Mina Mesaj tarihi: Şubat 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2014 Nasıl her konuda negatif yazılıyorsa, bunun pozitifide olmalı. Eksik bilgileri tamamlamak lazım. Forum bunun için var. Sadece imperial ırkında erken konuşulduğu gibi, (hepimiz gördük imperialın diğer ırklardan farklı hiçbir artısı olmadığını aksine combat regen yahut resist konusunda büyük eksiklikleri var.) Bu olayda da imperial ırk abilityleri açıklansın, öyle konuşuruz demiştim. AvA konusunda da erken olumsuz yorum yapmanın yanlış olucağını söylüyorum. Ha anlayana tabiki de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Şubat 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2014 bingildak said: kim 5 tane karakterle fishing kasmış yahu, NERDE OKUDUN? eso'da neden bunun muhabbeti yapılıyor anlamadım hehe. Haha kastin ya daha yeni nebula hypei sirasinda 3pc den actin fishing yaptin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Şubat 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2014 off Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RRa Mesaj tarihi: Şubat 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2014 Forumda çoğu kişi kendi fikrini yazmıyor, onun yerine... beklentisini yazıyor. Kendi beğenmediği, oynamak istemediği oyun için gelip buraya utanmadan patlar diyor. Diyor çünkü beklentisi bu. Milyonlarca kişinin severek oynadığı bir oyundan, mahrum kalmanın hayal kırıklığını yaşamak istemiyor. Yine de fayda etmiyor, buraya patlar yazmış olmasına rağmen, o mahrumiyetin hayal kırıklığını içinde yaşamaya devam ediyor, işte bu yüzden her sabah 8:30 da konuya bir defa daha gelip, patlar yazıyor. İşte bu yüzden her akşam yatmadan önce, gelip konuya son bir defa daha oyunu beğenenlere saldırıyor. Oyunu beğenerek ve severek oynayanlar yorum yaptıkça, onun içinde bir şeyler patlıyor. Patlar dediği oyunda insanlar eğlendikçe, onun bir tarafında volkanlar patlıyor. Götü etna yanardağına dönüyor. Bir avuç ılımlı vatandaş söndürmeye çalışıyor ama kova ile yanardağı söndürmek ne mümkün. Bu da benden bir wot olarak dursun şurada. Wotum bulunsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Şubat 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2014 Oyun motorunda arkadaki düşmana vurabilmek gibi bi durum var. Havada dönüp arkana vurup inmek değil, baya baya motor önünü arkanı anlamıyor, sen de önüne vurur gibi yapıp arkandaki moba - oyuncuya damage veriyorsun. Şu kadar rezil bi durum varken AvA derinliği ya da eğlencesi ne kadar tartışılır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Şubat 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2014 game pad ile oynayabilmek için o olay. Glitch filan değil yani bildiğin feature, yoksa pcden oynayanlar konsolcularla çok pis dalga geçer. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Şubat 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2014 pozitif yorum yapmayın diyen yok ki. yapın tabii ki de pozitif yorum. bütün yorumların negatif veya pozitif olmasını beklemek saçma. kimi gördüğünü pozitif bir şey olarak yorumlar, kimi negatif olarak. ben gördüğüm footageları negatif olarak yorumluyorum. bence gw2'de olan deneyimin aynısını daha basitleştirilmiş konsol seviyesine düşürerek oyuna uygulamışlar. böyle göründüğü yönde yorum yaptım. birinci tekil olarak denemediğim için "böyle görünüyor" diyorum bak. böyle demiyorum. zamanında eleştiri yaparken de "böyle olacak sanki" - "büyük ihtimal" - "muhtemelen" gibi kalıplar kullanıyorum çünkü birinci elden ben deneyim etmiyorum. gözlem yaparak eleştiri yapıyorum. sen diyorsan ki oyun aslında o videolarda göründüğü gibi değil çok daha farklı, o zaman nasıl daha farklı olduğunu yaz. benim negatif bulduğum şeyin aslında nasıl bir pozitif olduğunu belirt. liseli gibi yok sen git uo oyna, yok sen 5 karakterle fishing kas falan gibi ne olduğu belirsiz şeylerle gelme. imperial konusu pre-order ve CE kapsamında konuşuldu, racialların bilinmesine gerek yoktu ki gelen raciallar gayet pvpde etkili olacak raciallar gibi görünüyor - diğer raciallar ile kıyaslamadım. imperial ve mount rezaleti zaten sadece racial noktasında bir rezalet değil. genel olarak bu tarz şeylerin CE satmak için marketing tool olarak kullanılması ve diğer oyunları teşvik etmek için zorlaştırılması bir rezillik. ha bunu da sen olumlu görüyorsundur, o zaman nasıl olumlu bir durum olduğunu bize izah edersin, bizde anlarız. AvA level 10'dan başlıyor. AvA sistemini level 10'dan itibaren eleştirebilirim. eğer level 10'da olması gerektiği gibi değilse, level 10'da oyuna koymasaymış. level 30'da olması gerektiği gibi oluyorsa, level 30'da AvA sistemini ekleseymiş. eğer pozitif noktalarını belirtmek istiyorsan, pozitif yorumlar yapmak istiyorsan konuşulan konular üzerinden yap. ben AvA ile ilgili konuşuyorum sen gelmişsin yok biz bunu oynadık beğendik, yok sen git uo oyna falan böyle şeylerle gelme. güzelce yaz AvA deneyimi nasıl iyi olduğunu, gw2 deneyiminde varmış, nasıl gw2'den daha iyi olduğunu yaz. ürünün nitelikleri ve eleştirilen tarafları üzerinden pozitif yorum yaz. negatife karşı saçma sapan anlamsız şeyler yazarak pozitif yorum yapmış olmuyorsun çünkü. yetişkin adamlarsınız bunu böyle çocuğa anlatır gibi izah etmek gerçekten üzücü bir durum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Şubat 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2014 Mortis said: bingildak said: kim 5 tane karakterle fishing kasmış yahu, NERDE OKUDUN? eso'da neden bunun muhabbeti yapılıyor anlamadım hehe. Haha kastin ya daha yeni nebula hypei sirasinda 3pc den actin fishing yaptin abi şimdi bunun konuyla ne alakası var. çalışırken evde olan 3 pc'i açıp unattended macroya bırakılmış karakterin "kasılması" veya kişiye "lamerlik" noktasında laf çarpıtılmaya çalışılması neyin kafası yani. istersem 10 tane pc açar, hepsiyle para kasarım benim akşam eve geldiğimde item kaybetme derdim olmadan pvp yapmamı, oyunu eğlenerek oynamamı sağlıyorsa çok başarılı olmuştur benim gözümde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Certhas Mesaj tarihi: Şubat 18, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2014 her oyunun kendi sistemi içerisinde değerlendirilmesi gerektiğini düşünüyorum. bir swg bakış açısı ile eso incelendiğinde, beklenilenler verilmediğinden dolayı berbat bir oyun olacağı düşünülebilir. ancak skyrim oynayan birisi "keşke bunun online versiyonu olsaydı" dediğinde, o kişi için eso daha farklı çıtada değerlendirilmeye müsait bir oyun haline geliyor. bu sebepten dolayı eğer bir elder scrolls oyunu değerlendirilecekse, teknik aksaklıklar bir yana bırakılarak bu oyun seriisinden neler beklendiği ve bunun ne kadarının verildiği üzerine bir tartışma daha uygun olabilir. elder scrolls demek iyi bir senaryo, yaratıcı bir dünya ve etkileşimin yüksek olduğu bir sistem demektir. bu üç başlıktan yola çıktığım zaman senaryonun gördüğüm kısmında merak uyandıran ve ilgi çeken bir yön olduğunu düşünüyorum. önceki oyunlardan karakterlerin geçmişlerini öğrenme imkanı bulunmasının yanısıra Tamriel'in neredeyse bir çok kısmının ayaklarının altında olması keyif veren bir olay. yaratıcı dünya kısmında ise level 10 a kadar gördüğüm yerlerin şahane olduğunu çok rahat bir biçimde söyleyebilirim. tasarım bölümü skyrim'den bile daha iyi mekanlar yaparak, atmosferin içine girilmesi için büyük katkı sağlamışlar. combat gibi eleştirilecek yönleri bulunabilir ancak çevre tasarımı konusunda bir eleştirinin gelebileceğini düşünmüyorum. çevre ile etkileşim konusunda ise sınıfta kalan yönleri var malesef. sonuçta bu massive bir oyun ve bu tür oyunları oynayan insanlar arkadaşları ve çevredeki insanlarla birlikte vakit geçirmek isterler. phasing sisteminden dolayı aynı yerde olsan bile arkadaşını göremiyorsun, birlikte questleri yapamıyorsun. bunu release gününe kadar değiştirip, daha mantıklı bir tabana oturtmaları lazım. parti kurup, yanına ışınlansan bile aynı questi birlikte yapmanın imkanı bulunmuyor. bunların dışında oyunda eğlenceli vakit geçirecek sistemler bulunuyor. public dungeon benim özellikle test etmek istediğim ve eğleneceğimi düşündüğüm sistemlerden birisi. questleri yaparken sıkıldığım ve bir an önce bitse dediğim bir queste rastlamadım level 10 a kadar geçen süre boyunca. dark anchor, adventure zone ve world bossları tam anlamıyla göremedim. level 5 için açılan bir dark anchor'u denedim ancak basit bir yapıdaydı. ilerleyen levellar da bunun daha kapsamlı olacağı söylenmiş. adventure zone denilen bir sistem söylediler ama ne olacağı konusunda bir fikrim yok. kütüphaneler boş mekanlar değil birçok lorebook bulunuyor ve bu kitaplardan ilginç bilgiler öğrenilebiliyor. ayrıca level 50 den sonra diğer oyuncuların bölgelerine gidip, cyrodiil dışında pvp yapmanın daha farklı getirileri olduğu söyleniyor. pvp konusu beni etkileyen bir diğer unsur. açıkçası keyif aldım, çünkü yüzlerce insanın bir kale kuşattığını gördüğümde uzun zaman önce bunun hayallerini kurduğumu hatırladım. bu gw2 tarzı ışıkların patladığı, target sistemiyle random bir biçimde dps yapıldığı bir sistem değil. genel konuşulanın aksine bir hedef sisteminin olmaması benim için daha keyifli bir unsur çünkü daha gerçekçi olduğunu düşünüyorum. ayrıca kale tasarımları, kuşatma sistemleri olmuş gözüküyor. rvr yi daha iyi anlayabilmek için yüksek levellara ulaşıp, denemek lazım. lvl 10-15 aralığı kesin konuşmak için erken ama nasıl bir pvp sunacağını görmek için olumlu ipuçları taşıyor. cyrodiil sadece kalelerin kuşatıldığı bir yer değil. craftların dolaştığı, public dungeonların olduğu, çetelerin gezdiği çok aktif bir harita. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonq Mesaj tarihi: Şubat 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2014 Certhas said: bir swg bakış açısı ile eso incelendiğinde, beklenilenler verilmediğinden dolayı berbat bir oyun olacağı düşünülebilir. ancak skyrim oynayan birisi "keşke bunun online versiyonu olsaydı" dediğinde, o kişi için eso daha farklı çıtada değerlendirilmeye müsait bir oyun haline geliyor. İşte Certhas bu oyunun hedef kitlesinin ne olduğunu açıkça belirmiş. Adamların bu oyunu kimler için yaptığı da ortada. öte yandan Bıngıldak, bir oyunu beğenirsin beğenmezsin fikrini belirtmekte özgürsün tabi ama yazılan her mesaja aynı şeyleri tekrar tekrar yazmak seni beğenmeyenler mertebesinden haterlığa yükseltiyor. Bu seviyeden sonrada bir HATER'ın yazdıklarını kimse sallamaz. Tamam beğenmemişsin herkeste bunun farkında bunun üstünde bu kadar durma. Her mesaja WOT döşemeye başladın sakin ol :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Şubat 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2014 oyunun atmosferi, ambiyansı - genel olarak dünya hissiyatını bende beğenmiştim. hatta skyrimden daha iyi yapılmış diye yazdım fakat o grupta oynarken bile solo oynuyor olman durumu gerçekten bir mmorpg için utanç verici bir durumdur. certhas gibi düşünenler için oyunun iyi bir oyun olduğunu ilk yazdığı reviewde belirtmiştim zaten. eğer kombat sana dert oluşturmuyorsa, kaliteli bir kombat beklentin yoksa ve lore/story/world seni çekmeye yeterli oluyorsa adamlar bunu yapmışlar zaten. keşke seslendirme yerine kombata da biraz ağırlık verselermiş, bütün karakterlerin unique seslendirmesi olmasa da lore/story geri kalmazmış. diğer yanda o grup dinamiklerinin ben değişeceğini düşünmüyorum. hele release'de değişecek olmasına hiç ama hiç ihtimal vermiyorum. genelde release'e kadar release'e hazırlıkla geçiyor sonrasında 3 ay dağınıklığı toplamak ile uğraşıp production'a geri dönecek vakti/kaynağı buluyorlar. belki f2p olana kadar fixlenmiş olur o zaman skyrim oynar gibi oynarım bende sosyal olarak. AvA'da kalelerin surlarına 15 metre uzaklığa siege equipment dikilmesi bence inanılmaz saçma olmuş. 5 adımlık mesafeden trebuchet kullanılması akıllara ziyan bir durum zaten siege'ın taktiksel mekaniğine de aykırı. videoları izlerken bu zerglerin içinde birine focus dps yapmak istediğin frame atar gibi ilerlediği gördüm targetların. fps drop'dan değilde sanki server tarafından oluyor gibiydi. melee için ciddi bir sıkıntı bu durum. doğrusu kombatın yapısı itibariyle zaten öyle 30v30 kapı clashleri pek olacak gibi görünmüyor - doğrusu uzun süreli olacak gibi görünmüyor. aoe'den çok hızlı ölüyordu karakterler izlediğim videoda. ancak focus healing alanlar hatta kalıyor gibiydi. belki end-game'de pvp damage reduction itemları setleri falan varsa bu durumu değiştirebilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DA2019 Mesaj tarihi: Şubat 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2014 axedice said: Ahahah ya şu sparkın koyduğu vidyo ne kadar gerekli burda. Arkasına vurarak kurt kestiği. NDA kalktı aslında tekrar koymaları lazım. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RRa Mesaj tarihi: Şubat 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2014 forum da oynayacak olanlar mı tartışacak, yoksa oynamayanlar birbirlerine oh ne iyi ettik de satın almadık pohpohuna devam mı edecek? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Şubat 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2014 CE alanlar için ayrı başlık olmalı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Şubat 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2014 jonq said: İşte Certhas bu oyunun hedef kitlesinin ne olduğunu açıkça belirmiş. Adamların bu oyunu kimler için yaptığı da ortada. öte yandan Bıngıldak, bir oyunu beğenirsin beğenmezsin fikrini belirtmekte özgürsün tabi ama yazılan her mesaja aynı şeyleri tekrar tekrar yazmak seni beğenmeyenler mertebesinden haterlığa yükseltiyor. Bu seviyeden sonrada bir HATER'ın yazdıklarını kimse sallamaz. Tamam beğenmemişsin herkeste bunun farkında bunun üstünde bu kadar durma. Her mesaja WOT döşemeye başladın sakin ol :) sandbox ile themepark kıyaslanmaz ilk olarak. sandboxda olan özelliklerin beklentisiyle themepark eleştiren adamın üzerine ilk olarak çizeceksin, zerre fikri yok demektir. olay beğenip, beğenmemek değil. oyunu beğenmiyorum diye eleştiremeyeceğim anlamına gelmiyor. video konulmuş, izliyorum, yorum yapıyorum. gördüğüm şey negatif, negatif yorumluyorum. eğer sen bunu haterlık olarak görüyorsan, sen gerçekten hater görmemişsin demektir. gönül ister ki insanlar yazılan negatif yorumlara "öööö hötör yöög bö" demek yerine aslında eleştirilen şeylerin yanlış veya farklı algılandığına dair bilgi paylaşımına girsin. bir tartışma ortamı çıksın, forum fonksiyonu gördün. bunun yerine negatif eleştiriye ürüne dair hiç alakası olmayan mesajlar yazıp pozitif eleştiri yaptığını düşünen insanlarla dolu başlık. ben konulan videoları zevk alarak izliyorum, kritik yapıyorum. isteyen okurrr, isteyen okumaazz. isteyen hater olarak tagler, isteyen funboy der. beni bağlamaz. kimseye kendimi sevdirme veya değerli kılma gibi bir crusade içinde değilim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Şubat 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2014 eğlenceli çocuk bingildak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RRa Mesaj tarihi: Şubat 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2014 Oyunu sevmeyen ve oynamak istemeyenlerin elbet vardır bir haklı nedeni. Her gün yeni bir neden mi buluyorsunuz nedir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Şubat 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2014 RRa said: forum da oynayacak olanlar mı tartışacak, yoksa oynamayanlar birbirlerine oh ne iyi ettik de satın almadık pohpohuna devam mı edecek? oynayan adamlar, oynamayan adamların negatif yorumlarını eleştirmekte serbestler. umursayıp yapılan eleştirinin yanlış olduğunu belirtebilir veya umursamaz yanıt bile vermez. forum ortamı bu. istiyorsanız forumu özel bir bölüme alalım, sadece oyunu satın almışlar mesaj yazabilsin, hatta CE alanları da mod yapalım. iyi olur mu o zaman? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madcow Mesaj tarihi: Şubat 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2014 reampage said: game pad ile oynayabilmek için o olay. Glitch filan değil yani bildiğin feature, yoksa pcden oynayanlar konsolcularla çok pis dalga geçer.feature ahahah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mina Mesaj tarihi: Şubat 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2014 bingildak said: pozitif yorum yapmayın diyen yok ki. yapın tabii ki de pozitif yorum. bütün yorumların negatif veya pozitif olmasını beklemek saçma. kimi gördüğünü pozitif bir şey olarak yorumlar, kimi negatif olarak. ben gördüğüm footageları negatif olarak yorumluyorum. bence gw2'de olan deneyimin aynısını daha basitleştirilmiş konsol seviyesine düşürerek oyuna uygulamışlar. böyle göründüğü yönde yorum yaptım. birinci tekil olarak denemediğim için "böyle görünüyor" diyorum bak. böyle demiyorum. Aslında yorumlarında ki eksikliği kendi ağzınla yine kendin cevaplamışsın. Kendi deneyimlerini değil sağda solda ki hater videolarından yahut ali,ayşe,hüseyinin ağzından duydukların kadarını yazıyorsun. Sağlam bi yorum yapıcaksan oyuna girdim, şu olayını denedim, gördüm ve düşüncelerim negatif olsun, pozitif olsun yazarsın. ESO'da AvA mapinde yapabildiklerin neler, gördüklerim; 1- Mapin gerçekten çok geniş olması, birbirine bağlantılı her kaleye, yahut support tentler denen playerlar tarafından kurulabilen yerlere port olmak mevcut.Böylece solo-group-guild aksiyonları kolaylıkla oluyor. 2- AvA'nın en azından bir amaç teşkil ediyor.Karşı realmlerin sahip olduğu scrolları alıp, kendi realm bonuslarını artırmak. 3- ESO'da 3 realm olduğundan, dengesizlik yaşanmıyor. Baktılar örnek Daggerfall güçlendi,diğer 2 realm biri alttan biri üstten tepesine biniyor. 4- AvA mapin de PvP questleri, daoc taki Darkness Falls gibi olmasa da Public Dungeonlar mevcut: Bu quest ve dungeon bölgelerinde solo-grup aksyonları çok yaşanmakta. Solo gezmek istiyorum, zerg çok var dersen, bu quest noktalarına yahut skyshardların olduğu noktaları tutman yeterli. Ya da kale yollarını tut bol bol buluyorsun. 5- Kale savaşları GW2 deki gibi yavan değil, çift kapı olayı kale alımını daha zorlaştırmış, aynı daocta olduğu gibi. GW2 de 2 ram kur bitti gitti, bildiğin farmlanıyordu. 6- Daocta class balance problemi vardı, her patchte biri nerfler birini bufflıyorlardı,ESO'da öyle bir şeyin olması mümkün değil. Armor ve weaponların PVE ve PVP diye ayrılmaması da, tek tip armorlar ve silahları görmiceğimiz anlamına geliyor. 7- AvA'yla alakalı değil ama GW2 de craftingin önemi pek yoktu, ESO'da bir yandan karakterini kas bir yandan çok az bir çaba ile üstüne itemlarını yap. En sevdiğim özelliği.Tabiki belli seviyeye kadar, crafting kasmak hele ki lvl 7 ve sonrasında gittikçe zorlaşıyor.Craftingin çok önemli olması.Bir crafting skillinde Masterlamak içinde 800 seviyesine getirmemiz gerekiyormuş maşallah diyorum :) Şu anda aklıma gelenler bunlar, geldikçe yahut yeni şeyleri okudukça eklerim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RRa Mesaj tarihi: Şubat 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2014 Biz oyunu oynayacaklar olarak eleştrileri, oyunu yapan biz olmadığımı halde aldık. Valla kabul ediyorum ben bütün eleştrileri ve senide haklı buldum bingilddak. sonuna kadar arkandayım. Eleştrileriniz bittiğin de bir izin verinde, sorcerer archer buildi filan bir tartışılsın, bi bok tartışalım, şu forum bir işimize yarasın yada milletin bi işine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Şubat 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2014 Abi build başlığı açın orda tartışın burası genel başlık normal burda herşeyin konuşulması Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Şubat 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2014 mina yine hatalısın: 1) oyunu eleştirmek için satın alıp oynamak zorunda değilsin, eğer oynayan biri olarak oynamayan birinin yazdığı yanlış bir şey görüyorsan, bunun üzerine yorum yaparsın. konudan bağımsız liseli gibi laf çarpmaya çalışarak değil. 2) konulan video oyunu promote eden biri tarafından çekilmiş ve oyunu satın almış - oyunu beğenip yücelten bir kullanıcı tarafından konulmuş (kullanıcı adı : mina). Mina said: Bu da Esohead'in skill calculatorı Eso Skill Calculator Biraz daha AvA Videosu, Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RRa Mesaj tarihi: Şubat 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2014 örnek verdim. ama şu konuya takılanlrın bu oyun ne kadar kötüdürü tartışması 35 günlük bir olay değil. benim beğenmediğim, oynamadığım hatta nefret ettiğim bir sürü oyun var. gidip o oyunların konularına mı spamlayım neden oynamadığımı saçma yani, bir defa yazarsın, iki defa yazarsın hadi kafası basmayan olur bir defa daha yazarsın ama günde on yedi kere yazmazsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Şubat 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2014 RRa - 3 gündür başlığa bir şey yazmamıştım zaten. video konulmuş, onu izledim, yorum yaptım. yoruma yanıt olarak saçma sapan yaptığım yorumlarla alakasız mesaj geldi, ona yanıt verdim. kimse build tartışılmasını veya pozitif şeyler konuşulmasına engel olmuyor. certhas'a da ayrıca teşekkür ederim, şu başlıkta ürün üzerinden yorum yapan yegane insanlardan biri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar