Black-ice Mesaj tarihi: Şubat 4, 2014 Mesaj tarihi: Şubat 4, 2014 benim de bu forumdaki insanların yüzde 50'sini falan dövesim geliyor ama gitmiyorum bi yere. ondan bundan nefret ederken, millete laf atarken zaman geçiyor eğleniyorum. böyle büyütmeye gerek yok.
DoGMeaT Mesaj tarihi: Şubat 4, 2014 Mesaj tarihi: Şubat 4, 2014 Black-ice said: benim de bu forumdaki insanların yüzde 50'sini falan dövesim geliyor ama gitmiyorum bi yere. ondan bundan nefret ederken, millete laf atarken zaman geçiyor eğleniyorum. böyle büyütmeye gerek yok. çkışa gel.
Tenekeadam Mesaj tarihi: Şubat 4, 2014 Mesaj tarihi: Şubat 4, 2014 tee ben üniversitedeyken beyaz pati oluşumu vardı o geldi aklıma ahahah,karakedi iyiydi ya. Silencera dümdüz gitmiştim perma banı çakmıştı ahaha ergenlik işte başa bela.
aquila Mesaj tarihi: Şubat 4, 2014 Mesaj tarihi: Şubat 4, 2014 Black-ice said: benim de bu forumdaki insanların yüzde 50'sini falan dövesim geliyor ama gitmiyorum bi yere. ondan bundan nefret ederken, millete laf atarken zaman geçiyor eğleniyorum. böyle büyütmeye gerek yok. forumun 70%inden dayak yicen icindir o asdf.
Exodous Mesaj tarihi: Şubat 4, 2014 Mesaj tarihi: Şubat 4, 2014 Black-ice said: benim de bu forumdaki insanların yüzde 50'sini falan dövesim geliyor ama gitmiyorum bi yere. ondan bundan nefret ederken, millete laf atarken zaman geçiyor eğleniyorum. böyle büyütmeye gerek yok. Doğru... Olay bu... Dövme bölümü hariç. Döverim ama zekamla döverim. B)-
Esnaf Mesaj tarihi: Şubat 4, 2014 Mesaj tarihi: Şubat 4, 2014 beni dövmek isteyen istediği zaman gelebilir hatta yorulmasın bende gelirim oOOoOOoOo
Black-ice Mesaj tarihi: Şubat 4, 2014 Mesaj tarihi: Şubat 4, 2014 aquila said: Black-ice said: benim de bu forumdaki insanların yüzde 50'sini falan dövesim geliyor ama gitmiyorum bi yere. ondan bundan nefret ederken, millete laf atarken zaman geçiyor eğleniyorum. böyle büyütmeye gerek yok. forumun 70%inden dayak yicen icindir o asdf. çıkışa bekliyorum. ulan zaten kime saldırsam 5 dakka sonra feysbuktan msj geliyor tanımadığım adamlardan. nasıl bir paticik lobisi varsa anasını satayım herkes realdan arkadaş.
Vingthor Mesaj tarihi: Şubat 4, 2014 Mesaj tarihi: Şubat 4, 2014 Bundan sonra ben onlari isiracaam dislerimi gostericem
aquila Mesaj tarihi: Şubat 4, 2014 Mesaj tarihi: Şubat 4, 2014 sen uzman misin sen bilirkisi misin sen kimsin lan?
Black-ice Mesaj tarihi: Şubat 4, 2014 Mesaj tarihi: Şubat 4, 2014 Exodous said: Black-ice said: benim de bu forumdaki insanların yüzde 50'sini falan dövesim geliyor ama gitmiyorum bi yere. ondan bundan nefret ederken, millete laf atarken zaman geçiyor eğleniyorum. böyle büyütmeye gerek yok. Doğru... Olay bu... Dövme bölümü hariç. Döverim ama zekamla döverim. B)- evet mesela ben exodous'tan nefret ediyorum ama gitmiyor adam. gitmiyor işte.. keşke gitse... inb4 işte akp zihniyeti kendi gibi olmayanı dışlayan kovan insan zihniyeti
BabacumMostors Mesaj tarihi: Şubat 4, 2014 Mesaj tarihi: Şubat 4, 2014 e abi tamam da üstüne yüklenilen de kalkıp "lan enden böyle oluyor" diye bi sorgulasın kendini.. demek ki buradaki topluluğa uymuyor bazı şeyler hatta çirkin ifadelere denk gleiyor yani ben burada çok örselendim.. "AHUHAUHSUAHUAHSUHA" diye suratıma gülündü sinire kestim hatta hatırlamaz ama "POSTOM NODON SOLONDO LON" diye nefrle bile kavga ettim.. bak tartışlma demiyorum bildiğin ergen ergen adama atarlandım ama en nihayetinde "dur ulan bu iş böyle olmuyor" diyerek düşündüm bazı şeyleri değerlendirdim kafamda ve buradayım.. iğneyi çuvaldızı batırmayan kişi burada kendini geliştirme şansı da ulamz burada yüzlerce kafada insan var elbet ucundan tutup kendini gleiştirecek bir şey bulabilir.. ya 10 yaşındaki çocuk ible ağzımı kırdığında "dur lan" sdiyorum kendime durum udeğerlendiriyorum ama bunu kendim için yapıyorum, ha yanılıp yanılmadığımı tutumumun bana neler getirip neler götürdüğünü uzun vadede göreceğim biraz şu konuda olgunlaşsın insanlar.. olgun olmayanlara karşı davranışlarında da
jacabo Mesaj tarihi: Şubat 4, 2014 Mesaj tarihi: Şubat 4, 2014 kermiti gönderin erkeğimi gönderin bana dedi
tiLi Mesaj tarihi: Şubat 4, 2014 Mesaj tarihi: Şubat 4, 2014 işin özü fazla tutunduğu değerleri olan insanları trollemek zevkli. pati de müslümanları ve ulusalcıları sopayla dürterek hele hele zevkleniy yapıyor
Öne çıkan mesajlar