Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

3 SENE BOYUNCA VERDİĞİM RAHATSIZLIKTAN DOLAYI ÖZÜR DİLERİM

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Exodous said:

İşte burada ayrılıyoruz.

Ben hayattaki zorluklar karşısında hiç geri çekilmedim, mücadeleyi yeğledim.

Umarım bu ülkenin fertlerinin çoğu senin gibi düşünmüyordur.

Edit: Bu tartışmayı daha fazla uzatmanın manası yok. keza temelden ayrılıyoruz zaten.

tartışma benim için bitmiştir.

Ülke, vatanseverlik gibi önemli bir konuda kişisel yorumlara girip abuk bir hale gelmeye başlanan yerde bitirmek en iyisi.

Zira burada önemli olan şey benim gidip gitmeyeceğim değil (orada yazanı sana örnek olsun diye de söylemiş olabilirim gerçek fikrim de o olabilir), senin basit bir forum ile ülkeyi bağdaştırabilmen. Geçen sefer de bunu sen yapmıştın galiba o zaman da gülmüştüm.

Ülke, vatan, millet, sakarya mevzusu öyle 2 satırda konuşulacak konu değil. Hele internette senin tanımadığın ve seni tanımayan insanlarla konuşulacak bir konu hiç değil.

Bence tabii.
Mesaj tarihi:
Masa isimli kullanıcı gndermiş:

Çetin Abimizin çağrısını sizlerle paylaşmamı istedi;

Gündemi belli bir eğitim seviyesinin üzerinde insanlarla tartışmak, karşılıklı fikir alışverişinde bulunmak için üye olun...

Cidden ama ya.
Mesaj tarihi:
masa said:

oldun said:

patiden gidenler ex-pati die site kursunlar böyle klon aynısı orası daha eglenceli olursa oraya geliriz
gerci cetintasın admin oldugu yerde cok fazla dayanamam muhtemelen

ex-pati diye bir şey değil ancak moderasyonun daha adil olacağına emin olabileceğin bir forum var artık. kuddusimavra'da admin...

"çaşıt olduğu için banlanmıştır"

ahaha çetintaşın admin oldugu forumda bunu görebiliyorum.
Mesaj tarihi:
Penthesilea said:

ssj4songoku said:
Viktor said:
eieeeehh
su koyu verdiniz ama

horace topiginde bile bonbon un kisilik sorunlarida tartisilmazki ayip be

bonbon un cok hatalari var "you sux i rule" ne lo bu misal yada tarzi olsun son zamanlardaki eski masum seker cocuk imajindan kurtulmaya calisip asi ukala genci oynamaya calismasi olsun vs vs

ama bu kimseye iki satir konusmayla ruhunun derinliklerini analiz etme hakki vermez
sivrilmeye calisan bonbon un ustune basiyor, orjinal olun biraz chem e her actigi topicde "ders calis sen" demeye dondu bu olay ve acikcasi suyu cikti

Çok iyi demişsin vallahi.

Milletin işi gücü yok çatcak yer arıyor. Buraya yazıyorum yüz yüze olsanız şu yazdıklarınızın 10/1'ini Bone'a diyemezsiniz. Klavye arkasından konuşmak çok kolay.
Adres veriyorum delikanliysan gelirsin

Orhanli Ulku Ocaklari televizyon odasi, Tuzla Istanbul.

ilkenin ilke olduğu zamanlar
Mesaj tarihi:
Xaenin said:

http://forum.paticik.com/read.php?13,2964919,2964919#msg-2964919

ellerinizden öpülesi.

ceto forumunun adresini paylaşın da üye olalım. ne RPsi yapsam acaba ulusalcı, islamcı, gomünist, liboş offf seçenek çok... zar mı atsam?
Mesaj tarihi:
forum kurallarından alıntı yaparak tahmin yürütüyorum; evet

"4. Öngörmediğimiz durumlar gerekleştikçe yeni kurallar koyacağız, bundan kuşkunuz olmasın. Kural koymak çok hoşumuza gitti."

rica ediyorum bolca paylaşın buranın adresini, hakikaten o düzeyde tartışmak isteyenleri o tarafa alalım
Mesaj tarihi:
idilik said:

bir lise sınıfı. 1. iti, kopuğu, serserisi, laftan anlamazı, yüzsüzü var bir sürü. hepsi birbirinden ezik, birbirinden kompleksli. 2. bir de diyalog kurabilen, adam gibi tartışabilen, karşıt fikre -hakaret etmeksizin- fikirle karşılık verebilme kapasitesine sahip olanlar var. işte bir kaç ta sınıf başkanı tabir edilenler var. bunların içinde de birinci ve ikinci guruba girenler var. ama bunların bir de yetkileri var. dolayısıyla bazen haksız, bazen haklı bir biçimde, örtmene ya da müdüre şikayet yetkilerini kullanıyorlar (int. sitelerindeki adı ''ban'' bu yetkinin)

bu kadar basit yani. bu bir lise sınıfı olabilir, meclis olabilir, herhangi bir iş yeri olabilir, paticik v.s. olabilir)

takmayacaksın Kuddusi. fikir, düşüncelerimizin uyuşmadığı konular olsa da, zaman zaman sinir olmuşluklarım olsa da, senin giderek daha dikkatli, daha alttan alıcı, daha empati kurabilir hale geldiğini adım adım gözlemlediğimi söyleyebilirim. buradaki sayıları hiç te az olmayan sürüyle ''hırt'' insanla kıyaslanamazsın bile. yaşına takanlara bakma, az da olsa senin yaşında, senden büyük, ya da yaşı sana yakın üyeler var. yaş konusunda söylenenleri ipleme. sana hakaret edenlere hiçbir şey yapılmadığının farkında benim gibi çoğu kişi. onları da ipleme. çünkü görüyorsun işte bir kısım mod, admin takımının olaylar karşısındaki tutumlarını.

gel yaz yani banın açıldıktan sonra. ''gelirsen adam değilsin'' v.s. diyenlere zaten zerre kadar aldırış etme. çoğu onlarca kez banlanıp geri dönmüş insanlar. çoğunun yaşamdan aldığı zevk; herhangi bir ortamda günah keçisi ilan edilmiş insana linç kültürü eşliğinde yüklenip, tatmin olmakla sınırlı.

benim burada olma nedenim; hala bir şeyler öğreniyor olmam, ve zaman zaman enerjime enerji katan, ülkenin geleceği hakkında umut duymamı sağlayan hiç te azımsanmayacak derecede kaliteli, bilgili, sağduyulu üyelerin varlığı. senin için de böyle olduğunu düşünüyorum. bu nedenle banın açıldığında gel ve en doğal hakkın olan fikir ileri sürme, bunları paylaşma, bunlar üzerinden tartışma olayına, paticikteki adi, seviyesiz, bayağı kitleye rağmen devam et.

şunu okuyunca kuddusinin düzeyli fb postu geldi aklıma. soimyr paylaştıydı galba peh peh
Mesaj tarihi:
Abi summon için pardon ama okudukça cevher postlar geliyor.

Exodous said:

Mesela şurada kayırılan adamların hepsini at, paticik ilim irfan yuvası olur.

Denemesi bedava.

o zaman pati pati olmaz ki?

lol
Mesaj tarihi:
Black-ice said:

malesef deal with it tavrın haklı çıkmıyor ama bonep.

üye alımını kaparsınız, kuralları kaldırırsınız takılırsınız anca o zaman. herkese açık bir forum olduğu sürece kimse size uymak zorunda değil.

şuna da gülmeden geçmeyeyim adjkads
Mesaj tarihi:
Dworgian said:

Abi summon için pardon ama okudukça cevher postlar geliyor.

Exodous said:

Mesela şurada kayırılan adamların hepsini at, paticik ilim irfan yuvası olur.

Denemesi bedava.

o zaman pati pati olmaz ki?

lol

Ya yapma ne olur?

Dün söyledim ama hala sen farklı şekilde anlamakta ısrar ediyorsun.

Buradan bir kişinin bile banlanmasını isteyecek son kişi benim.

Şuraya bir yere ironi fasilitesi ekleseler ne güzel olur.

Kalkıp, "Abi burası paticik hede hödö" yazıyorsunuz ondan sonra da, "Aaaa sen ne yazmışsın" diye ciddi ciddi soruyorsunuz.
  • Yeni Oluştur...