Cairne Mesaj tarihi: Şubat 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2014 mimari yarisma ilanlarinda program tarzi bir bolum oluyormus google a yazinca autocad 3dsmax falan cikiyor kafayi yemek uzereyim tam olarak ne oluyor bu mimari program bilgisi olan var mi yarina sunum hazirlamam gerekiyor projenin programi hakkinda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2014 autocaddir nolcak, revit belki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Şubat 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2014 autocad, artlantis, rhino, revit, archicad.başka da aklıma gelmedi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Şubat 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2014 proje programı olmasın giriş gelişme sonuç gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Şubat 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2014 anlaşılmıyo sen mimari yarışma ilanı mı yapcan. mimari tasarım programları hakkında sunum mu yapcan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Şubat 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2014 tam anlamadım ne istediğini abi biraz daha açsana archicad kullanıyorum ben. mimari çizim programı işte. revit var sonra. autocad 'in architecture versiyonu var mesela. sana ne lazım hiç anlamadım ama. edit: mimarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Şubat 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2014 mimari çizim programı ne diyo bence üç boyutlu nesneler çizip o nesneyi istediğin açıdan gösterebildiğin tasarım yazılımı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deathblade Mesaj tarihi: Şubat 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2014 Çizim programında çizim yapıyoruz anladığım kadarıyla. Bunu hiç düşünmemiştim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Şubat 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2014 kısaca özetliyim, autocad mimari çizim değil genel birçizim programı. çizgilerle herşeyi çizebiliyosun işte. ama archicad'de mesela duvarı da kendi çiziyor, duvara kapıyı pencereyi de açıyor, kolonu da koyuyor. yani sadece mimari öğelere özelleşmiş bir program. autocadde bunları teker teker çizgiyle yapman gerekiyor mesela. sonra onların 3d görüntülerini de gösteriyor sana. bu yüzden mimar olup ısrarla autocad kullanan avelleri hiç bir zaman anlayamadım gitti. revit var mesela o da archicad gibi. sanırım daha geniş mühendislere de hizmet ediyor falan. bir de render programları var 3 boyut yapmak için. onlar sadece doku, render hizmeti falan veriyor artlantis, 3d max gibi. mesela ben archicadde çizdiğim binayı artlantise atıp dokulayıp renderlıyorum falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Şubat 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2014 Orda bahsedilen çizim programı falan değil bambaşka bişey; http://www.wbdg.org/design/dd_archprogramming.php Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Şubat 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2014 haa ulan ihtiyaç programıdır o. işte şu kadar kişilik anfi, sirkülasyon alanı, şu kadar tuvalet falan gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar