Norak Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2014 seri tamamlanmış oldu böylece http://i.imgur.com/8iEAdei.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2014 fir3blad3 said: sleepingdeath said: filmin sonundaki ördek ne işti lan buna benzettim ama? http://www.imdb.com/title/tt0091225/?ref_=nv_sr_3 Marvel karakteriymiş. lol hiç dikkat etmemiştim. Ta kendisi. Cocuklugumuzun efsane filmlerinden de gencler bilmiyo tabi. =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2014 Collector'den kaçan baya bi villain heroine var aslında ufak bi sneak peak verselerdi Cosmo (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2014 Soru Bu The Collector daha once hangi filmde gorunmustu? Kim ne birakmisti bu elemana? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2014 beni cok etkilemedi film ya, gorsel guzellikli duz aksiyon kahraman filmi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2014 mcu spo thor 2de, aetheri verdiler. di said: Soru Bu The Collector daha once hangi filmde gorunmustu? Kim ne birakmisti bu elemana? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2014 di said: Ta kendisi. Cocuklugumuzun efsane filmlerinden de gencler bilmiyo tabi. =) efsane pic edilmis bir karakter film icin. bi de bunda biraz korkunc gozukuyodu sanki ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2014 Evet farkliydi, bildigimiz yumsak yuzlu dombili Howard gibi degildi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2014 we are groot bunu unutmamışlar bide groot öyle demolish olmuyordu ya :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2014 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2014 Oluyor. Tek parca kalsa bile regen ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2014 sprout şeyini sormuyorum zaten groot çoğu zaman saksıda duruyor zaten de öyle bi hareketle kurtardığını comiclerde bulamadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin Virus Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2014 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2014 Bugune kadar hiçbir çizgi romanını okumamış biri olarak film inanılmaz eylendirdi beni 10/10 (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2014 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2014 Groot'un o seyini ben de gormedim. Ama en iyi Marvel filmiydi. Bekliyordum cok ama bu kadar beklemiyordum dogrusu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2014 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2014 http://open.spotify.com/user/hollywdrecrds/playlist/1xY6msLHX1W34EzB0UkkbU http://cl.ly/image/2d0z3h2u170s/Screen%20Shot%202014-08-03%20at%2015.25.06.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Trias Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2014 eh işte. Burada okuduklarımla çok ümitli gittim, ancak standart aksiyon filmi tadında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sawer Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2014 Çok iyiydi ya, beklediğimden çok daha iyi çıktı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Biyik Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2014 14 yaşında olsam muhtemelen müthiş haz alırdım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2014 benim gittiğim salon fulldü ve bi tane 18 yaş altı adam yoktu lan. full orta yaş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2014 çok eğlendim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2014 Biyik said: 14 yaşında olsam muhtemelen müthiş haz alırdım. 6-7 sene sonra artık tekrar izlersin napalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2014 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2014 Bunu okudum, ne kadar dagilmis bunlar: One of the new alien races introduced in the series are the Sakaaran, which is actually a new name for the famous “Badoon” race whom Marvel was unable to use in the film because they're currently owned by Fox. FF'e dahil demek ki Badoon. Sakaaran = Badoon yani. MCU spoiler. Drax'i uzayli yapmislar bu arada? Rocket onlarin irk metafor anlamaz dedi. Evrenin farkliliklarini guzel yapiyorlar bence, karbon kopya dagil ama asiri tanidik. Infinity Stones lafina kimsenin alisabildigini gormedim ama cizgiromanlardan gelen. Infinity Gem iste =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Longshanks Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2014 iyiydi ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Law Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2014 Fena değildi, aksiyon sahneleri yerine biraz daha ekip içi diyaloglara yönelselerdi daha komik ve eğlenceli olabilirdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Livered Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2014 Filme ben 10/ 10 veriyorum . ama bazı sorular var kafamda bir bakın bakem. sorular 1-Thanos avengersın karşısına çıkmayacakmıydı ileride burada be arıyor. 2-Bu şimdi avengers evreni ile aynı evren degilmi zaman dilimi olarak avengers 1 sonrası galiba. 3-Eger aynı evrense niye hiç asgardlılara atıf yapmıyor nova liderleri. 4- marvel en sonunda hem bunları hem de avengersı bir araya mı geritecek ? 5-Ronanın askerleri avengersda lokinin yanındakilere mi benziyordu bana mı öyle geldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2014 Cuce said: Biyik said: 14 yaşında olsam muhtemelen müthiş haz alırdım. 6-7 sene sonra artık tekrar izlersin napalım Epic. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar