BonePART Mesaj tarihi: Şubat 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2014 barbu said: Printer bağlanacak bir tanesine. Wireless adaptor takılmıyor. Mecbur kablo çekmem lazım. Masaüstü Pc de de wireless istemem. Oyun filan oynuyorum. Sorun çıkartmasın. yaklaşık 10 senedir wirelessla wow dota hon quake cs oynuyorum hiç bi sorun çıkarmadı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Şubat 14, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2014 Aha link Atsana bi. Bakayım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Şubat 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2014 baa mi didin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Şubat 14, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2014 Evet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Şubat 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2014 http://fixhomenetwork.com/wireless/linksys-wireless-print-server-wps54g-and-wpsm54g/ evde bir ara kullandigim. ilk aga kablo ile bagliyor. web arayüzünden ayar cekiyorsun. iste wifi baglanmasi icin. daha sonra printeri bagliyorsun. tabiki usb eski tarz girisi yok. internettebak derim yeni cikan wifi printserverlar vardir. yeni protokollari taniyan daha ucuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Şubat 14, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2014 E bunu gene kabloya aga bağlıyoruz? Ne anladım bi isten? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Şubat 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2014 hayir abi kabloyu sadece bir defa ayar cekerken bagliyorsun yoksa nasil ayarlara gireceksin agdan. web arayüzü yada cdsi var ordan wifi ismi sifresini girinec kablyo cikar. alet wifiden bagli kalacak. o alete printeri bagla. bitti. printer agda artik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Şubat 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2014 http://www.home-network-help.com/images/wireless-print-server-network.jpg olmadi profi birinden yardim iste bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Şubat 14, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2014 Hmm. Ok o zaman. Teşekkürler bakayım buna bi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gleoddyn Mesaj tarihi: Şubat 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2014 Abi cisco'nun powerline adaptörünü kullanıyorum ping sorunu falan yaşamıyorum ki bizim bina 50 senelik. Elektrik tesisatının da yenilendiğini falan hiç zannetmiyorum. Bence en temizi söylediğim ürünü alman. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldar Mesaj tarihi: Kasım 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2014 gleoddyn said: Abi cisco'nun powerline adaptörünü kullanıyorum ping sorunu falan yaşamıyorum ki bizim bina 50 senelik. Elektrik tesisatının da yenilendiğini falan hiç zannetmiyorum. Bence en temizi söylediğim ürünü alman. böyle bir olaydan yeni haberdar oldum, bunu kullanan başkası da var mı? birkaç deneyim iyi olurdu. Gleoddyn sen ping sorunum yok diyorsun, düzenli oyun oynuyor musun, kaç ping kaybı oluyor, ne kadar loss var benim için kontrol etmen mümkün mü bunu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Kasım 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2014 Desktop'i kabloyla bagla da gerisine luzum yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldar Mesaj tarihi: Kasım 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2014 neyin gerisine? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gleoddyn Mesaj tarihi: Kasım 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2014 eldar said: aaa gleoddyn said: Abi cisco'nun powerline adaptörünü kullanıyorum ping sorunu falan yaşamıyorum ki bizim bina 50 senelik. Elektrik tesisatının da yenilendiğini falan hiç zannetmiyorum. Bence en temizi söylediğim ürünü alman. böyle bir olaydan yeni haberdar oldum, bunu kullanan başkası da var mı? birkaç deneyim iyi olurdu. Gleoddyn sen ping sorunum yok diyorsun, düzenli oyun oynuyor musun, kaç ping kaybı oluyor, ne kadar loss var benim için kontrol etmen mümkün mü bunu? Online oyun oynuyorum, mmorpg olsun fps olsun her hangi bir problem yaşamadım. Hatta şimdi modemi pingledim 2-3ms arası ping. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Kasım 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2014 Powerline adaptörler eskiden transfer hızında çok sıkıntı yaratıyordu ve sisteminde sigorta bişiler varsa çortlayabiliyordu ama demekki adamlar aşmış o problemi artık. Ben evde 1 günlük işlem ile gereken heryere duvarı falan delerek kablo çektim. onun dışında printerı falan wireless olarak hallediyorum ortalıkta kalabalık yapmasın diye boş bi odaya koydum. Memnunum mutluyum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar