Fin Mesaj tarihi: Şubat 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2014 selam bbz10 kullanıyorum haritaları ve yönlendirmesi rezalet "map" app var bi kaç yeri find my location olarak kaydettim tekrar oradan app başlatıp start journey yapınca 800metre sapma hatası veriyor ve cok alakasız bi yerlere yolluyor beni. app / site artık doğru düzgün çalışan neler kullanabilirim yeni bi cihazda alabilirim çok pahalı olmamak şartıyla 1k max 19km çapında bi alanda lokasyon kaydedip tekrar oraya gelebilmem lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati Mesaj tarihi: Şubat 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2014 para mı gömcen lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Şubat 4, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2014 ceset. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Şubat 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2014 yandex navigasyon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xlaidehlevar Mesaj tarihi: Şubat 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2014 sygic direk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Şubat 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2014 igo primo. En iyisi olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
emircanz Mesaj tarihi: Şubat 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2014 waze kullanıyorum ben gayet memnunum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Şubat 5, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2014 bu kullandiklariniz ne ios /android? ona gore ufak bi telefon alabilirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Şubat 5, 2014 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2014 Nokia'nin kendi programi var, cok saglam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Crawler Mesaj tarihi: Şubat 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2014 Nokia here var. Offline çalışabiliyor ve gayet güncel. Tabi nokia telefon almak gerekiyor. Eğer almaya niyetlenirsen Lumia 820'den düşük olan modelleri alma. Düşük modellerde ki map uygulamalası sadece 1 ülkede çalışıyor. Lumia 925 mesela. 1.100 civarı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Şubat 5, 2014 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2014 620'de de her ulke var ama ekran kucuk oldugundan zor gelir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Exodous Mesaj tarihi: Şubat 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2014 Bugün yandex nav indirdim. Hemen çıkıp denedim. İşten eve, evden işe giderken kullandığım kestirme bir yol var. Pek kimse bilmez orayı. Program oradan götürttü beni. Sesli falan bi de. Çok beğendim. Evet beleş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Exodous Mesaj tarihi: Şubat 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2014 Yanlış post Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Şubat 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2014 -Crawler- said: Nokia here var. Offline çalışabiliyor ve gayet güncel. Tabi nokia telefon almak gerekiyor. Eğer almaya niyetlenirsen Lumia 820'den düşük olan modelleri alma. Düşük modellerde ki map uygulamalası sadece 1 ülkede çalışıyor. Lumia 925 mesela. 1.100 civarı. ios da app i var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stormeagle Mesaj tarihi: Şubat 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2014 En iyi navig app en çok güncellenen ve kastırmadna çalışandır. Bence en iyileri igo ve tomtom Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
miyaw33 Mesaj tarihi: Şubat 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2014 Güncellenen dediğin an igo yu sil. 2013_10 harita sürümü 2 ay önce piyasaya çıktı ama korsanı. Para verip benim gibi alanlara hala update gelmedi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Şubat 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2014 tr içi yandex çok iyi 3 büyük şehir için konuşuyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Crawler Mesaj tarihi: Şubat 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2014 Rerore said: ios da app i var ismi nedir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Crawler Mesaj tarihi: Şubat 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2014 moriarty said: tr içi yandex çok iyi 3 büyük şehir için konuşuyorum internet gereksinimi var mı? eğer var ise offline çalışan navigasyonlar karşısında sönük kalır. Zira 3g denen şey her yerde düzgün çalışmıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Şubat 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2014 internet gereksinimi var ama 3g'lik bi durum yok, edge falan da yetiyor gayet offline harita kullanabiliyor mu bilmiyorum, bakılan haritayı hafızada tutuyor olabilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Şubat 5, 2014 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2014 Lumia alinca tum Turkiye'yi offline indirip kullanabiliyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Şubat 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2014 -Crawler- said: moriarty said: tr içi yandex çok iyi 3 büyük şehir için konuşuyorum internet gereksinimi var mı? eğer var ise offline çalışan navigasyonlar karşısında sönük kalır. Zira 3g denen şey her yerde düzgün çalışmıyor. cache te tutuyor daha önce download edilen yerleri. ama trafik bilgisini de kullanmak istersen internet lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Şubat 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2014 -Crawler- said: Rerore said: ios da app i var ismi nedir? here maps Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Şubat 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2014 nokia'nın eski navigasyonu çok iyiydi. 5800'da kullanıyordum ben zamanında. lumia'da hala var mıdır, varsa da o kadar iyi midir bilmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Crawler Mesaj tarihi: Şubat 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2014 Eskisinde de iyi denebilir. Rerore said: here maps Böyle bir uygulama yok. Nokia tarafından yapılmış navigasyonla ilgili herhangi bir uygulama ios'da yok. Ya da önceden vardı, kaldırıldı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar