Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Elder Scrolls Online #2 Beta Açıldı

Certhas

Öne çıkan mesajlar

Kotu yanlari, eksik yanlari var. Client kotu durumda orasi kesin, kac defa restart etmek zorunda kaldim, belli araliklarla mutlaka stuck oldu karakter vs. Theme park in dibi, ona da suphe yok.

Bir inn yada npc lerin yogunluk da oldugu yerlere girildigin de, bir kosede npc nin birinin birseyler calip soylemesi, bir kac tane npc nin scripted yururken bir birine denk gelip muhabbet etmeye baslamasi vs. Hani bunlari denemeleri fena olmamis. Elder scrolls lore unu seven bilenler icin de hikaye guzel basliyor, single player tadinda oynadim dun baya. F2p ye gecer 2014 yaz veyahut kis civari, hikaye icin acip oynanabilir.

Makinem eski olmasina ragmen ultra settingler de hic de fena olmayan grafikleri gorebildim, en azindan onca negatif sey arasinda bu bir arti olabilir.

Edit: Stress test leri baslamadan patlamis sanirim, login ekranin da takili kaliyor surekli su anda.
Sosyal ağlarda paylaş

swtor mekanları bunun 10 yıl gerisindeydi. bomboş ama dev gibi mekanlardı. sanki devler yaşarken ölmüş, mekan insanlara kalmış gibi mekanlardı. buna rağmen kasılıyordu aynı pc. quest namına iyiydi de bu gene daha bile iyi olmuş. 5 tane kedi/kuş öldür quest'i 10 tanede 1 filan geldi.

bu oyunda beni en çok hayalkırıklığına uğratan şey sınıf sistemi oldu herhalde gördüklerim arasında, syrim'deki gereksiz, aşırı basitleştirilmiş sistemi (skyrim'in tek kötü yanıydı benim için gui ile beraber) burada mmo sistemleriyle harmanlamaya çalışmışlar ki mmo sistemleri de zaten meh. ortaya zayıf birşey çıkmış maalesef gözlemlediğim.
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...