Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Elder Scrolls Online #2 Beta Açıldı

Certhas

Öne çıkan mesajlar

blizzard konusunda hatalı oldukları yerlerde tabii ki de eleştirilecek. "eleştirilmedi" eleştirmeyenlerin ayıbıdır. swtor zamanında ben eleştirdim, oyunu almadım bir kazığa oturtup yakmadıkları kaldı. 15-20 gün sonra sel aldı götürdü forumları. o kadar barizdi ki oyun release olmadan önce öyle olduğu. millet inanmak istemedi (zaten oyun yok, wow baydı, star wars oğlummm evreni yeter yağhhh'cılar - şimdi ki zihniyetle birebir aynı)

olay blizzard, bethesda veya EA değil yani. eğer yapımcı kötü bir politika izliyorsa tepkini göstereceksin. "ama X bundan daha kötüydü" diye avunarak gidip ürünlerini satın almayacaksın.

benim karşı olduğum yaklaşım bu.

2014'de benim blizzard'a olan inancım EA'den fazla değil. heriflerin son 4 yıldır yaptığı HERŞEY redflag veriyor. wow'da in-game itemları para ile satmaları, oyun içi store eklemeleri, titan projesinin çöpe atılıp, konsolların dahil edilmesi, a'dan z'e diablo 3 fiyaskosu.

blizzard yarın bir ürün çıkarttığında onunda kalitesi üzerinden eleştiri yapmak gerekiyor, o da böyle kötü ise (scope değerlendirmesinde) onunda ürünlerini almamak gerekiyor.

blizzard konsol çakması titan çıkarttığında eğer seslendirmeye ağırlık veriyor ve kombat leş ise o zaman onu da satın almamak gerekiyor. mevzuyu "ya oyun yok zaten, ayrıca X bundan daha kötüydü" e bağlayıp kendini avutmanın anlamı yok. kötü oyunu desteklemenin bahanesi olamaz.
Sosyal ağlarda paylaş

eve'i de oynadık, %90 hamallık, %10 keyif. auto-pilot quest verene kadar ER bölümü baştan sona izlediğimi bilirim. bugün öyle yeni bir mmo yapılsa insanlar kazığa oturtup, katrana bulayıp, tüy dikip, ateşe verip, sonra atlara çektirir kollarını bacaklarını yapımcıların.
Sosyal ağlarda paylaş

reampage said:

Abi insanlar theme park mmolarda pvp istiyorlar, hani zaten pvpnin zevklisi karşındakini tamamen yok edebilidiğin türde olanı, yoksa 3rd person mobadan farkı yok ki mmo pvplerinin.

mobalar facia kötü mob grind ve dağda pkk kovalamaca styla combat alaşımı olmasa zaten mmo arama ihtiyacı olmaz çoğu insanın.

pvp'nin zevklisi dengeli olanı, asimetrik pvp ftl.
Sosyal ağlarda paylaş

sandbox çok ufak bir market - themepark'a kıyasla

themepark'taki rakamları sandbox'da ararsanız size göre hiçbir oyun "başarılı" olmaz.

ufak-orta ölçekli "başarılı" indie bir sandbox'ın aktif oyuncu sayısının gidip geleceği aralık mmorpg genresinde 10 ila 45k arasında olur.

orta-büyük diyebileceğim bir tek eve var zaten, onun rakamları da ortada. eve'in rakamları eve kategorisindeki bir sandbox için ÇOK İYİ rakamlar.

ayrıca sandbox hamallık ister, ben oyuna gireyim, 45 dk sonra maksimum eğlenceye varayım diye bir algı yok. yapısına ters. zaman ile inşa edilen bir mimarisi var.

sistemleri öğrendin, mekanları öğrendin, gather yaptın, craft yaptın, community'e girdin - oyun o noktada DAHA YENİ başlamaya başlar. casual adam için bu süreç min 2-3 hafta.

diğer yanda:

/1 lf guild - accept invite
/summon kermit
/loot epix

achievement indeed.
Sosyal ağlarda paylaş

albion online abi iste. free, fiyat uygun, yapimcisi bizlerden indiiiee, oyun fantasy, pvp full loot arti sandbox.

hemide her turlu nesnede calisiyor.

bunlara destek vermemiz gerekir , yoksa mmo turu bu sekilde ilerleyecek. sonumuz kotu.

biraz uyanik olun, az aklinizi kullanin eger beyinsizseniz bingildak ve digerlerinin cizdigi yolda ilerleyelim.

az birlik.. lutfen.

lut
fen
Sosyal ağlarda paylaş

kanuni baya başarısızsın ya kusura bakma

kimse çıkıp da albion promote etmez. oyun tablete çıkıyor. bildiğimiz tablet. tablette oynanan oyundan ne bekliyorsun ki?

heriflerin kale savaşı konsepti 5v5.

5v5 sandbox terrority savaşı mı olur.

eğer tablette çalıştırmak istiyorsan olur. şu an konsolda yaşadığımız mevzuların aynısı işte. konsola dumb down etmek zorundaysan böyle oluyor.

2.5 sn gcd oluyor, kombat leş oluyor, arkana bakarken önündekilere falan vuruyorsun hehe.
Sosyal ağlarda paylaş

Valla bir bakıma benim açımdan iyi oldu mmo çıkmaması, konsola kaydım 3ds vita gibi önceden iyi olabiliceğine inanmadıgım sonra şaşırtıcı derecede güzel aletler olduğuna karar verdiğim oyun platformları ile tanıştım, wow yıllarca içimizi çürütmüş bağımlı yapmış bizi, mmo mmo diye sürünüyoruz güzel spleri kaçımışız hep 2005-2010 arası yok gibi bişi
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...