Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

[Dikkat:Küfür içerir] Video: Opera Yapan Galatasaraylıya Tokat Atan Kadın

Wishmaster

Öne çıkan mesajlar

GONDARCENGIZ said:

sırf gslı dolu olsa tamam yapta,insan içinde malum türk kezboş halkının arasında daha hazır değiller "penis" kelimesini duymaya,aslında amaç eğlenmek ama bu ülkede zor be paşam :(

la olm kezboşlan falan ne alakası var? stad mı orası veya stad çevresi mi? değil. insan içindesin artık ayrılmışsın staddan, ha yok normal yaşamlarında da böyledirler o da olabilir tabii.
Sosyal ağlarda paylaş

Tepkisi aşırı.

Ayrıca adam oldukça güzel söylemiş sdf.

"Yar**" kelimesinin geçtiği için böyle bir tepkiyi vermiş.

Ama aynı insan yabancı bir şarkıda fuc* suc* gibisinden kelimeler geçince dinlemeye devam edecektir büyük ihtimal.

Kameranın gazına gelip, "aaa yara* dedi, bişiler yapmam lazım." diye coştuğunu düşünüyorum.

Her ülkede var böyle tezahuratlar. İngiltere'de 7/24 herkes "You will never walk alone" söylemiyor sdf.
Sosyal ağlarda paylaş

Deathblade said:

Tepkisi aşırı.

Ayrıca adam oldukça güzel söylemiş sdf.

"Yar**" kelimesinin geçtiği için böyle bir tepkiyi vermiş.

Ama aynı insan yabancı bir şarkıda fuc* suc* gibisinden kelimeler geçince dinlemeye devam edecektir büyük ihtimal.

Kameranın gazına gelip, "aaa yara* dedi, bişiler yapmam lazım." diye coştuğunu düşünüyorum.

Her ülkede var böyle tezahuratlar. İngiltere'de 7/24 herkes "You will never walk alone" söylemiyor sdf.

haklısın kardeşim sfds

ben futbolun bu kadar önplanda olduğu ülkelerde normal buluyorum bunları. yani orda maksimum 2 dakka sürecek bir olay için kulağını tıkayıp işine bakmak zor değil. takım için birbirini öldüren bıçaklayanların yaşadığı ortamlarda şu bence güzel bile sdfs
Sosyal ağlarda paylaş

bir kadının gözünün içine baka baka '...rağımı ye' diye bağırılmaz arkadaş, tribünde bile ceza geliyor diye kurabiye diye söyleniyor, illa söyleyeceksen öyle söyle, bi de gelip medeniyet, kezban falan diye savunanlar var. arkadaş git godoşluğunu kendi hanenin içinde yaşa, gelip buraya medeniyet tiri viri yapıyosun, benzer durumda bi yakının olsa eminim sen de yandan tempo tutarsın '..rağımı ye' diye.
Sosyal ağlarda paylaş

"Tatar Ramazan" said:

GONDARCENGIZ said:

sırf gslı dolu olsa tamam yapta,insan içinde malum türk kezboş halkının arasında daha hazır değiller "penis" kelimesini duymaya,aslında amaç eğlenmek ama bu ülkede zor be paşam :(

la olm kezboşlan falan ne alakası var? stad mı orası veya stad çevresi mi? değil. insan içindesin artık ayrılmışsın staddan, ha yok normal yaşamlarında da böyledirler o da olabilir tabii.

abicim türk halkı kadın ve erkek olarak kezboş benim gözümde,bu ülke buna hazır değil demişim,ayriyetten belirtmişim herifleri savunmuyorum,sadece orda sırf senin taraftarın olsa o vagonu kapatsanız bi nevi tamam diyorum,yoksa böyle olur aptal aptal tepkiler alırlar falan filan,zaten adam yukarda da yazmış olayıda yanlış gerçekleştirmişler,türk halkı buna hazır değil abicim

herkes nereye kinini kuscağının peşinde,benim tanıdığım hiç bi kız orda öyle bişey yapmaz güler geçer,hatta kendi aralarında " hıyarlara bak bilmemnelere bak" diye dalga geçer,30 saniyelik bi olayı bu kadar abartıyo işte ortalama bir türk insanı kadın veya erkek fark etmez :D dediğim gibi hazır değil bu halk
Sosyal ağlarda paylaş

GONDARCENGIZ said:

bunun turk halkıyla ya da bir şeylere hazır olup olmamakla ve ya kadının kezban olması ya da olmamasıyla uzaktan yakından ilgisi yok
medeniyetle ilgili, saygıyla ilgili, insanlık ile ilgili, centilmenlikle ilgili.
sen yarrak kelimesine hazırsan herkesin içinde tepki vermemeye o senin pısırıklığın, o senin kalaylanmışlığın, utanmamazlığın ya da odunluğun olabilir ancak
Sosyal ağlarda paylaş

GONDARCENGIZ said:

"Tatar Ramazan" said:

GONDARCENGIZ said:

abicim türk halkı kadın ve erkek olarak kezboş benim gözümde,bu ülke buna hazır değil demişim,ayriyetten belirtmişim herifleri savunmuyorum,sadece orda sırf senin taraftarın olsa o vagonu kapatsanız bi nevi tamam diyorum,yoksa böyle olur aptal aptal tepkiler alırlar falan filan,zaten adam yukarda da yazmış olayıda yanlış gerçekleştirmişler,türk halkı buna hazır değil abicim

herkes nereye kinini kuscağının peşinde,benim tanıdığım hiç bi kız orda öyle bişey yapmaz güler geçer,hatta kendi aralarında " hıyarlara bak bilmemnelere bak" diye dalga geçer,30 saniyelik bi olayı bu kadar abartıyo işte ortalama bir türk insanı kadın veya erkek fark etmez :D dediğim gibi hazır değil bu halk

Ha diyosun ki, biz toplumsal evrimimizde ilerledikçe bu olayı normal görmeye başlayacak, bunlara hazır hale geleceğiz? Abi tokat atmasın tamam da, dikkat ederseniz tam tokattan önceki 1-2 saniye kadar bir süre için adam, kızın suratına bakarak yavşak yavşak söylüyor aynı şeyi. Bunu hangi ileri medeniyet kabul edebilir?
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...