reampage Mesaj tarihi: Şubat 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2014 1 saat erkenden açarlar yine sıkışma olmasın diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Şubat 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2014 acsalar bile bu kadar cok beta anahtari ve tek server ile gene aynilari yasariz gibime geliyor. ha yok bu sefer mega server kapasitesi falan artmissa ve tertemiz oyun sunuyorlarsa helal derim. cok zor ama. min gecen seferin iki kati adam olur rahat bu anahtar serbestligi ile. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GokTuRK Mesaj tarihi: Şubat 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2014 key gelmiş arkadaşa verdim o kadar ilgilenmiyorum artık. düzelme varsa söyleyin gençlik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Şubat 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2014 begenmedigin taraflarinda yok fazla degisiklik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonq Mesaj tarihi: Şubat 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2014 Konu ne güzel sakin sakin gidiyordu şimdi yine haterlar dadanacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Şubat 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2014 sanmam artik. begenmedim der gecer millet. sacma sapan bir sey o kadar yazildi cizildi ne oldu ? hic, en sonunda bireysele indi kaldi. klasik. herhalde ders aliriz bir seylerden. hic bir seyi hatirlamiyorum iyimi ne okudugumdan ne yazdigimdan :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Şubat 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2014 key isteyn var mı ilgimi tamamen yitirdikten sonra adamlar key gondermye basladı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sadman Mesaj tarihi: Şubat 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2014 be my friend TK693CT5WNY5YPTXETX7 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Şubat 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2014 Download a bıraktım bu hafta sonu artık girebilirim herhalde =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wolas Mesaj tarihi: Şubat 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2014 dün saat 18:00 da bırakmıştım halen iniyor 2 gb mı ne kalmış adamların serverını zükem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RRa Mesaj tarihi: Şubat 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2014 adamların serverlarına elizabethden daha çok asılan var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wolas Mesaj tarihi: Şubat 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2014 bi kaç bişi öğreneyim diye belki 40 sayfa okudum oyuna dair tek kelime yazmamışsınız hangi sayfada konuşuldu lan bunlar aa baydım 40 sayfa ne lan 11 oldu saat Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Şubat 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2014 Oyun konusu ne bekliyordun :) Hmmm. Elder scrolls online turkiye diye arat iyi bir site var.. Buralar bilgi icin degil yabanci! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wolas Mesaj tarihi: Şubat 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2014 40 sayfa boyuncada indi, iniyor,inecek, alırmısın , alamazmısın ,sen ne biçim delikanlısın şeklinde ilerlemiş bu kadarını hiç görmemiştim daha patide :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Certhas Mesaj tarihi: Şubat 28, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2014 son bir saat kaldı. bu sefer sonuna kadar pvp ve craft deneyeceğim. cyrodiil'deki public dungeon'a bakacağım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wolas Mesaj tarihi: Şubat 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2014 ne kadar açık kalacak bu açılışta Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Certhas Mesaj tarihi: Şubat 28, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2014 p.tesi akşam 7 ye kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Certhas Mesaj tarihi: Şubat 28, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2014 açıldı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sadman Mesaj tarihi: Şubat 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2014 of çok heyecanlıyım ilk defa gircem oyuna Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Certhas Mesaj tarihi: Şubat 28, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2014 ilk izlenim: - performansı arttıran değişiklikler yapmışlar. fps daha da yükselmiş. - loading süreleri düzeltilmiş. geçen betada tutorial'dan, tamriel'e geçerken rahat 10 dakika beklemiştim. bu sefer 3 saniye sürdü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Şubat 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2014 meh, o videodaki degisiklikler gelmemis.. serverde sira beklememek harici aynisi gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sanguin Mesaj tarihi: Şubat 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2014 Fazla keyi olan varsa özelden verebilrse sevinirim. Bu sefer gelmedi :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Half_Cow Mesaj tarihi: Şubat 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2014 Önceki betaya katıldıysan aynı hesaptan devam edebiliyorsun. Eğer katılmadıysan dün bir tane koymuştum bu başlığa, alınmadıysa kullan onu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ombakkombak Mesaj tarihi: Şubat 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2014 Oha medium bile kaldırmadı grafikler. Bu da yalan oldu ben gideyim wow oynayım bari. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sadman Mesaj tarihi: Şubat 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2014 of sağda solda masaların üstünden, sepetlerden topladığım bikaç parça şeyle yemek yaptım quest için gittiğim bi mağaranın içindeki campfire'da. çok iyi ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar