Yeager Mesaj tarihi: Mart 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2014 tam bayıyor derken, ciddi iyi bağladılar 23'ün sonunu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Mart 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2014 başladım ben de, hemen zaten 23 oldu. 25'te biteceğini öğrendim de bildiğin bayağı üzüldüm. Keşke uzun soluklu bir seri olsaydı :( Volume'ler çok istikrarsız çıkmışlar. Böyle istikrarlı bir seride değil ki 1-2 sene sonra devam eder diyelim. Kalır biter orada :( Özleyeceğim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darklight1903 Mesaj tarihi: Mart 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2014 bence de devam etmez. kehanet basarili bir savunmadan sonra, neden/nasil oyunda kaldiklariyla ilgili bir cliffhanger ile bitirecekler bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mart 14, 2014 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2014 Devami gelir bence sonra. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osirix Mesaj tarihi: Mart 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2014 her isuzu kamyonet gördüğümde miss isuzu deyip gülüyorum artık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Mart 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2014 Ehehe tek ben değilmişin onu yapan, mutlu oldum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Mart 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2014 2 ep izledim next tier shit drop.by Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Mart 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2014 Boş bölüm olmuş biraz. ama yoklukta gidiyor hertürlü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mart 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2014 fin kaliteden anlamıyomus. dörtgöz bu tipsize tek atmazsa neyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Mart 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2014 abi bi bölüme geldim plaja gidiyorlar hiç izleyesim yok bunu 1 aydır bekletiyorum öyle.bu bölümde bir şey oluyor mu? atlayayım mı yoksa.gıcık oluyorum şu animelerde plajlı bölümlere Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osirix Mesaj tarihi: Mart 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2014 o bölümde aksiyon falan vardı, UMİ DA sahnesi o kadar uzun sürmüyordu nooblar dungeona gidiyorlardı falan, dişini sık yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Mart 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2014 Fin said: 2 ep izledim next tier shit drop.by http://i.imgur.com/phVxfwV.gif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Mart 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2014 S2 confirmed http://www.animenewsnetwork.com/news/2014-03-22/log-horizon-2nd-tv-anime-series-to-premiere-this-fall http://www.moetron.com/2014/03/22/log-horizon-season-2-announced/ 2014 Sonbahar sezonunda geliyormuş hem de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Mart 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2014 Bölüm sonunda yazıyor zaten. Ama çok boş bölüm oldu hiç aksiyon macera yok peh. Sezonun en kötü bölümü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osirix Mesaj tarihi: Mart 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2014 2. yarıda ne oldu lan öyle pacing 0/10; festivaldeki moe kısımları kısıp daha akıcı şekilde geçselerdi keşke Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darklight1903 Mesaj tarihi: Mart 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2014 son bolumu oteki sezon icin gecis olarak kullanmislar. kotu degildi bence. ama bunu boyle yapacaklarini biliyorlardiysa(yani sezon iki cikacagini), festivali daha derli toplu yapabilirlerdi aksiyonlu falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mart 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2014 tokatı attıya sevindim la Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Yeager Mesaj tarihi: Mart 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2014 tokat mı attı.. yoksa eline mi vurdu :) tokat ataydı iyidi keşke Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darklight1903 Mesaj tarihi: Mart 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2014 tokat cok yesilcam olurdu ya. eline vurdu :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madcow Mesaj tarihi: Mart 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2014 neyse sadece sonbahara kadar bekliycez 2. sezon icin http://www.crunchyroll.com/anime-news/2014/03/22-1/log-horizon-anime-season-2-airs-this-fall yaza sao2 cıksa da mmo animesinden mahrum kalmasak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mart 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2014 elinemi vurdu? tyüh bende tokat attı diye sevinmiştim. cok iyi olurdu tokat atsa ya, kalmadı artık böle gerektiği yerde tokatı basıcak kalitede adam. şiroeeden beklerdim ben. yüzünü falan tuttu kızya ondan sey ettım herhalde ben o sırada oyuna bakıyorum sese döndüm bi baktım kız yüzünü tutuyo sao cıkmasın hiç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darklight1903 Mesaj tarihi: Mart 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2014 sao mumkunse yok olsun. ahahah kadinin 'kadin' triplerinden dolayi oyleydi o ya. agzini samarlasa bu kadar etkili olmazdi. hikayenin gelisimi hosuma gitti yalniz. kacmaya calismamalarini sevdim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Mart 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2014 az önce tekrar ilk bölümü izledim, çok tatlılar ya sdf sonraki bölümlerde giricek tüm karakterleri görüyoruz ucundan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mart 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2014 sanırım dort goz geri dönus yok diye düsünüyo, en fazla gercek dünya ile iletişim kurabiilceğini falan düşünüyo, bu npc'yı player yaptğıından beri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osirix Mesaj tarihi: Mart 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2014 http://boards.4chan.org/a/res/104187414 serinin yazarı 4chan'e geldi yine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar