Chemical Mesaj tarihi: Şubat 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2014 Yazdan önce 92 kilo civarlarındaydım. Şuan 77.5 gördüm tok karına. Basbaya bildiğin 15 kilo vermişim. Şu ara aslında sıfır spor, sıfır diyet, tek sebebi yediğim yemeklerin tamamını kendim pişirmem ve kolanın burada pahalı olup, içme suyunun (beleş) musluktan buzdolabı soğukluğunda akması ve tadının güzel olması. Ha bisiklet tek ulaşım aracım, o etkiliyor olabilir tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Şubat 9, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2014 holınd Da göbek gitmiyor kolay kolay :( o göbek nasıl gidicek ya, ele gelmesin artık bu ne. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Şubat 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2014 onun içinde bi zahmet spor yapıver Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
janis Mesaj tarihi: Şubat 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2014 Aynen bende 92 kilodan 79 a indim ama göbek duruyor valla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
incdarkness Mesaj tarihi: Şubat 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2014 mekik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Şubat 9, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2014 abi çok soğuk, kapalı alan sporları inanılmaz sıkıyor, her sene böyle zaten kışın bisiklete çıkamayınca bi göbeklenme geliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Şubat 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2014 genetik boktansa yapçak bieşy yok, yağ oranını çok düşürmen lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Şubat 9, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2014 genetik ya babam atlet 55'ine kadar koştu her gün ama o bira göbeği hep olmuştur kilosuz olsa bile. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyv Mesaj tarihi: Şubat 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2014 pilates yap Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slint Mesaj tarihi: Şubat 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2014 Karbonhidratı azalt. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dei Mesaj tarihi: Şubat 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2014 Chemical said: holınd Da göbek gitmiyor kolay kolay :( o göbek nasıl gidicek ya, ele gelmesin artık bu ne. şu gerçekten çok üzücü ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Şubat 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2014 Ben 110dan 68 e dustum hala gobek var l, sanirim kalitsal bu gobek olayi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Şubat 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2014 karıdnaki yağlar ne kadar durduysa o kadar zor gider. örneğin 3 aydır göbeği olan bir adam ile 3 yıldır göbeği olan adam bir değil onları yakarken. olay bu genetikten çok. spor yapın mis gibi gider onlar ansızın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2014 sictik o zaman, hic bosuna kasmiim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Şubat 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2014 hiç bi şey yapmayınca hiç gitmiyo sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dei Mesaj tarihi: Şubat 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2014 göbek yüzünden de asla kendini zayıf hissedememek... çok üzücü bir durum ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Şubat 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2014 kas yapman lazım biraz. kas olduğunda vucut daha hızlı yağ yakar. göbeğede etki eder. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osuran_boga Mesaj tarihi: Şubat 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2014 cidden genetik galiba ya sokakta yürüyorum nerdeyse herkes göbekli göbeği olmayanlar da zaten çok zayıf adamlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Şubat 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2014 genetik tabi. spor yapmama geni var bizde. spor yapmaya kalkarsan da max 2 haftada pes ettiriyo gen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Şubat 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2014 Chemical said: holınd Da göbek gitmiyor kolay kolay :( o göbek nasıl gidicek ya, ele gelmesin artık bu ne. 3-4 hareket yapcan abi,bide makarna tarzı çok yemicen şeker yemicen,tatlı yemicen, o zaman gidiyo ama çok leş bir hayat oluyo :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Şubat 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2014 Adam "pintiyim Coca Colaya para vermiyorum, beleş diye musluk suyu içiyorum" demiş siz adamı spora başlatmaya çalışıyorsunuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Şubat 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2014 Yuzmeye git, hem guzel spor hem sicak ortam. Delft teydin sen orada guzel havuzlar vardir mutlaka yoksa monsterda cok guzel havuz var 1 isyasyon otede. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
photographer Mesaj tarihi: Şubat 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2014 Eritilemeyen göbeği de genetiğe bağlamak moda oldu :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Şubat 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2014 göbek olunca kemeriz pantolon giyebiliyorsunzu o da bir şey Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Şubat 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2014 bu önemli bilgiyi bizimle paylaştığın için teşekkürler maklube çocuk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar