Certhas Mesaj tarihi: Şubat 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2014 asfaltın kalınlığına bakarsak belediye çalışıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
monoscope Mesaj tarihi: Şubat 13, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2014 abi 15 kişi oynuyo ama öyle demeyin peak noktam 20 kişi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
olorin84 Mesaj tarihi: Şubat 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2014 ben acık bıraktım arkada nereye kadar giderse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
monoscope Mesaj tarihi: Şubat 13, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2014 makro kullanmak yasak yakalarsam banlarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Exodous Mesaj tarihi: Şubat 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2014 Ben düşüncelerimi form gelince ona yazacağım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Şubat 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2014 birine vurunca o hissi alamıyorum abi sanki boşluğa vuruyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Exodous Mesaj tarihi: Şubat 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2014 Mage gürül gürül akıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Şubat 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2014 vurma hissi yok. pause koymalısın bi de bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
monoscope Mesaj tarihi: Şubat 13, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2014 bu gece collision olayını çözmeyi umuyorum. pek çok plugin var ama kendim yazıcam bakalım size güveniyorum bug bulmak konusunda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Şubat 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2014 kombat mekanikleri başarısız. almayın, desteklemeyin böyle yapımcıları. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Şubat 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2014 pelerini nerden alıyoz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Şubat 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2014 kalbi atıyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
monoscope Mesaj tarihi: Şubat 13, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2014 yannız gerçekten bu boktan oyunu geliştirip en azından 15 dakika ayrılabilir hale getircem, bu süreç içerisinde konuyu uplıycam bolca, bölüm yetkilileri istiyosa garbage'a falan atabilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Şubat 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2014 gönlümüzün garbıçında konu sen rahat ol. çalışmalarınızı dikkatle izliyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2014 teknik meselelerden konusun abi, niye garbagea atilsin. neyle yaziyosun mesela, ne gibi problemler yasadin, onlari nasil cozdun, boyle blgo gibi yaz. gelecek nesillere faydasi olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
monoscope Mesaj tarihi: Şubat 13, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2014 ya açıkçası dediğim gibi vanilla js gidicem gidebildiğim yere kadar performansını ölçmek istiyorum hem. mobilde de oynanabilir yapacağım farkettiğim baya kasıyo tabi o kadar milisaniye işlem yapınca. biraz daha optimize etmek için ne gerekiyor ona bakacağım 1 ay gibi bi sürecim kaldı askere gitmeme gidene kadar geliştireceğim işte zaten anca oturur birşeyler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Exodous Mesaj tarihi: Şubat 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2014 Abi şu kavga bitse de oyunu konuşmaya başlasak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Şubat 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2014 bende opera mobil classicle girdim çalıştı diycektim. (opera mini değil classic). alta jump tuşu koysan zıplar belki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Şubat 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2014 adam askere gitmeden vurgun yapma peşinde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Şubat 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2014 adamın çükü mü var lan ne o ekstra pixel orda? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deathblade Mesaj tarihi: Şubat 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2014 Ooo patch gelmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Şubat 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2014 patchten sonra çalıştıramadım ben dx kaç lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Şubat 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2014 ne oynadım lan ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
monoscope Mesaj tarihi: Şubat 13, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2014 pcde 61 fps iken mobilde(turkcell t40) 45-50 fps görüyorum bakalım yükseltebilecekmiyim araştırıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Şubat 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2014 oyun yapmaya yanlsı yerden baslamıssın.. ilk bir saatin bununla gectıyse garip olmus. once bı ne oyunu yapıcağıan karar ver iş programı cıkar asset ne gerekicek onu cıkar, oyun motoru ne gerekicek ne kullanıcaksın bunlara karar ver. sonra giriş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar