bingildak Mesaj tarihi: Şubat 25, 2014 Mesaj tarihi: Şubat 25, 2014 bir sonraki betaya şu kombat değişikliği gelsin de bakalım hissiyat olarak değişti mi değişmedi mi bir görelim. doğrusu tekrar şimdi 30 gb çekmek de ızdırap.
Kanuni Mesaj tarihi: Şubat 25, 2014 Mesaj tarihi: Şubat 25, 2014 degismez o kim nerden cikardi ? belki oyun ciktiktan sonra bir animasyon rewamp falan gelirse. FPS oyna ama bu sefer.. immersion acaip fark ediyor ya da bana oyle geldi. pvp videolarida guzel takim halinde taktik stealth vs.
bingildak Mesaj tarihi: Şubat 25, 2014 Mesaj tarihi: Şubat 25, 2014 videoda izah etmiş adam işte kombat değişikliklerini. vuruş hissini arttırmaya çalışmışlar. ben kombatı beğenmezsem pvp levelına kadar oynayamam. kombat sürüklemedi mi oynayasım gelmiyor. questlerden falan zevk almadığım için.
Kanuni Mesaj tarihi: Şubat 25, 2014 Mesaj tarihi: Şubat 25, 2014 vurus hissi bana fena gelmemisti o kadar da, animasyonlar falan iyi degil yani. o zaten baltaliyor bana gore. gelsin gorelim.
Kanuni Mesaj tarihi: Şubat 25, 2014 Mesaj tarihi: Şubat 25, 2014 aa o arkadaki videoyu gormemisim. collision gelmis pve icin. http://www.youtube.com/watch?v=Vd7kachAfSc burayada koyayim guzel degisiklikler.
reampage Mesaj tarihi: Şubat 25, 2014 Mesaj tarihi: Şubat 25, 2014 vuruş hissi first person oynarken var güzel, ama tps olarak keyifsizdi, biraz daha düzeltmeleri lazım.
Mina Mesaj tarihi: Şubat 25, 2014 Mesaj tarihi: Şubat 25, 2014 İyi adamlar en azından playerların şikayetlerini göz önünde bulundurup düzeltme olayına girmiş. O değilde ilk gün 10 kişi 1 mobun arkasından koşturmaca olayı "Paha Biçilmez". 2. betadayı rezil eden o loading süreleri ve hala buglı olan 4-5 questlerde düzeltilmiştir umarım. Bu arada Cyrodiile,daoc oynuyanlar bilir Darkness Falls tarzı bir dungeon ekliyorlarmış. Beklenti çıtamı yükseltiyor bu adamlar. Videoda eğer yanlış anlamadıysam, Cyrodiile giriş lvlını da lvl 5'e düşürmüşler. Aynı Warhammerda ki gibi oldu. Çat AvA ya akıver direk.Aynı kaderi paylaşmasınlarda.
-Deno- Mesaj tarihi: Şubat 25, 2014 Mesaj tarihi: Şubat 25, 2014 bethesda feedback'lere kulak asar zaten, o konuda şüphem yok. ama temel çok sağlam değil bu oyunda.
DA2019 Mesaj tarihi: Şubat 25, 2014 Mesaj tarihi: Şubat 25, 2014 aquila said: deno tam bir ergen atarlisi. mahalledeki artiz sinirli en kucuk cocuk. Şu o kadar doğru bi laf ki. Bebe gelmiş burda babası yaşında adama modluk öğretiyor.
-Deno- Mesaj tarihi: Şubat 25, 2014 Mesaj tarihi: Şubat 25, 2014 abi ne sercan'ı savundunuz be, menepoza girmiş kadınlar gibi en küçük lafa gaza geliyosunuz.
Kanuni Mesaj tarihi: Şubat 25, 2014 Mesaj tarihi: Şubat 25, 2014 seni savunsak cikarimiz yok :( ne yapacaz sonra burada.
ombakkombak Mesaj tarihi: Şubat 25, 2014 Mesaj tarihi: Şubat 25, 2014 Adamların yaklaşımı çok hoşuma gitti; Blizzard gibi sürekli "yapardık ama maliyeti çok yüksek eğer o dediğinizi yaparsak bir raid tier az yaparız" diye milleti tehdit etmemişler. Müşteri velinimettir deyip eksikleri düzeltmişler. Betayı oyunu pazarlama aracı değilde harbiden oyunu test edip eksiklerini giderme aracı olarak görmeleri güzel bir şey.
Kanuni Mesaj tarihi: Şubat 25, 2014 Mesaj tarihi: Şubat 25, 2014 animasyonlardaki aksakliklari gecersek oyunun motoru sanirim cok iyi. bir anda collision eklemek falan iyi is.
bingildak Mesaj tarihi: Şubat 25, 2014 Mesaj tarihi: Şubat 25, 2014 collision eklemekten ziyade collision'ın ortaya çıkardığı performans sorunu problem. server tarafında fena bir yük oluşturuyor sanırım veya client tarafında - tam emin değilim. pve'de eklemleri bir etki yaratacak mı bir sonraki betada görülür. pvp'de eklememezler zaten, açıklamışlar neden ekleyemeyeceklerini. diğer taraftan hit register'ın düzeltilip, düzeltilmediği önemli. hala melee swingler 180 derece döndüğünde arkandaki target'a vuruyorsa çok sıkıntılı bir durum. pvp'de deli gibi abuse'a açık bir şey. tatını kaçırabilir kombatın small scale pvp'de.
Kanuni Mesaj tarihi: Şubat 25, 2014 Mesaj tarihi: Şubat 25, 2014 ya o adam resmen oyunun en kotu beta yanini kasmak icin cekmis sanki o videoyu, ben denedim beceremedim misal. zaten o yuk yuzunden pvp de yok collision sadece pve ve npc ler. aciklamalari yeterli buldum bu konuda. ilginc bir sekilde bir anda oyun adina cok olumlu, beklentimin ustunde adimlar gelmeye basladi, esohead, addonlar, bu yenilikler vs. minimap olayinida bilerek koymamislar immersionu oldurmesin, dunyayi gezin diyede bu aciklama mantiksiz geldi o zaman mapde koyma ya da mapde arkadaslarimi questleri gosterme dingo.
Felern Mesaj tarihi: Şubat 25, 2014 Mesaj tarihi: Şubat 25, 2014 Selamlar, Haftasonu beta key dağıtıyor mmorpg.com
Kanuni Mesaj tarihi: Şubat 25, 2014 Mesaj tarihi: Şubat 25, 2014 humm saldirdim kaptim ama neden kaptim bilmiyorum bende vardi zaten :D wildstar sandim :D o konudaki tum keyler bitmis zaten 300-500 adet dagitmislar.
lightNdark Mesaj tarihi: Şubat 25, 2014 Mesaj tarihi: Şubat 25, 2014 collision çok güzel, fightlara etkisi çok hoş ama tam hız koşarken yada at tepesinde ot aralarındaki sincaba fareye takılmak başka bi mevzuu tabii du bakalım görücez
aquila Mesaj tarihi: Şubat 25, 2014 Mesaj tarihi: Şubat 25, 2014 pve'ye collision eklemenin bi anlami yok, ekliceklerse friendly fire eklesinler.
Kanuni Mesaj tarihi: Şubat 25, 2014 Mesaj tarihi: Şubat 25, 2014 nasil yok videoyu izle. moblar senin cevreni sarinca kacamiyorsun misal, friendly fire oldu canim benim :) abi sincap fare gibi npcler dahild egildir o ise. sana saldiran ya da sen saldirdiginda karsilik verenlerdir. birde npc kisiler iste.
aquila Mesaj tarihi: Şubat 25, 2014 Mesaj tarihi: Şubat 25, 2014 kacamasan nolcak abi, olsen nolcak orda? oldugun yerde portluyosun bi kaybin yok bisey yok. noldu ff yemedi mi asdf?
Kanuni Mesaj tarihi: Şubat 25, 2014 Mesaj tarihi: Şubat 25, 2014 abi bir onceki surumden gelisimi konusuyoruz. isteklerimizi degil acacak olursak oyun cikmaz herkesin istegi ile. olsen ne olacak olmesen ne, oynasan ne oynamasan ne diye yurur gideriz simdi. FF nedir onu anlamadim :D
Öne çıkan mesajlar