tiLi Mesaj tarihi: Şubat 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2014 sanssizsansli said: tiLi said: futbol lol vicit lel vicudda kim niye birbirine küfretsin "leg press squattan iyi diyen OÇtur" falan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Şubat 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2014 GONDARCENGIZ said: sırf gslı dolu olsa tamam yapta,insan içinde malum türk kezboş halkının arasında daha hazır değiller "penis" kelimesini duymaya,aslında amaç eğlenmek ama bu ülkede zor be paşam :( la olm kezboşlan falan ne alakası var? stad mı orası veya stad çevresi mi? değil. insan içindesin artık ayrılmışsın staddan, ha yok normal yaşamlarında da böyledirler o da olabilir tabii. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deathblade Mesaj tarihi: Şubat 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2014 Tepkisi aşırı. Ayrıca adam oldukça güzel söylemiş sdf. "Yar**" kelimesinin geçtiği için böyle bir tepkiyi vermiş. Ama aynı insan yabancı bir şarkıda fuc* suc* gibisinden kelimeler geçince dinlemeye devam edecektir büyük ihtimal. Kameranın gazına gelip, "aaa yara* dedi, bişiler yapmam lazım." diye coştuğunu düşünüyorum. Her ülkede var böyle tezahuratlar. İngiltere'de 7/24 herkes "You will never walk alone" söylemiyor sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Şubat 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2014 tiLi said: sanssizsansli said: tiLi said: futbol lol vicit lel vicudda kim niye birbirine küfretsin "leg press squattan iyi diyen OÇtur" falan crossfit lel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Şubat 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2014 @subzero: yeni boyut getirdin tartışmaya hamza sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Şubat 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2014 crossfit yapan fagdir diyen killer var gerçi. küfre girebilir. bitirdin bizi killer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
monoscope Mesaj tarihi: Şubat 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2014 işin komiği sanki futbol takımları bunlara para veriyo sevinsinler diye orda herif gol atıyo milyon dolarları götürüyo burda bunlar bütün gün sanki kendisi atmış golü gibi dedikodusunu yapıyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Şubat 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2014 Deathblade said: Tepkisi aşırı. Ayrıca adam oldukça güzel söylemiş sdf. "Yar**" kelimesinin geçtiği için böyle bir tepkiyi vermiş. Ama aynı insan yabancı bir şarkıda fuc* suc* gibisinden kelimeler geçince dinlemeye devam edecektir büyük ihtimal. Kameranın gazına gelip, "aaa yara* dedi, bişiler yapmam lazım." diye coştuğunu düşünüyorum. Her ülkede var böyle tezahuratlar. İngiltere'de 7/24 herkes "You will never walk alone" söylemiyor sdf. haklısın kardeşim sfds ben futbolun bu kadar önplanda olduğu ülkelerde normal buluyorum bunları. yani orda maksimum 2 dakka sürecek bir olay için kulağını tıkayıp işine bakmak zor değil. takım için birbirini öldüren bıçaklayanların yaşadığı ortamlarda şu bence güzel bile sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati Mesaj tarihi: Şubat 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2014 kadın lise mat hocama benziyo pipi düşmanı ezikler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Şubat 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2014 monoscope said: işin komiği sanki futbol takımları bunlara para veriyo sevinsinler diye orda herif gol atıyo milyon dolarları götürüyo burda bunlar bütün gün sanki kendisi atmış golü gibi dedikodusunu yapıyo Adam futbolu kırdı lan, hatta bütün spor taraftarlığını kırdı asdasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Şubat 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2014 monoscope said: işin komiği sanki futbol takımları bunlara para veriyo sevinsinler diye orda herif gol atıyo milyon dolarları götürüyo burda bunlar bütün gün sanki kendisi atmış golü gibi dedikodusunu yapıyo arkandayım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Şubat 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2014 bir kadının gözünün içine baka baka '...rağımı ye' diye bağırılmaz arkadaş, tribünde bile ceza geliyor diye kurabiye diye söyleniyor, illa söyleyeceksen öyle söyle, bi de gelip medeniyet, kezban falan diye savunanlar var. arkadaş git godoşluğunu kendi hanenin içinde yaşa, gelip buraya medeniyet tiri viri yapıyosun, benzer durumda bi yakının olsa eminim sen de yandan tempo tutarsın '..rağımı ye' diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Şubat 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2014 kadın yedirmiş y.. azına hemde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Şubat 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2014 "Tatar Ramazan" said: GONDARCENGIZ said: sırf gslı dolu olsa tamam yapta,insan içinde malum türk kezboş halkının arasında daha hazır değiller "penis" kelimesini duymaya,aslında amaç eğlenmek ama bu ülkede zor be paşam :( la olm kezboşlan falan ne alakası var? stad mı orası veya stad çevresi mi? değil. insan içindesin artık ayrılmışsın staddan, ha yok normal yaşamlarında da böyledirler o da olabilir tabii. abicim türk halkı kadın ve erkek olarak kezboş benim gözümde,bu ülke buna hazır değil demişim,ayriyetten belirtmişim herifleri savunmuyorum,sadece orda sırf senin taraftarın olsa o vagonu kapatsanız bi nevi tamam diyorum,yoksa böyle olur aptal aptal tepkiler alırlar falan filan,zaten adam yukarda da yazmış olayıda yanlış gerçekleştirmişler,türk halkı buna hazır değil abicim herkes nereye kinini kuscağının peşinde,benim tanıdığım hiç bi kız orda öyle bişey yapmaz güler geçer,hatta kendi aralarında " hıyarlara bak bilmemnelere bak" diye dalga geçer,30 saniyelik bi olayı bu kadar abartıyo işte ortalama bir türk insanı kadın veya erkek fark etmez :D dediğim gibi hazır değil bu halk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Şubat 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2014 monoscope said: işin komiği sanki futbol takımları bunlara para veriyo sevinsinler diye orda herif gol atıyo milyon dolarları götürüyo burda bunlar bütün gün sanki kendisi atmış golü gibi dedikodusunu yapıyo hiç anlamıyorum 22 adam 1 topun peşinde nasıl koşuyor ya :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Şubat 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2014 sabri bile para kaznaıyor bu işten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Şubat 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2014 tövbeler olsun. o maaşını bonibonla almıyor muydu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Şubat 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2014 GONDARCENGIZ said: dediğim gibi hazır değil bu halk neyine hazır olacan yahu küfür stadda bile yasak, bi kurtulamadınız ergen kafadan. benim ailemin yanında yapsın tepkinin allahını görür, benzeri durumda görmüşleri de vardır, sen genişsindir o ayrı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Şubat 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2014 ben bu oyunu bozarım ulen mi dedin tatar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Şubat 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2014 GONDARCENGIZ said: sırf gslı dolu olsa tamam yapta,insan içinde malum türk kezboş halkının arasında daha hazır değiller "penis" kelimesini duymaya,aslında amaç eğlenmek ama bu ülkede zor be paşam :( bunun turk halkıyla ya da bir şeylere hazır olup olmamakla ve ya kadının kezban olması ya da olmamasıyla uzaktan yakından ilgisi yok medeniyetle ilgili, saygıyla ilgili, insanlık ile ilgili, centilmenlikle ilgili. sen yarrak kelimesine hazırsan herkesin içinde tepki vermemeye o senin pısırıklığın, o senin kalaylanmışlığın, utanmamazlığın ya da odunluğun olabilir ancak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Şubat 8, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2014 GONDARCENGIZ said: "Tatar Ramazan" said: GONDARCENGIZ said: sırf gslı dolu olsa tamam yapta,insan içinde malum türk kezboş halkının arasında daha hazır değiller "penis" kelimesini duymaya,aslında amaç eğlenmek ama bu ülkede zor be paşam :( la olm kezboşlan falan ne alakası var? stad mı orası veya stad çevresi mi? değil. insan içindesin artık ayrılmışsın staddan, ha yok normal yaşamlarında da böyledirler o da olabilir tabii. abicim türk halkı kadın ve erkek olarak kezboş benim gözümde,bu ülke buna hazır değil demişim,ayriyetten belirtmişim herifleri savunmuyorum,sadece orda sırf senin taraftarın olsa o vagonu kapatsanız bi nevi tamam diyorum,yoksa böyle olur aptal aptal tepkiler alırlar falan filan,zaten adam yukarda da yazmış olayıda yanlış gerçekleştirmişler,türk halkı buna hazır değil abicim herkes nereye kinini kuscağının peşinde,benim tanıdığım hiç bi kız orda öyle bişey yapmaz güler geçer,hatta kendi aralarında " hıyarlara bak bilmemnelere bak" diye dalga geçer,30 saniyelik bi olayı bu kadar abartıyo işte ortalama bir türk insanı kadın veya erkek fark etmez :D dediğim gibi hazır değil bu halk Ha diyosun ki, biz toplumsal evrimimizde ilerledikçe bu olayı normal görmeye başlayacak, bunlara hazır hale geleceğiz? Abi tokat atmasın tamam da, dikkat ederseniz tam tokattan önceki 1-2 saniye kadar bir süre için adam, kızın suratına bakarak yavşak yavşak söylüyor aynı şeyi. Bunu hangi ileri medeniyet kabul edebilir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Şubat 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2014 Fistan arada ciddi yazınca çok güzel oluyorsun lan sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Şubat 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2014 onu kabul eden medeniyeti silkeyim afedersin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Şubat 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2014 tek dişi kalmış canavar? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Şubat 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2014 ne kadar çirkin birşey ya şu yapılan. metroda insanlar üst üsteyken küfürlü bağırmak, zıplayıp hoplamak. zaten son derece rahatsız bir ortam, o rahatsızlığın üzerine küfürlerle anırıp, zıplamaları tam olmuş. insan müsfetteleri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar