Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Elder Scrolls Online #2 Beta Açıldı

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
acsalar bile bu kadar cok beta anahtari ve tek server ile gene aynilari yasariz gibime geliyor. ha yok bu sefer mega server kapasitesi falan artmissa ve tertemiz oyun sunuyorlarsa helal derim. cok zor ama. min gecen seferin iki kati adam olur rahat bu anahtar serbestligi ile.
Mesaj tarihi:
sanmam artik.

begenmedim der gecer millet. sacma sapan bir sey o kadar yazildi cizildi ne oldu ? hic, en sonunda bireysele indi kaldi. klasik.

herhalde ders aliriz bir seylerden. hic bir seyi hatirlamiyorum iyimi ne okudugumdan ne yazdigimdan :D
Mesaj tarihi:
bi kaç bişi öğreneyim diye belki 40 sayfa okudum oyuna dair tek kelime yazmamışsınız hangi sayfada konuşuldu lan bunlar aa baydım 40 sayfa ne lan 11 oldu saat
Mesaj tarihi:
40 sayfa boyuncada indi, iniyor,inecek, alırmısın , alamazmısın ,sen ne biçim delikanlısın şeklinde ilerlemiş bu kadarını hiç görmemiştim daha patide :)
Mesaj tarihi:
ilk izlenim:

- performansı arttıran değişiklikler yapmışlar. fps daha da yükselmiş.
- loading süreleri düzeltilmiş. geçen betada tutorial'dan, tamriel'e geçerken rahat 10 dakika beklemiştim. bu sefer 3 saniye sürdü.
Mesaj tarihi:
of sağda solda masaların üstünden, sepetlerden topladığım bikaç parça şeyle yemek yaptım quest için gittiğim bi mağaranın içindeki campfire'da. çok iyi ya
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...