Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

3 SENE BOYUNCA VERDİĞİM RAHATSIZLIKTAN DOLAYI ÖZÜR DİLERİM

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
horace küfürü basıp kendi gitti. kalma kararı olsa ban yerdi o derece küfür etmişti de basıp gittiği ve gidiyorum diyip gitmeyenler gibi yapmadığı için ban atılmadı diye hatırlıyorum
Mesaj tarihi:
abi nerden aklınıza geldi Foxx ahahaa. cin topiğini bulsanıza AHAHAHAHAHA

Popeye said:
bir gun once beraber durum yiyip ertesi gun banladigi kisi kimdi kedinin? urza miydi?

urza içmeye gittiklerini, ertesi gün hesabına erişemediğini söylemişti. çok içtik mike tyson ile takıldık, kaplan da vardı da diyebilirdi. herşey olmuş olabilir yani sdfsdfsd.

kedi fizban'ı birebir tartışmadan, dolaylı olarak banladı diye hatırlıyorum. hatta bende log'u duruyormuş hala, yuh. şimdi bakınca muhabbetin ne olduğunu bile anlamıyorum o kadar eski. fizban banlandı diye ben de bıraktıydım. sonra ip koptu zaten irc tayfa komple banlanınca. uzun hikaye harbiden. kedi dönse keşke. forumu kuran adamın burada olmaması ne kadar saçma birşey lan.

dela ile sly niye foruma girmiyorlar onu bilmiyorum. onların bırakması benim ikinci bırakışıma denk gelmiş herhalde. döndüğümde yoklardı. kaybımız büyük :D
Mesaj tarihi:
amma goygoy yaptınız yahu, türkiye'de burası kadar özgür başka bir forum varsa söyleyin oraya gidelim. Ayrıca mod'ların en dandiği, ki bu konuda ciddi kapışacak adaylar mevcut, ortalama forum modu profilini ona katlar.
Mesaj tarihi:
eldar said:

amma goygoy yaptınız yahu, türkiye'de burası kadar özgür başka bir forum varsa söyleyin oraya gidelim. Ayrıca mod'ların en dandiği, ki bu konuda ciddi kapışacak adaylar mevcut, ortalama forum modu profilini ona katlar.

En az 3 uni bitirmemisten mod yapmiyolar.
Mesaj tarihi:
kedi beni de banlamıştı 2005 flndi galiba sallamayım epey oluyor. alkollüyken konu dışına küfürsüz boş bir konu açmıştım. adam alkole mi karşıydı bilmiyorum perma ban çakmıştı, mesajlarımı bile silmişti. bence gelmesin geri.
  • Yeni Oluştur...