Sam Mesaj tarihi: Şubat 6, 2014 Mesaj tarihi: Şubat 6, 2014 http://img7.anidb.net/pics/anime/142550.jpg elder tale adlı mmorpg'nin içinde hapis kalan oyuncular için gerçek dünyaları artık oyun olmuştur. enchanter shiroe, guardian naotsugu ve assassin akatsuki bu dünyada bir maceraya atılırlar. detaylı işlenmiş oyunun sınıf, yetenek ve kuralları. mmorpg oynayanlar terimlere aşina olacaktır. eğlenceli gidiyor, özellikle mmorpg oynamışlar denemeli. çok konuşuluyordu ama başlığı yoktu, buyrun. :)
aquila Mesaj tarihi: Şubat 6, 2014 Mesaj tarihi: Şubat 6, 2014 kat kat gittikleri bisey vardi, adam herkesi hapsediyodu oyuna onla alakasi var mi?
Mortis Mesaj tarihi: Şubat 6, 2014 Mesaj tarihi: Şubat 6, 2014 oha ben bunu nie izlememişim lan, hemen izleyeyim
Cuce Mesaj tarihi: Şubat 6, 2014 Mesaj tarihi: Şubat 6, 2014 yalnıc baya basarılı bu anime. sao done right falan da değil, saonun olabiliceğinden cok daha iyi.
Sam Mesaj tarihi: Şubat 6, 2014 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 6, 2014 sao'dan yeni, geçen sezon başladı, onunla alakası yok.
ShadowFury Mesaj tarihi: Şubat 6, 2014 Mesaj tarihi: Şubat 6, 2014 Ayrıca eksik kalmasın http://i.imgur.com/7J4f66H.gif http://k40.kn3.net/F1F248859.gif
Darklight1903 Mesaj tarihi: Şubat 6, 2014 Mesaj tarihi: Şubat 6, 2014 tea party muhabbeti her acildiginda burning legion'da azuregos kovalamacalar aklima geliyor.
Darklight1903 Mesaj tarihi: Şubat 7, 2014 Mesaj tarihi: Şubat 7, 2014 MasterHapLo said: boş işlerdi sus pleb, strat yapiyosundur o sirada sen :P
Admin Virus Mesaj tarihi: Şubat 8, 2014 Admin Mesaj tarihi: Şubat 8, 2014 1 - 18 Ilk bölümlerdeki olan olayları sorgulamama ve veletlerin guilddeki gereksiz dramı cok bayıktı.Anlamadığım şey niye direk /gquit yapmadıkları en fazla guilddekilerden reskill yersin veya ben izlerken bir şeyleri kaçırdım. Ama sonradan hikaye güzelleşmeye başladı (tu)
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Şubat 8, 2014 Genel Yönetici Mesaj tarihi: Şubat 8, 2014 Rudy Ben demistim NPC Companion bu diye.
Fly Mesaj tarihi: Şubat 8, 2014 Mesaj tarihi: Şubat 8, 2014 19 tahmin ettiydik de kitelayabilirlerdi sirayla, bosa dram cikardilar
Cuce Mesaj tarihi: Şubat 8, 2014 Mesaj tarihi: Şubat 8, 2014 ben beklemiyodum.. gercek hayattan bahsediyodu falanya, ama ordada tam bilemiyo gibiydi sanki kızı tekrar aediyo falandı.. of kötü yakaladılar. bende intro ne ayak falan diyodum, yine oyuncular ölücek zorlama dram pınarları akıcakmı diye keyfim kacmıstı
Saeros Mesaj tarihi: Şubat 9, 2014 Mesaj tarihi: Şubat 9, 2014 GERGE said: Rudy Ben demistim NPC Companion bu diye. abi çok barizdi be, sherlock'luk bi durum yoktu zaten ortada üzüldüm ya ama belli ki kaldıracaklar onu bi şekilde nasıl editleyeceğimi şaşırdım spoiler vermiyim diye
Certhas Mesaj tarihi: Şubat 9, 2014 Mesaj tarihi: Şubat 9, 2014 sao kadar iyiyse izlenir, hatta hemen başlayayım.
Cuce Mesaj tarihi: Şubat 9, 2014 Mesaj tarihi: Şubat 9, 2014 abı asıl olay suki, eleman lvl atlıyomuydu, atlamıyosa bile nasıl bu kadar haberdardı playerların playerlığından, diğer npcler gibi neden tanrısal savascılar! modunda takılmıyodu? hanı ikinci kısım o kadar onemli değilde ilk kısın baya bi mevzu
Fly Mesaj tarihi: Şubat 9, 2014 Mesaj tarihi: Şubat 9, 2014 daha yavas bir sekilde artiyor levellari onlardan yuksek baslamisti yanilmiyorsam, simdi hepsinin gerisindeydi bir ara ekranlari gosterdiginde kurtun boynuna atlamak aggro cekmeye yetiyorsa bir o bir bu atlar o sirada heal shield derken ekmeklerini cikarirlardi level niye artmamis senin muhabbetini cevirecek bilincte olsalardi
Darklight1903 Mesaj tarihi: Şubat 10, 2014 Mesaj tarihi: Şubat 10, 2014 rudy evet level atliyor, eskiden giyemiyordu gauntlet'i, su an giyebiliyor. abi her npc farkli karakterlere sahip sonucta. bu da saray palyacosu tadinda takiliyordu, kendi de farkinda onlarin daha guclu oldugunun zaten, ama toparlamaya calisiyor. cok buyuk twist yoktu, kaldiracaklar zaten onumuzdeki bolum. yaratiklarin olunce baloncuk oldugu bi' seriden bahsediyoruz :D sao kadar iyi degil, daha iyi.
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Şubat 15, 2014 Genel Yönetici Mesaj tarihi: Şubat 15, 2014 20'de guzel bagladilar. Daha anime bitmedi bile, countdown'un dolmasini bekleyip duraklamadan izledim, simdi ED caliyor. Horrible cikarmis bile. Benim stream ettigimden 60-70MB daha az yer kapliyor ama yine. Icinden altyaziyi alip RAW ile izleyin bence.
Öne çıkan mesajlar