calimero Mesaj tarihi: Şubat 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2014 Selamlar Arkadaş laptop alacak bir danışmamı istedi. Bütçe 2000 +/- 500 dedi ama 2000 üstü özelleşmiş kullanımlar içindir dedim ben, yine de bütçeyi buraya yazayım da hani kullanım ihtiyacına göre belki bir öneri de gelebilir. Aslında özel bir kullanım ihtiyacı yok. HDMI çıkışı olsun, televizyona bağlayınca HD film izlensin takılmadan yeter bana dedi. Geri kalanı günlük normal kullanım olacak, oyun falan da fazla oynamam dedi. Bir de dandik bir marka olmasın, alınca uzun yıllar kullanayım problem yaşamadan dedi. Burada da malzeme kalitesi ve servis kriteri devreye giriyor sanırım. Benim görüşüm 1500 lira altı bir bilgisayar yeterlidir gibi, ama tabi dolar arttı vs. laptop fiyatları ne duruma geldi bilgim yok. Tavsiyelerinizi bekliyorum. Şimdiden teşekkürler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Şubat 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2014 Ben de bunu soracaktım. 1500-2300 arası hangi laptop alınabilir? özel bir kullanım alanı yok, çok ısınmasın filan işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Şubat 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2014 bende sorayım ama benimki fakir işi değil üst düzey bişey istiyorum 3-6k arası fiyatlara da çıkabilirim. yeterki şunları sağlasın ; - şuanda "benim" diyen oyunları bile donunda sallayacak. - grafik işlemlerinde (adobe ürünleri vs. iş için yani) ohooo niye takıldı bu şimdi dedirtmeyecek - e bu hdd doldu? / çok yavaş kopyalio yae dedirtmeyecek. - türkiyede bulabileceğim bir ürün. notebook lazım. masaüstü al hacı demeyin masaüstü kapsam dışındadır kesinlikle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DA2019 Mesaj tarihi: Şubat 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2014 ASUStan şaşmayın. Vaio sonrasında geçen sene Asus aldım, çok memnunum. scorch said: bende sorayım ama benimki fakir işi değil üst düzey bişey istiyorum 3-6k arası fiyatlara da çıkabilirim. yeterki şunları sağlasın ; - şuanda "benim" diyen oyunları bile donunda sallayacak. - grafik işlemlerinde (adobe ürünleri vs. iş için yani) ohooo niye takıldı bu şimdi dedirtmeyecek - e bu hdd doldu? / çok yavaş kopyalio yae dedirtmeyecek. - türkiyede bulabileceğim bir ürün. notebook lazım. masaüstü al hacı demeyin masaüstü kapsam dışındadır kesinlikle. http://www.sadecenotebook.com/asus-n550jv-cn127h-core-i7-4700-240-ghz-16-gb-1-tb-4-gb-vga-156-windows-8-pmu294120 Marl0_on said: Ben de bunu soracaktım. 1500-2300 arası hangi laptop alınabilir? özel bir kullanım alanı yok, çok ısınmasın filan işte. http://www.sadecenotebook.com/asus-k551lb-xx213d-notebook-pmu312847 Buna bir de windows 8 lazım. calimero said: Selamlar Arkadaş laptop alacak bir danışmamı istedi. Bütçe 2000 +/- 500 dedi ama 2000 üstü özelleşmiş kullanımlar içindir dedim ben, yine de bütçeyi buraya yazayım da hani kullanım ihtiyacına göre belki bir öneri de gelebilir. Aslında özel bir kullanım ihtiyacı yok. HDMI çıkışı olsun, televizyona bağlayınca HD film izlensin takılmadan yeter bana dedi. Geri kalanı günlük normal kullanım olacak, oyun falan da fazla oynamam dedi. Bir de dandik bir marka olmasın, alınca uzun yıllar kullanayım problem yaşamadan dedi. Burada da malzeme kalitesi ve servis kriteri devreye giriyor sanırım. Benim görüşüm 1500 lira altı bir bilgisayar yeterlidir gibi, ama tabi dolar arttı vs. laptop fiyatları ne duruma geldi bilgim yok. Tavsiyelerinizi bekliyorum. Şimdiden teşekkürler. Bu nizami hocam. http://www.sadecenotebook.com/asus-x550lc-xo095h-core-i5-4200u-160-ghz-4-gb-1-tb-2-gb-vga-156-windows-8-pmu307539 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quo-Vadis Mesaj tarihi: Şubat 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2014 http://www.sanalmarketim.com/urun_liste/?liste&ref=%2Csxbiu%3A1%2Csxbia%3A2%2Csxmi%3A11&sxpg=1 şunların modellerinden seçip alın işte MSİ bende bundan var : http://www.sanalmarketim.com/msi-ge70-2oe267xtr-core-i54200m-8gb-1tb-gtx765m-2gb-173-full-hd-freedos-hediyeli/p_51366/ alet oldukça iyi, baya memnunum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonq Mesaj tarihi: Şubat 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2014 Şöyle bir ikilem yok. Ya oyun oynuyorsundur yada oynamıyorsundur. Arada bir oynarım diye birşey yok. Arada bir oynayacağın oyun BF4 ise ona göre laptop bakılır mesela anlatabiliyormuyum. Bakacağınız markalar belli, Asus, Lenovo,Sony. MSI ürünleri de bu arada baya revaçta. Oldukça güzel özelliklere sahip modeller çıkarıyorlar. Bence öncelik tanınabilinir. Yukarda linkleri verilmiş zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Şubat 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2014 Monster notebooklara nediyorsunuz kimi çok memnunum dio. Kimi dio hayır çok kötü firma o iyi güzel yorumlarıda kendileri yazıyor. Varmı kullanan pati? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Şubat 6, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2014 jonq said: Bakacağınız markalar belli, Asus, Lenovo,Sony. MSI çok spesifik olmuş kardeş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lord_Argos Mesaj tarihi: Şubat 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2014 Marl0_on said: Ben de bunu soracaktım. 1500-2300 arası hangi laptop alınabilir? özel bir kullanım alanı yok, çok ısınmasın filan işte. http://www.sanalmarketim.com/msi-cx61-2od231xtr-core-i74702mq-8gb-1tb-gt740m-2gb-156-freedos/p_51356/ 1.910 TL Birkaç gündür bütün tekno siteleri geziyorum, şuan F/P olarak en iyisi bu. Model Adı : CX61 2OD-231XTR Renk : Siyah İşletim Sistemi : FreeDos Ekran : 15.6" HD (1366x768) LED İşlemci : Intel® Core™ i7-4702MQ İşlemci (6M Cache, Turbo Boost ile 3.20 GHz e kadar ) Çipset : Intel HM76 Bellek : 8GB DDR3 1600MHz Bellek Yuvası : 2x SO-DIMM Yuvası Ekran Kartı : NVIDIA GeForce GT740M 2GB VRAM DDR3 Hard Disk : 1TB 5400Rpm SATA Optık Surucu : DVD Super Multi Usb 3.0 : 2x Usb 2.0 : 1x Kart Okuyucu : SD/SDHC/MMC/MS/SDxC Hdmı : 1 (v1.4) D-Sub : 1 Hoparlör : 4 (2Wx2) Ses : SRS PC Sound Ses Çıkışı : 2 Mic-İn/Headphone Out : 1/1 Kablosuz Bağlantı : 802.11 b/g/n Bluetooth : Bluetooth v4.0 Lan : Gigabit LAN Webcam : HD type (30fps@720p) Pil : 6-Cell Li-Ion (4400mAH) Adaptör : 95W Graphic Switch : GPU Boost (Nvidia Optimus) Güç Yönetimi : Turbo Battery+ Boyutlar (ExBxY) : 383 x 249.5 x 32.3-37.6mm Ağırlık : 2.4Kg (Pil ile birlikte) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Şubat 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2014 Oyun için msi ge/gs/gx/gt 70 bütçenize uydurun. Msi olmaz diyenlere ise asus g serisi 750 lerin yine bütçenize uyanını seçin. Günlük kullanım için oyun oynama kriterini ve hayvani grafik kriterini devre dışı bırakırsak 2k ya kadar şekli hoşunuza gideni seçin. Şu an 2k civarı alacağınız makineler çoğu ihtiyacı karşılıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
L'amante Mesaj tarihi: Şubat 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2014 Merhaba, bana da tavsiye lazım. Oyun oynamiyorum. Hafif ve sarji çabuk bitmeyen bir bilgisayar istiyorum. Butcem 2000. 2500 e de cikabilirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Şubat 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2014 AMD A10-5750M işlemcili laptopmu i7 4.nesil işlemcili laptopmu daha performanslı? AMD ye güvenemedim pek bilgim yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bliksem Mesaj tarihi: Şubat 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2014 i7. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonq Mesaj tarihi: Şubat 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2014 İşlemci gücüne bakarsak I7 daha üstün durumda ancak oyunda oynarım dersen alacağın I7 laptopda GPU olarak ne var oda önemli. İşin içine oyunlar girince çok önemli olmasa da AMD APU lar biraz daha farkedebiliyor performans açısından. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xwhiplashx Mesaj tarihi: Şubat 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2014 macbook air al gec ben oyle yaptim 711 modeli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Şubat 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2014 günümüz oyunları(cs:go sc2 wow dota2 vb) orta grafiklerle takılmadan oynamak için su notebook yeterli mi http://www.vatanbilgisayar.com/Notebook-Netbook-Tablet/asus-x550vc-xo016h-x550vc-notebook-core-i5-3230m-26ghz-8gb-1tb-2gb-156-w8-notebook-bilgisayar/productdetails.aspx?I_ID=68475#allImages bide bunun dvdrw kısmını söküp kızakla beraber 120gb ssd takıcam yada sizin tavsiyeniz varsa, vatan sitesinden bi tane önerebilir misiniz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stimpak Mesaj tarihi: Şubat 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2014 Vatanı salla, sanalmarketimden al. http://www.sanalmarketim.com/asus-x550lcxo095h-core-i54200u-4gb-1tb-gt720m-2gb-156-win-8/p_52809/ yine asus, işlemci bi sonraki jenerasyon. ekran kartı aynı. sadece 4gb ram var, 4 gb ram + Samsung 840 pro SSd alırsın aynı fiyata gelir. arada 500 lira oynuyor oradan çıkartırsın farkını. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Şubat 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2014 Yok vatani sallayamam cunku orda saglam bi tanidik var. Pc yada laptop alicagin zamam haberim olsun demisti. Feci bi indirim bekliyo beni kisaca. O yuzden vatan diyorum. Ssd su an bende var zaten. Corsair force 120gb onu cikarip yeni notebook dvd girisine takicaz. Sadece driverlari guncellicem herseyim ayni kalicak notebookta. Servis ve garanti olayida pek sorun degil gormezden geliyola benim icin cunku. Asus hp ve acer servislerinde en azindan. Vatandan 2k civari 6 veya 8gb ramli bi notebook istiyorum. Her turlu tavsiyeye acigim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stimpak Mesaj tarihi: Şubat 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2014 bence peşin peşin sor o tanıdığına, feci indirimi %kaç olacakmış. 500 liradan fazla fark var çünkü arada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Şubat 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2014 Şu mu(toshiba)? Şu mu(lenovo) Şu mu(asus) Yoksa şu samsung mu yada başka bi model mi, nedir öneriniz? bu 4'ünden birini alıcam. Düne kadar kullandığım emektar acer'da gt-320m ekran kartı vardı ama low-mid arası istediğim oyunları oynayabiliyodum cok takılmadan, tek sorun ısınmaydı. High-ultra ayar istemiyorum mid-high arası bana yeter, ısınma problemi yapmayacak notebook hangisidir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonq Mesaj tarihi: Şubat 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2014 GT740 diğer kendi sınıfında GPU modellerine göre performans olarak daha iyi durumda ancak LENOVO bazı modellerinde ( ör: Z500 ) GT740 ın 64bit olanlarından kullanmış. Şu an Toshiba yada Z500 e bak derdim ama alacağın zaman bir grafik ayarlarına girip GPU un 64bit mi yoksa 128bit mi olup olmadığını kontrol et. Diğer açıdan şahsen ofiste LENOVO Z500 kullanıyorum. 3-5 de oyun kurulu duruyor bazen evde takılıyorum. CS GO da performans olarak baya iyi ancak mesela ESO un betayı da bunda denedim herseyi low da iken düşük FPS ile oynadım bir süre. Donanım açısından gayet yeterli, ısınma derdi yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Şubat 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2014 stimpak said: Vatanı salla, sanalmarketimden al. http://www.sanalmarketim.com/asus-x550lcxo095h-core-i54200u-4gb-1tb-gt720m-2gb-156-win-8/p_52809/ yine asus, işlemci bi sonraki jenerasyon. ekran kartı aynı. sadece 4gb ram var, 4 gb ram + Samsung 840 pro SSd alırsın aynı fiyata gelir. arada 500 lira oynuyor oradan çıkartırsın farkını. Şu linktekini aldım, ram yükseltirim olur biter. Zaten ekran kartı 2gb paylaşımsız, pc ramini de kullanmaz. 4 gb ram ile iş görür çünkü ssd deli hızlandırcak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stimpak Mesaj tarihi: Şubat 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2014 4gb ram de o kadar pahalı değil, vatan indirimini onda kullan işte ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FesTivaL Mesaj tarihi: Nisan 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2014 Arkadaşlar tekrar başlık açmadan eskisinin üzerinden devam ediyorum... Keşke imkanım olsa da masaüstü alsaydım.Ancak ihtiyacım olan : Oyun Laptopu, diyerek olası yanlış yorumların da önüne geçelim ve vakit kaybetmeyelim... Uzun bir incelemenin ardından almak istediğim ürün : Neden bu ürün çünkü 17,3' ekran olmasını istiyorum. 3 senedir kullandığım laptop bu şekilde ve 15,6' ya geçersem zorlanacağımı düşünüyorum.. GE70 2OE-201TR MSI GE70 vatan internetten alınca 3,089TL fiyat vermiş ve içinde Windows 8 başlangıç kuruluymuş..Sadece internet alımı ve 1 hafta teslim süresi var.. Diğer sitelere baktığım zaman fiyat 3,000Tl civarı..Ama freedos.. 200TL işletim sisteminden kar ediyorum.. Bir de şöyle bir ürün var. Her ne kadar 15'6 olsada 4gb ekran kartı kafamı karıştırıyor. Asus N550JV-CN239H Kendimce biraz araştırma yaptım. İşlemciler 4700MQ ve 4700HQ Futuremark 'tan alınan sonuç aynı .. Gelelim ekran kartlarına.. Asus'un GT750M ekran kartı. 2600 3dmark graphics score almış.Ve listenin 19. sırasında.... MSI 'ın GTX765M ekran kartı 4170 3dmark graphics score alarak 8. sıraya yerleşmiş... Benim takıldığım konu, MSI 2gb iken Asus 4gb performans olarak nasıl etkiler bir fikri olan var mı ? MSI da msata yuvası da var. Asus'ta var mı keşfedemedim.. ÇOk mu uzun oldu 8-) Ayrıca alternatif fikirlere açığım . Yakın zamanda araştıran olmuştur ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Nisan 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2014 3 milyarlık laptop alıp, windowsundan kar etmeye çalışanları anlayamıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar