pattisliborek Mesaj tarihi: Şubat 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2014 Selamlar. Bu sektöre yaklaşık 150 bin tl ile adım atma planlarımız var. Basılı yayın olmayacak. Sadece elektronik ortamda yer alacağız. Zorlukları nelerdir Türkiye'de? Getirisi götürüsü ne olur? Ilk etapta ekipman, yer restorasyonu gidecek, akabinde de belli bir süre kira ve maaş giderlerine dayanma gücü olmalı tabi ki. Kaç ay sonra yatırdığımız sermayeyi geri toplamaya başlarız? Herhangi bir teşvik söz konusu olabilir mi? Kısacası, bakıştırıyoruz şu anda. Sağlam oyuncu tabanına sahip Paticik'e de soralım dedik ekip olarak. Saygılarımla, Erkan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Editor Mesaj tarihi: Şubat 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2014 150bin... sadece online game mag ? hmm başlangıç kötü bikere... ama kafadan 1 sene verin kendinize hem oyun dünyasında getiri ancak reklamdan olabilirsiniz magazin diyosunuz bide... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Şubat 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2014 Patlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Exodous Mesaj tarihi: Şubat 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2014 Ben anlamadım. Online oyun dergisi mi demek oluyor bu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madcow Mesaj tarihi: Şubat 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2014 kotaku nun turk versiyonu gibi bisey heralde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Şubat 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2014 zor be abi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kek Mesaj tarihi: Şubat 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2014 türkiyede oyun dergisi kaldı mı hala ya? bir tek merlinin kazanı aklımda kalmış benim. duruyor mu o hala? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Şubat 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2014 firmaların biçi olacaksınız öncelikle, hiçbir firma hakkında kötüleyici bir şeyler yazmayacaksınız ve interaktif bir ortam kurarsanız da insanların yazmasını engelleyeceksiniz. Para kazanmak istiyorsanız temel kural bu, diğerlerini boşver. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Şubat 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2014 150bini tek maça yatır 300 bin al Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Şubat 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2014 zorluğu şu, artık isteyen adam istediği anda çatır çatır istediği oyunun forumundan review alıyor istediği anda istediği oyunun trailerını izliyor. en kötü iki saatini harcayıp deniyor. neden gelip senin sitende okusun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pattisliborek Mesaj tarihi: Şubat 6, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2014 Editor said: 150bin... sadece online game mag ? hmm başlangıç kötü bikere... ama kafadan 1 sene verin kendinize hem oyun dünyasında getiri ancak reklamdan olabilirsiniz magazin diyosunuz bide... Magazin derken; Bir Eurogamer ya da Kotaku gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Exodous Mesaj tarihi: Şubat 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2014 Ben pek öyle olduğuna inanmıyorum. Gerçi dergicilik sektöründeki son 30-35 yıllık süreç böyle işledi evet ama herzaman olduğu gibi bu da yanlış Türkiye'de... Bunun bedelini de, basın sektörü şu anki tirajlarla ödüyor. Bindikleri dalı kestiler. Okuyucuya dergi-gazete çıkarmaktansa, reklam verenin keyfine göre çıkardılar. Bununla ilgili sayfalarca yazmak mümkün. Yani Türk basın sektörünün son 30 yıllık serüveniyle ilgili ama kafa sıkmanın anlamı yok. Dediğim gibi, böyle bir proje düşünüyorsanız acımasız olmalısınız. Oyun firmalarını yalamaktansa, gerçeği yansıtmalısınız. Sadece doğruları yazmalısınız. Ozaman, okuyucu size gelecektir zaten. Okuyucu gelince de, reklam verenler de ipe ipe gelecektir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oce4n Mesaj tarihi: Şubat 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2014 150bine gerek yok. Bin liraya da aynı işi yapardınız... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Şubat 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2014 Exodous said: Ben pek öyle olduğuna inanmıyorum. Gerçi dergicilik sektöründeki son 30-35 yıllık süreç böyle işledi evet ama herzaman olduğu gibi bu da yanlış Türkiye'de... Bunun bedelini de, basın sektörü şu anki tirajlarla ödüyor. Bindikleri dalı kestiler. Okuyucuya dergi-gazete çıkarmaktansa, reklam verenin keyfine göre çıkardılar. Bununla ilgili sayfalarca yazmak mümkün. Yani Türk basın sektörünün son 30 yıllık serüveniyle ilgili ama kafa sıkmanın anlamı yok. Dediğim gibi, böyle bir proje düşünüyorsanız acımasız olmalısınız. Oyun firmalarını yalamaktansa, gerçeği yansıtmalısınız. Sadece doğruları yazmalısınız. Ozaman, okuyucu size gelecektir zaten. Okuyucu gelince de, reklam verenler de ipe ipe gelecektir. Konsol Üssü'nü bilir misin reyiz? O adamlar Sony'i yerden yere vurdular, ardından çıkarmadan 5 posta da Microsoft'a kaydılar. Her programda eleştirdiler, kötü oyuna kötü dediler. Binlerce takipçisi vardı, her hafta deli izleyeni oluyordu. Ne oldu? Masrafları karşılayamadıkları için bitirme kararı aldılar. Reklam vermediler, reklam olmayınca kendi gelirleri de giderlerini karşılayamadı. Reklamsız olmuyor işte, reklama göre dergi çıkartmayacaksın eyvallah ama öyle ben acımasız olacağım, ben vuracağım sağa sola demekle sadece olmuyor. Kötüleyeceksen bile dozu olmalı, hani burası çok kötü ama TUŞLARI KUSURSUZ, SATIN ALMAK İÇİN İNANILMAZ BİR SEBEP falan tarzı yalan yanlış övmelerde döşeyeceksin. Yapanlar var işte mesela Levent Pekcan falan ama o adamların taşşağı karşısında buradaki herkes diz çöküp tövbe ister. Rahatlar o yüzden, onlar bile uslüplu yapıyorlar ama bu işi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Şubat 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2014 bolumsonucanavari var ya.bilmiyorum kazançları nasıldır falan ama arada girip bakıyorum ben.özellikle videoları çok zevkli oluyor. dayz videoları vardı baya gülmüştüm onları izlerken Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Şubat 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2014 BSC, DonanımHaber'in alt projesi ve tamamen oradan finanse ediliyor. Çok iyi kazanıyorlar buna bağlantılı olarak, yoksa beş para etmez bir site aslında yapmayın etmeyin asdfsd Türkçe konuşmayı bilmeyen ve oyunlardan ciddi anlamda çok az anlayan 4-5 hıyarın komutasında gidiyor. Normalde yaptıkları işten para kazanmaları imkansız ama işte DH'nin gücü... Kim demişti hatırlamıyorum ama yılda 1.5 milyon TL'den fazla reklam gelirleri var diye, öyle bir güç işte ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Şubat 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2014 Ren said: zorluğu şu, artık isteyen adam istediği anda çatır çatır istediği oyunun forumundan review alıyor istediği anda istediği oyunun trailerını izliyor. en kötü iki saatini harcayıp deniyor. neden gelip senin sitende okusun? doğru söylüyor, bunu sağlamak lazım misal ben paticiği bile unutmuştum, skyrim çıkmaya yakın, sağa sola saldırırken tesadüfen denk geldim, "la dedim paticik vardı" ondan sonrada skyrim konusun akıcılığı yüzünden burada kaldım çıkana kadar. niye, eskiden bildiğin adamlar yorum yazıyor, her gün bir çok görsel ve bilgiyi sayfalarca, güzel bir arayüz ile sende tartışmaya katılarak takip edebiliyorsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
monoscope Mesaj tarihi: Şubat 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2014 http://www.youtube.com/watch?v=321M7rURNIY şu şekilde bişeyler yapmak belki daha iyi olabilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
denalir Mesaj tarihi: Şubat 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2014 Youtube'tan frankieonpc1080, WTF is veya Angry Joe videolarını izlemek çok zevklli mesela. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wolas Mesaj tarihi: Şubat 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2014 150bin tl ile adım atma planımız var diyorsun ve bunları bizemi soruyorsun ? bu parayı nasıl hesapladınız o zaman onu merak ettim ben şimdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Şubat 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2014 ben o videoların hiç biri hiç bir zaman izlemedim, bir alakam yoktu ama, adamlardan zerre haz etmiyorum rome2 den beri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Şubat 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2014 2-3 lol turnuvası yaparsınız tamam işte çoluk cocuk sürekli takip eder sizi :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Şubat 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2014 Esnaf said: bolumsonucanavari var ya.bilmiyorum kazançları nasıldır falan ama arada girip bakıyorum ben.özellikle videoları çok zevkli oluyor. dayz videoları vardı baya gülmüştüm onları izlerken ahaha sırf meraktan girdim baktım komedi http://www.youtube.com/watch?v=rx4XaoJGSOU Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Şubat 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2014 bölümsonucanavarını falan takip eden tonlarca adam var. sizin elite pati ahalisi olarak unuttuğunuz şey türkiye'de oyuncuların çok düşük bir yüzdesinin ingilizce bildiği ve türkiye genç bir nufusa sahip olduğu için sürekli oyunlara ilgi duyan bi nesil yetişiyor. adam gibi haber yaparsanız güncel tutarsanız bir de ufaktan reklam zaten parayı ona ayırmışsınız galiba. kaliteli içerik, güzel site tasarımı eğlendirici konular vs neden olmasın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tuor_annare Mesaj tarihi: Şubat 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2014 yalan olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar