Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Elder Scrolls Online #2 Beta Açıldı

Certhas

Öne çıkan mesajlar

abi derdiniz nedir analmıyorum, oyun kötü arkadaş. anlattığım noktalara hiç bir cevap gelmemiş somut, üstte video koydum kaldırılmış. combat konsoldakiler de oynayabilsin diye korkunç, bu kadar boktan combatla da pvp ne kadar olur merak ediyorum.

@sam, pardon ben yanlış anlamışım, ama o ucuza key satma her oyunda var yani, burda resmi kaynaklarda 1-2 hafta sonra daha ucuza satma işinden bahsetçeksek civ5in son exp i bir preorderdan bir hafta sonra 10 dolar birden düştü falan mesele o değil.

mesele bir ırkı 20 euro pahalıya satmaları. kozmetik bir olay da değil çünkü ırkların özellikleri oyuna etkili.
Sosyal ağlarda paylaş

az önce çıktım şu drakelerin oralardaki görevleri yapıyorum lvl5miyim neyim.

şimdi şunu söyleyeyim, oyun bariz elder scrolls. bas bas bağırıyor yani. ha çok mmo gibi değil de, multiplayer skyrim oynuyor gibi.

yani oyunun rpg öğelerine takılmadan arcade biçimde çatır çutur keserek ilerlemeyi seven bir insan olarak türün hastalarını tatmin etmeyeceğini sanıyorum.

artı olarak f2p olması gerekiyor kesinlikle. yani kimse oyuna şu haliyle aylık ücret ödememeli hiçbir şekilde. sıradan bir elder scrollsu multiplayer yapmışsın gibi tamamen.
Sosyal ağlarda paylaş

işte müzikleri iyi, grafikler iyi, lore iyi falan ama bunlar önemli değil 1. derecede zaten, lore u giderim wikiden okurum bedava, :p buglar varsa hadi oda fixlenir ilerde.

gameplay önemli üsttekilerle birleşip verdiği total feeling önemli. öyle 2 patchle düzelmez gibi geldi bana o yüzden tüm mekaniği yada motoru değiştirmeden, 2 class denedim 2 sindede akıcı bir gameplay görmedim şahsen, karakter böyle suyun içindeymiş gibi oynuyoruz sanki entegre konsol şeyi yüzünden heralde buda, pc oyunu gibi değil oyun.

misal archer/rogue gameplayi akıcı hızlı olmalı hop bi düşmanın önüne arkasına zipzipzip yerinde durmaman lazım stealth değilsen, çoğu diğer oyunda böyle yani.

burda sabit şekilde durup sol tuş spamladım genelde dibimdeki moblara, eğlenceli de bulmadım pek, zaten archery/bow bildiğin olmamış yani, zevkli değil.

diğer ES oyunlarında bile herşeyi 1 shot yaparken mobun önüne arkasına koşan, duvara çıkan koşarken dönüp geriye ok atan uçan kaçan bir insanım.
Sosyal ağlarda paylaş

Arkadaş so..cam boyle oyunlara artık ama..10 yıldır ultima gibi bir şey bekliyorum yokta yok..
geberdigimde her seyimle az ileriden diriliceksem ne anladımki pve den..
yada yanımdaki adamlara saldıramıcaksam niye multiplayer oynuyorum onuda anlamıyorum..

ben 0.1 artsın diye 10 saat parry çalışmayı özledimde anlaşılan göremeden yaşlanıp ölecez..
bu bebeler oyundan anlamıyor :(
Sosyal ağlarda paylaş

pvp'ye girdik şimdi, war ve swtor arası birşey ama daha swtor gibi ilk gözlemim. 2318762172186 insan var ve fps düşmüyor, şapka çıkardım.

yok ya swtor'dan kat kat iyi, war gibi neredeyse ama dur bakalım. yalnız ekranda 100 kişi var ve fps gayet rahat büyülere rağmen.

çılgın ekşın yüzlerce kişi birbirine girdi heh.

aslında sistem war gibi ama daoc'taki gibi 3 faction var, o bakımdan iyi. sadece elle seçilir targeting olmaması üzüyor işte.
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...