Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Log Horizon

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
http://img7.anidb.net/pics/anime/142550.jpg
elder tale adlı mmorpg'nin içinde hapis kalan oyuncular için gerçek dünyaları artık oyun olmuştur. enchanter shiroe, guardian naotsugu ve assassin akatsuki bu dünyada bir maceraya atılırlar.

detaylı işlenmiş oyunun sınıf, yetenek ve kuralları. mmorpg oynayanlar terimlere aşina olacaktır. eğlenceli gidiyor, özellikle mmorpg oynamışlar denemeli.

çok konuşuluyordu ama başlığı yoktu, buyrun. :)
  • Admin
Mesaj tarihi:

1 - 18

Ilk bölümlerdeki olan olayları sorgulamama ve veletlerin guilddeki gereksiz dramı cok bayıktı.Anlamadığım şey niye direk /gquit yapmadıkları en fazla guilddekilerden reskill yersin veya ben izlerken bir şeyleri kaçırdım.
Ama sonradan hikaye güzelleşmeye başladı (tu)

Mesaj tarihi:

ben beklemiyodum.. gercek hayattan bahsediyodu falanya, ama ordada tam bilemiyo gibiydi sanki kızı tekrar aediyo falandı.. of kötü yakaladılar. bende intro ne ayak falan diyodum, yine oyuncular ölücek zorlama dram pınarları akıcakmı diye keyfim kacmıstı

Mesaj tarihi:
GERGE said:

Rudy

Ben demistim NPC Companion bu diye.

abi çok barizdi be, sherlock'luk bi durum yoktu zaten ortada

üzüldüm ya ama belli ki kaldıracaklar onu bi şekilde

nasıl editleyeceğimi şaşırdım spoiler vermiyim diye
Mesaj tarihi:

abı asıl olay suki, eleman lvl atlıyomuydu, atlamıyosa bile nasıl bu kadar haberdardı playerların playerlığından, diğer npcler gibi neden tanrısal savascılar! modunda takılmıyodu? hanı ikinci kısım o kadar onemli değilde ilk kısın baya bi mevzu

Mesaj tarihi:

daha yavas bir sekilde artiyor levellari
onlardan yuksek baslamisti yanilmiyorsam, simdi hepsinin gerisindeydi bir ara ekranlari gosterdiginde

kurtun boynuna atlamak aggro cekmeye yetiyorsa bir o bir bu atlar o sirada heal shield derken ekmeklerini cikarirlardi level niye artmamis senin muhabbetini cevirecek bilincte olsalardi

Mesaj tarihi:

rudy

evet level atliyor, eskiden giyemiyordu gauntlet'i, su an giyebiliyor. abi her npc farkli karakterlere sahip sonucta. bu da saray palyacosu tadinda takiliyordu, kendi de farkinda onlarin daha guclu oldugunun zaten, ama toparlamaya calisiyor. cok buyuk twist yoktu, kaldiracaklar zaten onumuzdeki bolum. yaratiklarin olunce baloncuk oldugu bi' seriden bahsediyoruz :D

sao kadar iyi degil, daha iyi.
  • Genel Yönetici
Mesaj tarihi:
20'de guzel bagladilar.

Daha anime bitmedi bile, countdown'un dolmasini bekleyip duraklamadan izledim, simdi ED caliyor. Horrible cikarmis bile. Benim stream ettigimden 60-70MB daha az yer kapliyor ama yine. Icinden altyaziyi alip RAW ile izleyin bence.
  • Yeni Oluştur...