Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

[Stsl 20. Hafta] Sivasspor v Fenerbaçe @16.00

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Egemen Beşiktaş çıkışlı, oyuna gelmemesi gerekiyordu. Mallık etti...

Puan farkı kapansın da heyecan gelsin falan diye kasıyorlar belli, talimatsız sadece kötü hakem olmakla bu kadar rezil bir maç yönetilemez...

Fenerin puan kaybını canı gönülden istiyordum da şu şekilde olmasın. Bugün onlara yarın sana bana çünkü bu şerefsiz hakemlerle...
Mesaj tarihi:
Ya arkadaş hiçmi maç seyretmiyorsunuz. Her maç GS li futbolcular hakemi dövüyorlar nerdeyse sarı kart bile gösterilmiyor. Adam elleri arkada mantıklı bir itiraz yapıyor. Faul bile olmayan yerde sarı kart gördü çok normal.
Mesaj tarihi:
uğraşmasınlar ya direk maça çıkmadan mağlup sayılalım. bu nasıl bir yönetim ya, şu maça dair hiç ümidim yoktu ama umarım kazanırız, sonra da egemen çıkıp bu galibiyet yunusa girsin der.
Mesaj tarihi:
-Nae said:

Ya arkadaş hiçmi maç seyretmiyorsunuz. Her maç GS li futbolcular hakemi dövüyorlar nerdeyse sarı kart bile gösterilmiyor. Adam elleri arkada mantıklı bir itiraz yapıyor. Faul bile olmayan yerde sarı kart gördü çok normal.

Gs maçlarını izlemediğin belli.

İbretlik.
Mesaj tarihi:
Bir maç bu kadar ağır bok edilir en fazla sanırım.

Egemen de az daha sakin olaydı olayı kırmızıya götüremezmiş hakem de, Türk futbolunda her yanlış karara annesine küfredilmiş gibi itiraz etme huyu olduğundan, zorlamış resmen.
  • Yeni Oluştur...