Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Elder Scrolls Online #2 Beta Açıldı

Certhas

Öne çıkan mesajlar

oyunda combatmi var ? kosup targete ilerliyorum devamli mob gormedim pek. onlarda yanlarindan gecerken olduler hep. gorunmez grup uyelerimmi yapiyor acaba bunlari.

yercekimide garip fazla sicriyor yumusak konuyor, targetin nanay, hele radar minimap niye yok lan.!!!

ce gonder ordan. at cok pahali. 17200 gold roeh.
Sosyal ağlarda paylaş

Sparkcaster said:

Sam said:

bingildak said:

oyun release fiyatını açıklayıp, pre-order satmaya başlayalı 2 hafta olmadı 2 ayrı yerden 25% indirimler başladı

bilizort da aynısını yaptı diyaplo vs için, şakır şakır aldı buradan herkes. destekleyin böyle yapımcıları.

ne yaptı, ekstra class mı sattı parayla?

ne yaptığını boldladım, anlaşılmamış.
Sparkcaster said:

yoo değil.

evet öyle.
bingildak said:

@sam:

blizzard diablo'nun mmorpg'sini mi çıkarttı?

niye drm singleplayer bir oyunda mmorpg kıyaslıyorsun ki?

ayrıca blizzard wow'un 4. yılından sonra rezalet bir şirket haline geldi. wow'un gidişatı olsun, diablo 3'de izledikleri yol olsun. RMAH yanlış dedik, genel olarak deliver edilen olması gerekenin çok altında dedik - diablo 3'u yerden yere vurduk. çoğunluk oyunu birkaç ayı doldurmadan bıraktı. blizzard'ın bazı statları bufflayıp RMAH traffic oluşturup, sonra nerflemelerini eleştirdik.

sanki o yaptı sesimizi çıkartmadık, bu yaptı sesimizi çıkartıyormuşuz gibi bir şey yok.

kötü ise kötü. kötüyü savunacam diye "bu daha kötüydü" argumanı baya saçma.

ha genele dipnot olarak şunu da ekleyim: insanların tepkileri blizzard'ı adam etti yola getirdi. adamlar kendileri çıkıp "rmah yanlıştı, kaldırıyoruz" dediler. mmorpg sektöründe bazı şeyler değişecekse bu gösterilen tepkilerle olacak. shit-tier ürünlere "ama başka oyun yok" - "olsun kötünün iyisi" diyerek satın aldığımız sürece hiçbir değişiklik olması için sebep olmaz.

ne yaptığını boldladım, bilizort da kendi sitesinden yüroyla fahiş fiyata satıyor, millet sonra gidip cdkey sitelerinden $ fiyatına daha ucuza buluyor. aynı olay eleştirilecekse. ve evet buna ses çıkartılmadı burada. bilizort'un her oyunu için geçerli zaten bu, sp olsun mmo olsun aynı fiyat politikası.

yerden yere vurmanın anlamı yok oyuna parayı verdikten sonra, sub yok zaten adamlar satmış, oturup paralarını sayıyorlar sonra forumlara bakmıyorlar. hissedarlar da forum okumuyor.

rmah koydular çok sattılar, kaldırıp daha da satacaklar. bizim forumda en çok eleştiren adam bile "artık kazığı yerleştirmedikleri için teşekkür olarak alacağım" diyor, düşün artık. böyle bir komedi.

ha ben de eso değil de ros alacağım büyük ihtimalle, bunu da yazayım. ama en azından firmaya özel muamele çekmiyorum eleştirimde.
kermit said:

bu oyunun kötü yapımcılarıyla blizzardı kıyaslamak efsaneymiş.

bilizort ile kıyaslanmak kadar aşağılayıcı birşey yok cidden, benim şirketime yapsalar kaparım giderim.
Sosyal ağlarda paylaş

sam yapma gözünü seveyim
skyrime laf yok. apayrı bi kitle için yapılmış bi oyun. benimde hoşuma gidiyodu atmosferi ve müziği. ama bi süre sonra bayıyo yani.
bu oyununda skyrimden tek farkı arkadaşınla mesajlaşabilmen bence. blizzardın yaptığı oyunu çatır çatır alıp aylarca yıllarca oynadınız. tek ettiğiniz laflar oyundaki classlarla ilgili dengesizlikti. bug varmıydı ? ben hatırlamıyorum. diabloyu geç diablo biraz baydı bi süre sonra. ama gerçekten şu oyunla blizzardı falan kıyaslamak olmaz ya.
Sosyal ağlarda paylaş

Ortak nokta cok zor.

MMO=Wow kafasi oturmus bir kere, ilk kiyaslama olarak ona gidiyordu herkes..iyiki dandik multi oyunlar cogaldi, biraz innovasyon kelimesini arar oldu millet. Themepark'dan baymis olmasida insanlarin super birsey..

Iyidir ya calkalansin azicik ortalik.
Sosyal ağlarda paylaş

Eheh ben bf4'den killandim almadim..cunku bf3 icin premium servis lanse ettiklerinde BF4 BETA ACCESS dediler daha bf3 bir kac ay olmustu cikali...ayni kokuyu Dragonage:Origins de aldik, 1 yil gecmeden DA:2 gazi vermislerdi..neyse ki bf4 DA serisi kadar mutasyona ugramadi...birde bekledigim bir iki yenilik vardi onlari koymadilar diye almadim. Bkz: Planetside2'de ki gece gunduz gecisi.

Ha birde BF3 icin sokakta gercek Tank gezdirdiler reklam icin, ona tav olmustum :p
Sosyal ağlarda paylaş

kermit said:

sam yapma gözünü seveyim
skyrime laf yok. apayrı bi kitle için yapılmış bi oyun. benimde hoşuma gidiyodu atmosferi ve müziği. ama bi süre sonra bayıyo yani.
bu oyununda skyrimden tek farkı arkadaşınla mesajlaşabilmen bence. blizzardın yaptığı oyunu çatır çatır alıp aylarca yıllarca oynadınız. tek ettiğiniz laflar oyundaki classlarla ilgili dengesizlikti. bug varmıydı ? ben hatırlamıyorum. diabloyu geç diablo biraz baydı bi süre sonra. ama gerçekten şu oyunla blizzardı falan kıyaslamak olmaz ya.

ya wow'da fear yiyince bg'den düşüyordun oyun çıktıktan 3,5 yıl sonra hala, bugların alası vardı. bug üzerine talent build kuruluyordu. dengesizliğin gene şahı wow. dengesizlik üzerine aylık ödetme sistemi yerleştirmiş şirket. reziller rezili. bilizort'un son düzgün şirket olduğu zaman 2001-2002 filan. sonrası tam bir insan sağma makinesi.

da konu bilizort değildi, bizim forumdaki komik şekilde orantısız eleştiri kültüründen dem vurdum bu oyuna yine komik miktarda saldırılardan. bethesda yapmasa, adında tes ve kendisi mmo olmasa "vay be ne oyun çıkmış saldırın" diye konuşulurdu forumda. hatta bilizort çıkartsa eleştirene ban istenirdi. çok net.
Sosyal ağlarda paylaş

bahsettiginiz server hatalarini hepsi, harfi harfiyen gecen beta'da benim yasadigim seylerdi. Sorun kendi baglantimda falan sanmistim, forumlara bakinca anladim..3 kez falan fixledik dediler gene bin saate firlamisti..yada error no 123123.

Ha cozum olarak en basta kullandiginiz karakter isminde yabanci karakter vardir dediler, sonra sorun o degilmis ortaya cikti maintenance falan filan..

ayni terane.
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...