paramecium Mesaj tarihi: Şubat 12, 2014 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 12, 2014 Selam, inyormaynd said: Keseli taşıma çantası da al rahat rahat taşırsın ve lensleri için koruyucuları kesinlikle al onlar olmazsa olmazlardan. Nedir o? Lensler? Koruyucular? Saygılar.
xwhiplashx Mesaj tarihi: Şubat 12, 2014 Mesaj tarihi: Şubat 12, 2014 kameranin onunde ki lens icin kesinlikle koruyucu al. lensler nedir bilmiyorum ama kamera onu lensi icin koruma sart. direk cizilebiliyor.
paramecium Mesaj tarihi: Şubat 12, 2014 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 12, 2014 Selam, Resmen buna küçük kabin tipi valiz gerekecek! Saygılar.
inyormaynd Mesaj tarihi: Şubat 12, 2014 Mesaj tarihi: Şubat 12, 2014 Lensler demek istemedim lensin koruyucuları demek istemiştim. Yani hem kameranın lensi hem de housing'in lens kısmı; http://gopro.com/camera-accessories/protective-lens-covers
xaty Mesaj tarihi: Şubat 12, 2014 Mesaj tarihi: Şubat 12, 2014 wasabi güzel, ben de memnun sayılırım (çok kullanma şansım olmadı henüz)
paramecium Mesaj tarihi: Şubat 12, 2014 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 12, 2014 Selam, Tamamdır, listeye koruyucular da eklendi. Başka bana "kaçması" gereken ayrıntı var mı :D Saygılar.
xwhiplashx Mesaj tarihi: Şubat 12, 2014 Mesaj tarihi: Şubat 12, 2014 ozellikle kitlerini al derim. hatta su alti kitini al bence yazin cok guzel isler cikiyor :)
xaty Mesaj tarihi: Şubat 12, 2014 Mesaj tarihi: Şubat 12, 2014 su altı, soğuk hava vs. çekim yapcaksan ve case ile yapcaksan bunu anti-fog pedleri var. onlardan kullanabilirsin.
paramecium Mesaj tarihi: Şubat 12, 2014 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 12, 2014 Selam, Özellikle tatilde ufaklıkları çekerken güzel oluyor bu suya girebilen camler. Şunu alıyorum ben. İçeriği şöyle belirtilmiş: HERO3+ Black Edition Camera 131’/40m Waterproof Housing Wi-Fi Remote Higher Capacity Li-ion Battery Quick Release Buckle Vertical Quick Release Buckle 1 Curved + 1 Flat Adhesive Mount 3-Way Pivot Arm USB Charging Cable Daha çok elimde tutacağım için yüzen bir de sap almayı düşünüyorum :P Saygılar.
paramecium Mesaj tarihi: Şubat 12, 2014 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 12, 2014 Selam, xaty said: su altı, soğuk hava vs. çekim yapcaksan ve case ile yapcaksan bunu anti-fog pedleri var. onlardan kullanabilirsin. Onu ekledim listeye. Saygılar.
imamizer Mesaj tarihi: Şubat 12, 2014 Mesaj tarihi: Şubat 12, 2014 paramecium said: Selam, 3+ black'i $400'a alacağım. Açıkçası gopro mu yoksa Lego Technic mi alsam 2-3 set bilemiyorum :D Saygılar. paramecium benim için Selam, asdfdasgasd Saygılar. yazar mısın bi kere?
paramecium Mesaj tarihi: Şubat 12, 2014 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 12, 2014 Selam, imamizer için... (normalde istek almam ama) Saygılar.
kermit Mesaj tarihi: Şubat 12, 2014 Mesaj tarihi: Şubat 12, 2014 taşşanı yiyim "asdkhgasdhkas" yaz bi kere ya hadi
paramecium Mesaj tarihi: Şubat 12, 2014 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 12, 2014 Selam, inyormaynd said: Klasik kutu içeriği zaten bu. Zaten su için koruması olduğundan başka bir aksesuar gerekli mi diye şey ettiydim. Suda batmasın diye şey ettiydim; yüzen sap OK, anti-fog pad OK. Başka bir şey gerekmez sanırım. Saygılar.
inyormaynd Mesaj tarihi: Şubat 12, 2014 Mesaj tarihi: Şubat 12, 2014 Linklediğim lens kapaklarını unutma. Çizilirse sonra üzülme.
Öne çıkan mesajlar