Cthulhu Mesaj tarihi: Şubat 8, 2014 Mesaj tarihi: Şubat 8, 2014 horace küfürü basıp kendi gitti. kalma kararı olsa ban yerdi o derece küfür etmişti de basıp gittiği ve gidiyorum diyip gitmeyenler gibi yapmadığı için ban atılmadı diye hatırlıyorum
HakkiYendi Mesaj tarihi: Şubat 8, 2014 Mesaj tarihi: Şubat 8, 2014 JestersTear said: allahın yobazına da şahane adam denmiş. çok cahilsin keşke ölsen
Theridone Mesaj tarihi: Şubat 8, 2014 Mesaj tarihi: Şubat 8, 2014 JestersTear said: allahın yobazına da şahane adam denmiş. kes lan
pontipati Mesaj tarihi: Şubat 8, 2014 Mesaj tarihi: Şubat 8, 2014 http://www.volpeypir.com/upload/2699.jpg
Vingthor Mesaj tarihi: Şubat 9, 2014 Mesaj tarihi: Şubat 9, 2014 Cons said: alın forumunuzu SENKİMSİNLANSENKİMSİNİT
arcane Mesaj tarihi: Şubat 9, 2014 Mesaj tarihi: Şubat 9, 2014 abi nerden aklınıza geldi Foxx ahahaa. cin topiğini bulsanıza AHAHAHAHAHA Popeye said: bir gun once beraber durum yiyip ertesi gun banladigi kisi kimdi kedinin? urza miydi? urza içmeye gittiklerini, ertesi gün hesabına erişemediğini söylemişti. çok içtik mike tyson ile takıldık, kaplan da vardı da diyebilirdi. herşey olmuş olabilir yani sdfsdfsd. kedi fizban'ı birebir tartışmadan, dolaylı olarak banladı diye hatırlıyorum. hatta bende log'u duruyormuş hala, yuh. şimdi bakınca muhabbetin ne olduğunu bile anlamıyorum o kadar eski. fizban banlandı diye ben de bıraktıydım. sonra ip koptu zaten irc tayfa komple banlanınca. uzun hikaye harbiden. kedi dönse keşke. forumu kuran adamın burada olmaması ne kadar saçma birşey lan. dela ile sly niye foruma girmiyorlar onu bilmiyorum. onların bırakması benim ikinci bırakışıma denk gelmiş herhalde. döndüğümde yoklardı. kaybımız büyük :D
kermit Mesaj tarihi: Şubat 9, 2014 Mesaj tarihi: Şubat 9, 2014 dela banlandiydi sonra pwnbot diye acc actiydi salak. gelmesin zaten pislik tinerci
arcane Mesaj tarihi: Şubat 9, 2014 Mesaj tarihi: Şubat 9, 2014 pwnbot'u hatırlıyorum. o hesabı da banlanmış sdfsd.
eldar Mesaj tarihi: Şubat 9, 2014 Mesaj tarihi: Şubat 9, 2014 amma goygoy yaptınız yahu, türkiye'de burası kadar özgür başka bir forum varsa söyleyin oraya gidelim. Ayrıca mod'ların en dandiği, ki bu konuda ciddi kapışacak adaylar mevcut, ortalama forum modu profilini ona katlar.
Black-ice Mesaj tarihi: Şubat 9, 2014 Mesaj tarihi: Şubat 9, 2014 goygoygoy cin topiği ney? ben açmıştım bi tane millet korkmuştu falan o değil heral.
Black-ice Mesaj tarihi: Şubat 9, 2014 Mesaj tarihi: Şubat 9, 2014 hatta fsdf http://s18.postimg.org/6xfgkadjd/20_450x_NULL.jpg
JestersTear Mesaj tarihi: Şubat 9, 2014 Mesaj tarihi: Şubat 9, 2014 of testis kokusu moda sahilini doldurmuş resmen
axedice Mesaj tarihi: Şubat 9, 2014 Mesaj tarihi: Şubat 9, 2014 http://img.photobucket.com/albums/v616/axedice/pati/ardeth_zps3b15bbd9.jpg
Sparkcaster Mesaj tarihi: Şubat 9, 2014 Mesaj tarihi: Şubat 9, 2014 fizbanın üstündeki ağaçta yaratık var
arcane Mesaj tarihi: Şubat 9, 2014 Mesaj tarihi: Şubat 9, 2014 o silthanas ne pis bir herifti ya. iyi oldu banlandı, kurtulduk.
pontipati Mesaj tarihi: Şubat 9, 2014 Mesaj tarihi: Şubat 9, 2014 Sparkcaster said: fizbanın üstündeki ağaçta yaratık var oha cin var
aquila Mesaj tarihi: Şubat 9, 2014 Mesaj tarihi: Şubat 9, 2014 eldar said: amma goygoy yaptınız yahu, türkiye'de burası kadar özgür başka bir forum varsa söyleyin oraya gidelim. Ayrıca mod'ların en dandiği, ki bu konuda ciddi kapışacak adaylar mevcut, ortalama forum modu profilini ona katlar. En az 3 uni bitirmemisten mod yapmiyolar.
Jeeztro Mesaj tarihi: Şubat 9, 2014 Mesaj tarihi: Şubat 9, 2014 kedi beni de banlamıştı 2005 flndi galiba sallamayım epey oluyor. alkollüyken konu dışına küfürsüz boş bir konu açmıştım. adam alkole mi karşıydı bilmiyorum perma ban çakmıştı, mesajlarımı bile silmişti. bence gelmesin geri.
monoscope Mesaj tarihi: Şubat 9, 2014 Mesaj tarihi: Şubat 9, 2014 Ne banlar yedik paticikte ne hesaplar alıp geldik kopamadık gitti :(
Öne çıkan mesajlar