paramecium Mesaj tarihi: Şubat 12, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2014 Selam, inyormaynd said: Keseli taşıma çantası da al rahat rahat taşırsın ve lensleri için koruyucuları kesinlikle al onlar olmazsa olmazlardan. Nedir o? Lensler? Koruyucular? Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xwhiplashx Mesaj tarihi: Şubat 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2014 kameranin onunde ki lens icin kesinlikle koruyucu al. lensler nedir bilmiyorum ama kamera onu lensi icin koruma sart. direk cizilebiliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Şubat 12, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2014 Selam, Resmen buna küçük kabin tipi valiz gerekecek! Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inyormaynd Mesaj tarihi: Şubat 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2014 Lensler demek istemedim lensin koruyucuları demek istemiştim. Yani hem kameranın lensi hem de housing'in lens kısmı; http://gopro.com/camera-accessories/protective-lens-covers Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Şubat 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2014 wasabi güzel, ben de memnun sayılırım (çok kullanma şansım olmadı henüz) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Şubat 12, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2014 Selam, Tamamdır, listeye koruyucular da eklendi. Başka bana "kaçması" gereken ayrıntı var mı :D Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xwhiplashx Mesaj tarihi: Şubat 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2014 ozellikle kitlerini al derim. hatta su alti kitini al bence yazin cok guzel isler cikiyor :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Şubat 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2014 su altı, soğuk hava vs. çekim yapcaksan ve case ile yapcaksan bunu anti-fog pedleri var. onlardan kullanabilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Şubat 12, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2014 Selam, Özellikle tatilde ufaklıkları çekerken güzel oluyor bu suya girebilen camler. Şunu alıyorum ben. İçeriği şöyle belirtilmiş: HERO3+ Black Edition Camera 131’/40m Waterproof Housing Wi-Fi Remote Higher Capacity Li-ion Battery Quick Release Buckle Vertical Quick Release Buckle 1 Curved + 1 Flat Adhesive Mount 3-Way Pivot Arm USB Charging Cable Daha çok elimde tutacağım için yüzen bir de sap almayı düşünüyorum :P Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Şubat 12, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2014 Selam, xaty said: su altı, soğuk hava vs. çekim yapcaksan ve case ile yapcaksan bunu anti-fog pedleri var. onlardan kullanabilirsin. Onu ekledim listeye. Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inyormaynd Mesaj tarihi: Şubat 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2014 Klasik kutu içeriği zaten bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Şubat 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2014 paramecium said: Selam, 3+ black'i $400'a alacağım. Açıkçası gopro mu yoksa Lego Technic mi alsam 2-3 set bilemiyorum :D Saygılar. paramecium benim için Selam, asdfdasgasd Saygılar. yazar mısın bi kere? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Şubat 12, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2014 Selam, imamizer için... (normalde istek almam ama) Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Şubat 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2014 taşşanı yiyim "asdkhgasdhkas" yaz bi kere ya hadi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Şubat 12, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2014 Selam, inyormaynd said: Klasik kutu içeriği zaten bu. Zaten su için koruması olduğundan başka bir aksesuar gerekli mi diye şey ettiydim. Suda batmasın diye şey ettiydim; yüzen sap OK, anti-fog pad OK. Başka bir şey gerekmez sanırım. Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inyormaynd Mesaj tarihi: Şubat 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2014 Linklediğim lens kapaklarını unutma. Çizilirse sonra üzülme. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar