Natanyal Mesaj tarihi: Nisan 27, 2014 Mesaj tarihi: Nisan 27, 2014 https://pbs.twimg.com/media/BmQdGpJCYAAV1ea.jpg Çarşı karşılamaya gitmiş.
Emre333 Mesaj tarihi: Nisan 27, 2014 Mesaj tarihi: Nisan 27, 2014 inprc said: Sezon başı hatalar yapıldı.Ders alınmadı devre arasında faciaları yaşadık. Dolayısıyla yeni sezon için de hatalardan ders alındı doğru işler yapılacak diyemiyoruz. Ş.Ligi elden kaçmak üzere.Kalan 3 maçta galibiyet bile alabileceğimizi sanmıyorum zaten.Kulübün durumu da ortada.Paralarda saçma sapan isimlere saçıldı.Cenk Tosun'a yapılan uzun ve yüklü kontrat bile hataların devamı.Umut çok az.. başka takımların başarısızlığını sağlamak üzere plan yhapılmaz işte. verirsen cenk tosuna, gökhan töreye "sırf türk" diye o kadar parayı, desteklemezsen doğru düzgün yabancı sınırını olacağı bu. çok iyi oldu, düşersiniz inşallah yakında.
SeaGle Mesaj tarihi: Nisan 27, 2014 Mesaj tarihi: Nisan 27, 2014 Bide biz bu sisteme gore takim kurduk degistirilmesin diye agladi bjk. Allahtan takimi bu yabanci sistemine gore kurmus. Yoksa kume dusecekmis herhalde.
arcane Mesaj tarihi: Nisan 27, 2014 Mesaj tarihi: Nisan 27, 2014 o karara klüpler birliği olarak onay verildi. gökhan töre'nin bonservisini almış değiliz. cenk tosun kaç gol atmış git bir bak. neyin kafası bu ya ahah. pusuya yatacaksanız da elle tutulacak argümanınız olsun bari.
Natanyal Mesaj tarihi: Nisan 27, 2014 Mesaj tarihi: Nisan 27, 2014 Cenk'e bir de fazla para da verilmedi. Piyasada şuan transfer edilebilecek tek yerli kaliteli forveti almak için gözden çıkarılabilecek en iyi miktarlardan biri verildi. Kayıp desen değil, getirisi aldığın riskten her şekilde fazla olacak. Benim üzüntüm halen şu Frei'ı fazla oynatamamış olmamız. Tamam gelecek seneler, gelecek seneler vs. deniyor da ne bileyim insan görmek istiyor. Gerçi ben de FM de aynı boku yedim asdfsd İlk sene çok az oynattım. Sonraki sene her maçın son 20-30 dakikası düşen kanada soktum rotasyonda, 3. sezonum da ŞL de 11 oynuyor. Statları bir anda arttı, dayanıklılığı vs. bile asdfasd AMA BİZ GÖRELİM YİNE DE GERÇEKTE
arcane Mesaj tarihi: Nisan 27, 2014 Mesaj tarihi: Nisan 27, 2014 sen hala FM oynuyorsun. "furkan yaman oynasın"...
Natanyal Mesaj tarihi: Nisan 27, 2014 Mesaj tarihi: Nisan 27, 2014 Furkan Yaman FM de yok bile lan :(
onetimebaby Mesaj tarihi: Nisan 27, 2014 Mesaj tarihi: Nisan 27, 2014 fm falan denmis burda. kapatin bu basligi.
Biyik Mesaj tarihi: Nisan 27, 2014 Mesaj tarihi: Nisan 27, 2014 feda sezonu: beşiktaş 34 hafta 58 puan 14 averaj biliçli sezon: beşiktaş 31 hafta 55 puan 18 averaj bence her şey iyiye gidiyor. adım adım. sonuçta rakiplerinden daha güçlü değil. o yüzden 3.lük normal sonuç, geçen sezon da 3. olundu ayrıca bu sezon hala 2.lik şansı devam ediyor. enseyi karartmaya gerek yok.
Darksun Mesaj tarihi: Nisan 28, 2014 Mesaj tarihi: Nisan 28, 2014 Zaten pek feda sezonundan farkı yokki, transfere minimum para harcandı hatta şu kadar ayırdık dediler onu bile harcamadılar. Ne gerek var o kadar para harcamaya mantığının sonucu bu işte. Aldığın salak saçma adamlarda cabası.
Cons Mesaj tarihi: Nisan 28, 2014 Mesaj tarihi: Nisan 28, 2014 bence sezerin baya katkısı oldu bu sene
Cons Mesaj tarihi: Nisan 28, 2014 Mesaj tarihi: Nisan 28, 2014 http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/1/10/Sezer_%C3%96zt%C3%BCrk.jpg
Llama Mesaj tarihi: Nisan 28, 2014 Mesaj tarihi: Nisan 28, 2014 kadro azaltmada işe yaradı ya adam toromandan başka türlü kurtulamazdık
Darksun Mesaj tarihi: Nisan 28, 2014 Mesaj tarihi: Nisan 28, 2014 Seneye kadroya alınacaklar diye birşeyler yazıyordu 1 sene oynamamış adamları kadroya geri koyarlarsa helal olsun :)
Theridone Mesaj tarihi: Nisan 28, 2014 Mesaj tarihi: Nisan 28, 2014 Sezer'i ne zaman verdik kasla goz arasinda gitmis adam
Llama Mesaj tarihi: Nisan 28, 2014 Mesaj tarihi: Nisan 28, 2014 olum adamı aldık adam malzemecinin üstüne bile işedi
Darksun Mesaj tarihi: Nisan 28, 2014 Mesaj tarihi: Nisan 28, 2014 Bu almeida her sene aynı ya ilk devre fena değil iyi gol atıyor, 2. devre sakatlık felan derken yatıp duruyor. Kaç senedir bunlar var diye resmen golcü kavramımız değişti, adam akıllı yırtıcı forvet alsak artık bıktık usandık be. 20 golü zorlasın =p hatta arada hattrick çeksin felan.
Red Mesaj tarihi: Nisan 28, 2014 Mesaj tarihi: Nisan 28, 2014 of bu fikret orman çok yeto bir başkan ya sdfs melo'yu çirkeflikle ve oyunu çirkinleştirmekle suçlayıp sevmediğini söylemiş. gitmiş emre'yi seviyorum demiş sdkjhfdkjs. ulan bi duruşun olsun bari. tamam melo'yu sevmedin dil çıkarıyor rakip futbolcuya taraftara oynamayı seviyor. da anasına bacı küfür etmediği adam kalmamış olan emre'yi niye seviyorum diyorsun sdfs melo çirkef ise emre 5x çirkef bir adam.
Cons Mesaj tarihi: Nisan 28, 2014 Mesaj tarihi: Nisan 28, 2014 federasyon başkanlığına oynuyo buda fdlkmdd yarın öbürgün fenerbahçemis falan derse şaşırmasınlar diye yapıyo
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Nisan 28, 2014 Mesaj tarihi: Nisan 28, 2014 abi stat stat... keyfinden böyle olduğunu sanmıyorum
Natanyal Mesaj tarihi: Nisan 28, 2014 Mesaj tarihi: Nisan 28, 2014 ya zaten fiko'nun bütün yetoluğu halen stattan kaynaklı, ondan pek agro toplamıyor da hacı bu deniz atalay gibi adamlardan yine bıkkınlık geldi... Geçen yönetimde Levent Erdoğan falan vardı. Gelen gideni aratıyor resmen bu adamlar sağolmasın... Fiko da bir tane yönetim toplamayı beceremedi. Sokim bu adamlar nasıl şirket yönetiyor arkadaş temalı cümle öbeğini de kullanıp ben yatmaya devam edeyim...
Natanyal Mesaj tarihi: Nisan 28, 2014 Mesaj tarihi: Nisan 28, 2014 Bilic dün gece kimseyi tesisten salmamış, bütün hafta izinleri de iptal etmiş. Bundan sonra izin yok sezon bitene kadar demiş... Şeker gibi adamı bu hale getiren ibne futbolcular düşünsün artık. Franco hariç, o herif tam bir gül yüzlü. Atiba kumar oynar o oynamaz
Öne çıkan mesajlar