GEd Mesaj tarihi: Şubat 4, 2014 Mesaj tarihi: Şubat 4, 2014 Başarılı reklam olmuş Daha önce izmir'de gediz üniversitesi olduğunu bilmiyordum. Sosyal departmanları iyi demek ki, tercih edilebilir.
GEd Mesaj tarihi: Şubat 4, 2014 Mesaj tarihi: Şubat 4, 2014 Suark said: neden olmayacagını neden yazar ki insan? onu soruyorum bende. bırak yapsın, belki sen yanılıyorsundur? ayrıca adamlar hybrid geliştiriyorlarmış, " Gediz Teknoloji Takımı (G-TECH), yakıt tüketimi azaltılmış, performansı ise artırılmış seri hibrit araçlar üzerinde çalışıyor." yani içten yanmalı motor değil çalıştıkları. Hangi paperlari yayınlamışlar bu alanda acaba? Götlerinden sıkmışlar resmen pazarlama kafasıyla. http://mmf.gediz.edu.tr/detail/2372013151458118/341/663 sayfa boş ya 5 10 öğrenci toplanmış kafalarınca bişiler yapıyorlar işte.
aquila Mesaj tarihi: Şubat 4, 2014 Mesaj tarihi: Şubat 4, 2014 yav su iyi bisey de yapiyo olsa hep sallama huyu yok mu turkiyede ordan siciyo iste. lan tamam calisma yapiyosunuz, arastirma falan filan da niye 5 bin km gidicek 1 litreyle diye salliyosun.
moriarty Mesaj tarihi: Şubat 4, 2014 Mesaj tarihi: Şubat 4, 2014 http://www.ulusalkanal.com.tr/images/haberler/zehir_hafiye_alper_gormusun_muthis_bulusu_h3868.jpg
SeaGle Mesaj tarihi: Şubat 4, 2014 Mesaj tarihi: Şubat 4, 2014 O albaylar da ne para tokatladı o erke'den haa.
Deathblade Mesaj tarihi: Şubat 4, 2014 Mesaj tarihi: Şubat 4, 2014 Adamların sallaması sorun değil, insanların inanması sorun sdf.
SeaGle Mesaj tarihi: Şubat 4, 2014 Mesaj tarihi: Şubat 4, 2014 Her mühendise bile termodinamik öğretemiyosun, her vatandaşa nasıl öğreticen dghbfdgnd
Suark Mesaj tarihi: Şubat 5, 2014 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 5, 2014 Size laflar hazırladım sdsfs Feamer said: kargaşa olmasın yeni bir şey yapıyorlarsa bir şey demiyorum ama o verdiğim resimdeki gibi bir şeyle uğraşıyorlarsa dediklerim geçerli... insanlığa ihanet etmiyorsan, yaptığın iş kötü bir iş değildir ama faydası ve yararı varmıdır meselesi de var, sonuçta karynak ve zaman harcıyorsun Kendi zamanlarını harcıyorlar, eh ünininde kaynağını harcıyorlardır ama işleri bu zaten. Hybrid le uğraşıomuş adamlar işte mis gibi. DoGMeaT said: ben feamera katılıyorum hiç bir pratik yanı olmayacaksa yaptıklarının,kendi kendilerine gelin güvey olmuş olmuyorlar mı ? olmuyorlar, illa pratiğe dökülmesine gerek yok zaten. Bilim böle bişe. Genel olarak bu açıdan bakarsan, marsa robot gönderip fotoğraf çektirmeninde sana bana pratik bi katkısı yok =) aquila said: yav su iyi bisey de yapiyo olsa hep sallama huyu yok mu turkiyede ordan siciyo iste. lan tamam calisma yapiyosunuz, arastirma falan filan da niye 5 bin km gidicek 1 litreyle diye salliyosun. Deathblade said: Adamların sallaması sorun değil, insanların inanması sorun sdf. SeaGle said: Her mühendise bile termodinamik öğretemiyosun, her vatandaşa nasıl öğreticen dghbfdgnd e gideni var 5bin k aynı listede
xaty Mesaj tarihi: Şubat 5, 2014 Mesaj tarihi: Şubat 5, 2014 40 tane öğrenci gelcek öğleden sonra, teknoloji anlatcam çocuklara. söyliyim de örnek alsınlar bunu, 1 litreyle 1500km giden araç yapsınlar. ipucu da veririm, yokuş aşağı salsınlar
Marty Mesaj tarihi: Şubat 5, 2014 Mesaj tarihi: Şubat 5, 2014 elektrik telefon bilgisayar falan heralde
neutrino Mesaj tarihi: Şubat 5, 2014 Mesaj tarihi: Şubat 5, 2014 Mr_Hand said: neutrino said: ...Benzini doğrudan elektriğe çevirmenin yolunu ben bilmiyorum. Herkes biliyo onu, fuel cell işte yav. Oha hiç aklıma gelmemişti, sağol. Benzini çeviriyor mu peki bunlar?
Mr_Hand Mesaj tarihi: Şubat 5, 2014 Mesaj tarihi: Şubat 5, 2014 Gerekirse evet de aptalca oluyo o tabii. O yüzden hidrojene odaklanıyolar.
Mr_Hand Mesaj tarihi: Şubat 5, 2014 Mesaj tarihi: Şubat 5, 2014 senko said: teknoloji anlatcam ne lan sdf kenara çekil, teknoloji anlatıyo xaty. :D
neutrino Mesaj tarihi: Şubat 5, 2014 Mesaj tarihi: Şubat 5, 2014 http://haber.gazetevatan.com/yerli-ucak-hedefinde-ilk-adim/606608/2/ekonomi
Feamer Mesaj tarihi: Şubat 6, 2014 Mesaj tarihi: Şubat 6, 2014 koca bilim teknik bölümünün düştüğü hale bak.... işte türkiye gerçeği
Feamer Mesaj tarihi: Şubat 6, 2014 Mesaj tarihi: Şubat 6, 2014 Suark said: Size laflar hazırladım sdsfs Feamer said: kargaşa olmasın yeni bir şey yapıyorlarsa bir şey demiyorum ama o verdiğim resimdeki gibi bir şeyle uğraşıyorlarsa dediklerim geçerli... insanlığa ihanet etmiyorsan, yaptığın iş kötü bir iş değildir ama faydası ve yararı varmıdır meselesi de var, sonuçta karynak ve zaman harcıyorsun Kendi zamanlarını harcıyorlar, eh ünininde kaynağını harcıyorlardır ama işleri bu zaten. Hybrid le uğraşıomuş adamlar işte mis gibi. DoGMeaT said: ben feamera katılıyorum hiç bir pratik yanı olmayacaksa yaptıklarının,kendi kendilerine gelin güvey olmuş olmuyorlar mı ? olmuyorlar, illa pratiğe dökülmesine gerek yok zaten. Bilim böle bişe. Genel olarak bu açıdan bakarsan, marsa robot gönderip fotoğraf çektirmeninde sana bana pratik bi katkısı yok =) aquila said: yav su iyi bisey de yapiyo olsa hep sallama huyu yok mu turkiyede ordan siciyo iste. lan tamam calisma yapiyosunuz, arastirma falan filan da niye 5 bin km gidicek 1 litreyle diye salliyosun. Deathblade said: Adamların sallaması sorun değil, insanların inanması sorun sdf. SeaGle said: Her mühendise bile termodinamik öğretemiyosun, her vatandaşa nasıl öğreticen dghbfdgnd e gideni var 5bin k aynı listede etik olarak, o okula gidip o araştırmamaları yapacak imkan sana sağlanmışsa karşılığı vermekle yükümlüsün ama bu terbiye pek kalmadı tabi her araştırma faydalıdır ama "yere düştüğü zaman fırçaların üstüne düşmeyen dış fırçası" üzerine çalışma yapmak o kadar faydalı bir şey değildir
axedice Mesaj tarihi: Şubat 6, 2014 Mesaj tarihi: Şubat 6, 2014 neutrino said: http://haber.gazetevatan.com/yerli-ucak-hedefinde-ilk-adim/606608/2/ekonomi 1 litre benzinle BİNKİLOMETRE giden araçtan sonra bide uçak mı yapmaya başlamışız? BİRİ BU TÜRKLERİ DURDURSUN DÜNYA LİTERLİĞİ BEKLE BİZ GELİYORUZ Bi sonraki hedef 1 litre benzinle binkilometre giden uçak! Neyse bizimkiler yapadursun ben fesbuktan kendikıraş açayım. Patron görmeden iki oyun atarım HEHEHEHEHE
Vulcan_Lionheart Mesaj tarihi: Mart 6, 2014 Mesaj tarihi: Mart 6, 2014 bu kadar bilim adami,milyar dolarlar ayrılan ödeneklerle yapılan araştırmalarla bunu başaramazken, bir avuç üniversite öğrencisinin bunu başardığına inanmak gerçekten çok saçma olur... keşke olsa..
MrLevie Mesaj tarihi: Mart 6, 2014 Mesaj tarihi: Mart 6, 2014 Her üç ayda bir muadili haber yapılmazsa milli birlik ve beraberligimiz tehlikeye girer.
Norak Mesaj tarihi: Mart 6, 2014 Mesaj tarihi: Mart 6, 2014 said: evde elektrik üretiriz. buda burda dursun: Close enough :o http://www.huffingtonpost.co.uk/2013/04/22/ibm-solar-collector-hcpvt_n_3130544.html 5000x e kadar sorunsuz test edilmiş alet.
sardalya Mesaj tarihi: Mart 7, 2014 Mesaj tarihi: Mart 7, 2014 http://teknoloji.bugun.com.tr/pages/mnews.aspx?id=205220 Bence bu projeyle birlestirsinler 1 litre benzinle 100.000 dusman olduren zirh Ayrica biliyoruz bunlari yanibasimizda da ugrasiyorlar, seyahat oluyor genclere iste yarismaya falan gidince oyuzden yararli projeler 1 milyon dolar kazanma ihtimalin var 1 ay uyuma buna kas diyince kimseyi bulamadigindan gelisemiyoruz, 50 lira vercem veya gpaini 0.05 yukseltcem desen kuyruk olur onunde.
Öne çıkan mesajlar