vivavale Mesaj tarihi: Şubat 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2014 oldun said: Liebe said: lan kız gelmedi iş görüşmesine. aradım en son nerdesin diye, yea beni başka yerde işe kabul ettiler dedi. maymun.ahaha ahahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
endless_night Mesaj tarihi: Şubat 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2014 neden sizinle çalışmalıyız ? bu öldürücü nokta :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Şubat 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2014 gelecekte kendimi oturduğunuz yerde görüyorum deme ters tepiyor gerçi görüşmeye alan senmişsin asfasf pardon.olsun biri öyle der ise kov gitsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Şubat 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2014 endless_night said: neden sizinle çalışmalıyız ? bu öldürücü nokta :) Şu dünyanın en gereksiz sorusu ya. ÇÜNKÜ BANA İHTİYACIN VAR amk illa böyle güzel sözler popo kaldırmalı cümleler kurduracaklar ya! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yildirimokur Mesaj tarihi: Şubat 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2014 ad3m said: endless_night said: neden sizinle çalışmalıyız ? bu öldürücü nokta :) Şu dünyanın en gereksiz sorusu ya. ÇÜNKÜ BANA İHTİYACIN VAR amk illa böyle güzel sözler popo kaldırmalı cümleler kurduracaklar ya! Holivud zannettin heral. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Şubat 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2014 Hatta çünkü içimde et var ya da eşşeğin zikinden dolayı diyip işe gircen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
manve Mesaj tarihi: Şubat 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2014 biz de sekreter ariyoruz. Patron gezenti oldugundan, paso bana kaliyor gorusmeler. Sikayetci miyim? hic de bile ama bi tane guzel kiz gelmedi daha emenike. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Şubat 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2014 hayat çok acımasız lan. güzel olmayan kızlar eş bulamadıkları gibi iş de bulamıyorlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2014 guzel olmayan kizlar da es buluyor, is bulamiyolarsa problem guzellik degil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
manve Mesaj tarihi: Şubat 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2014 benim cirkin arkadaslarim hemen hepsi evlendi cat diye. onda sorun yok da is olayinda guzel olunca kafasi basmasa da tercih sebebi. cirkinsen ama kafan basiyorsa gene is bulursun da hem cirkin hem de salaksan gg. bi de hem guzel hem de kafasi basanlar var onlar denk gelince biz gg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Şubat 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2014 Ren said: hayat çok acımasız lan. güzel olmayan kızlar eş bulamadıkları gibi iş de bulamıyorlar her türlü iş ve eş bulurlar. dünya kadar malın olacağına fındık kadar kukun:))) olsun diye boşuna dememişler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Exodous Mesaj tarihi: Şubat 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2014 Bu nasıl bir söylem ya? Köy kahvesinde yok bukadar düzeysiz bir konuşma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zaidral Mesaj tarihi: Şubat 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2014 cagri merkezine sunlari sorabilirsin: etkilemek ve ikna etmek konusunda en cok gucluk cektigin insan tipi nedir? bir ornek verebilir misin? saglikli bir iliskiyi cabuk kurabilme yetkinligi bu. musterinin fikrinizi paylasmadiginiz bir durumla nasil basa ciktiniz? sonuc ne oldu? musteri odaklilik bu. bir de baski altinda calistigi durumu sorarsin, nasil bir baski ve nasil basa cikmis. strese dayaniklilik bu da. neyi ogreneceksen onu bire bir soylemeden ondan bahsedeceksin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leopar Mesaj tarihi: Şubat 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2014 gelenlere ornek bir senaryo ver, tipik sorunlu musteri arasin mesela sorunlu musteriyle nasil iletisim kurarsiniz, nasil cevap verirsiniz gibi seyler sor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Allure- Mesaj tarihi: Şubat 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2014 ya öyle generic soru sormak zorunda değilsin, çağrı merkezine birisini alcak olsam stres mülakatı yapar bir de diksiyonuna dikkat ederdim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar