DA2019 Mesaj tarihi: Şubat 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2014 Sanki FBI a staj başvurusunda bulunuyorsun. Olur mu abi öyle şey. Open beta için uğraşır mı adamlar? Sayfabaşı fak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Şubat 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2014 ay banada gelmiş beta Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Şubat 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2014 lol. 5. link çalıştı. hesap aktive oldu. şimdi kodu redeem ederken adres soruyo. doğru bir us adresi girmeme rağmen billing adres failed hatası alıyorum. FBI olsa kabul etmişti . Şimdi baştan hesap yarat adresi Turkjie yap filan.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Şubat 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2014 asdasda falan gir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Şubat 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2014 abi yok kabul etmiyor bildiğin. hani baya baya doğru adres girdim. hayır simdi TR ye de çeviremiyoruz. mail attım adamlara. çevirin başta US girmiştim. orada yaşama planım var ilerde filan diye sıktım. asdfds. bildiğin gereksiz bir heyecan yarattım kendi çapımda. hayır nedeni de yok. belki oyunu oynarım ileride de, belki us açmam daha ucuza gelir ve belki böyle promosyonlardan yararlanırım çakallığıyla açtık. şimdi betaya giremicez sdfs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Şubat 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2014 logar yazmış dene şunu: ADRES KISMINDA ZORLUK YASAYANLAR! sifreyi girdikten sonra adres kisminin ilk kismina normal adresinizi girin kucuk harfler ile ama türkce karakter kullanmadan, 2. satirada "1. floor" yazin sehir isimini yazarkende yine kucuk harfler ile türkce karakter kullanmadan yazin!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Şubat 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2014 ı-ıh. işe yaramıyor. abi amazonun kargo yolladığı adres bile kabul edilmedi. :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Şubat 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2014 nokta virgul vs kullanma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Certhas Mesaj tarihi: Şubat 6, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2014 High King Emerik'ten patiye mesaj var. said: Our supplies dwindle. Our trade routes are shut down. Our people suffer. Why? Because a pretender sits upon the Ruby Throne. Let us take up arms! Let the fields of Cyrodiil run red with the blood of our fallen enemies! But let us spare the lives of a few, so that they may return to their homelands to tell their fellows the fate they met at the hands of the Daggerfall Covenant.One land! One Emperor! Who among you will stand with me? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GokTuRK Mesaj tarihi: Şubat 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2014 rusçuda yok mu ki acaba... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Şubat 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2014 Kanuni said: nokta virgul vs kullanma. yok. bu da işe yaramadı. anlamadım valla. vpn de yok. vpn açıp deneyeyim dicektim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Şubat 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2014 35 euroya var bir yerde ama bilemedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Şubat 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2014 DA2019 said: Sanki FBI a staj başvurusunda bulunuyorsun. Olur mu abi öyle şey. Open beta için uğraşır mı adamlar? Sayfabaşı fak. ya sen manhatton gösterdin di mi? adresi kabul etmiyor lan. gerçek adres bile yazdım amerikada. yok yani :( nasıl yaptın sen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Şubat 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2014 ya benim yaptığımı yapın best buy'ın sitesine girin oradan mağazalar kafanıza göre seçin bi mağaza adresini yazin bitti gitti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Şubat 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2014 abi gerçek adres yazdım ya. bildiğin herşeyien kadar. olmuyor . aktivasyon linki de 5. de çalıştı. lan dandik hesap vermişler bana :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Şubat 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2014 olur da beta alamayan kaldıysa bi key daha var elimde edit: hop verdim bile Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DA2019 Mesaj tarihi: Şubat 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2014 barbu said: abi gerçek adres yazdım ya. bildiğin herşeyien kadar. olmuyor . aktivasyon linki de 5. de çalıştı. lan dandik hesap vermişler bana :( Yok abi Türkiye adresi yazdım. Noktasız virgülsüz. Gayet kabul etti. :) gamers gatede NY adresi ile açtım hesabı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Şubat 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2014 zipzip said: olur da beta alamayan kaldıysa bi key daha var elimde edit: hop verdim bile ayıp 8-) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Şubat 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2014 e yuh, imperial oynamak için 25€ fazla istiyorlar. resmen hainlik bu. nasıl kızdım şimdi var ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Şubat 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2014 atda var beyaz. eder. arti bi kac extra. 4 ayakli beyaz at. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Şubat 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2014 dark elf varken imperial oynamak isteyenler varken para istemeleri normal. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Şubat 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2014 ben imperial oynanamadığı için soğumuştum oyundan geçen yıl, şimdi getirip %50 fazla paraya bağlamaları resmen yüzsüzlük. racial'ı mı eziyor (ki zayıftır hep tes'te) nedir ki mantığı, saçmasapan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Şubat 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2014 hic bir aciklamasi yok. at falan icin herhalde. digital deluxe.. hep var bu, race ilk kez gordum ama. sto da vardi sanirim romulan icin aliyordun birde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Certhas Mesaj tarihi: Şubat 6, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2014 sto da herşey bedava. legacy of romulus u 2013 sonunda çıkardılar ve f2p olarak oynanıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Şubat 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2014 atari ve cryptic zamanindan bahsediyorum simdiki perfectworld bunyesinden degil. 2010 lardan. ilk cikisi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar