olarak hallediyorum ortalıkta kalabalık yapmasın diye boş bi odaya koydum.
Memnunum mutluyum.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...