Seele Mesaj tarihi: Şubat 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2014 rekor listesi olsun. bug abuse yapanlari banla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Şubat 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2014 http://i.imgur.com/udiPIgM.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Şubat 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2014 Çelik ayna Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Şubat 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2014 ilk okula dönelim http://i.imgur.com/hDMeuae.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Şubat 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2014 space'e başta basılı tutunca adam havada asılı kalıyor :D tekrar basmazsan sonsuza kadar uçuyor adam aahahahha daha dogrusu space ile zıplayıp mouse ile bir kez tıklayın yani sizin paintlere gerek kalmadan 3 gün açık bırakırsam pc'yi hepnizi geçerm sdsfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Şubat 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2014 paint değil abi onlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alfheim Mesaj tarihi: Şubat 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2014 cesaretinden dolayı kutluyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Şubat 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2014 kermit said: paint değil abi onlar dediğimi denesene zıpla en tepedeyken sol click yap sdsfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nekro Mesaj tarihi: Şubat 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2014 abi gamemaker la falan kassan bunlar daha guzel olmaz miydi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
j_bLiND Mesaj tarihi: Şubat 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2014 ya madem öyle havada uçalım sipeyse basınca tekrar yere inelim. tepede de engel olsun. ağaçlar bize elma atsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Şubat 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2014 applev0dka said: kermit said: paint değil abi onlar dediğimi denesene zıpla en tepedeyken sol click yap sdsfs biliyorum takılma olayını ben paintle yapmadım. inspect elementle değiştirdim ss aldım askdhlgasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Şubat 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2014 aynı işsizlik farkı yok sdsfs kardeşim de e-okul'da tüm 90-95-100 leri silip 45-50 yapmış annemler kalp krizi geçirmişler sdsfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
monoscope Mesaj tarihi: Şubat 14, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2014 Nekro said: abi gamemaker la falan kassan bunlar daha guzel olmaz miydi sırf html css javascriptle yapmak istediğim için bu şekilde yaptım abi yoksa stencyl benim favori programım bu konularda lakır lukur bug-free oyun yapardım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Şubat 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2014 hala buglar mevcut kardeş. 1 kere zıpladıktan sonra zıplayamama, oyuna başlarken kutuyu ve cin aliyi görememe vs. düzeltte haftasonu bi oyun oynayalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Şubat 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2014 Kermit ∞ x 3 = ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loxias Mesaj tarihi: Şubat 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2014 kutuları falan domda div olarak falan koymuşsun. direk canvasda çizirtseydin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
monoscope Mesaj tarihi: Şubat 14, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2014 cross-browser olsun istedim diycem gülücem kendi kendime :D haftasonu canvasa çevirme planım var biraz daha stabil olucaktır diye düşünüyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Şubat 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2014 havadayken space basılı tutunca havada takılı kalıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
monoscope Mesaj tarihi: Şubat 14, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2014 canvasla çok uzun sürcek bu iş onu farkettim öğleden akşama kadar sırf animasyonu bile hazırlayamadım adam gibi durmadan clear çekmeler falan dom cennetmiş ihanet etmemeliymişim tl;dr canvasa yetemedim asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Certhas Mesaj tarihi: Şubat 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2014 superman rpg sine dönmüş oyun. sınırsızca havada süzülme imkanı var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
monoscope Mesaj tarihi: Şubat 14, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2014 developer aç dolaşıyo ondan oluyo aç ayı oynamaz derler... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Şubat 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2014 havada takili kaldi benimki gelsin puanlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Şubat 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2014 cocos2d-html ile dene bir de kafan iyice corba olmadiysa bir iki framework daha soyleyeyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
monoscope Mesaj tarihi: Şubat 14, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2014 ya zaten olay hiçbişey kullanmadan yapmaktı yoksa herşey hazırdı zaten :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Riverwind Mesaj tarihi: Şubat 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2014 beyler =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar