nienna Mesaj tarihi: Şubat 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2014 şimdi şöyle anlatayım. soldaki butonlar kategori. kırmızı ile çizili alan kategori ana sayfası içeriği. http://i.hizliresim.com/xBro8D.jpg bir kategoriye yeni içerik eklendiğinde en aşağıdaki gibi bir durum oluşsun istiyorum. frame'i bozmadan yeni bir sayfaya taşısın. foruma başlık açılınca aşağıdaki sayfa sayısının artması ve son başlığın bir arkadaki sayfaya kayması gibi. http://i.hizliresim.com/KZZ2Yk.jpg bu işin özü nedir, javascript mi, php mi, cms mi vs. nasıl yapabilirim ya da hazır bir şablon mudur? sayfa yaparken zorlanmıyorum ama içerik ekleme konusunda soru işaretleri var hala. her seferinde kod değiştirmek yerine kısa bi yolu yok mu içerik eklemenin ve bunun otomasyona dönmesinin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Şubat 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2014 öm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Şubat 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2014 dinamik yapabilirsin kodunu. html de tanımlamaları yapıp css te şekil vermek yerine, html de sadece tagleri at, javascriptle doldur içini. sonra buna bi template hazırla, yeni içerik girildiğinde belirli bir şekilde pozisyona otursun. Tamam toparlıyorum şimdi o yeni içerik girme yeri ayrı bir bütün olarak düşünücez. Orası için hazır bi layout kullandığını farzediorm ( responsive layout mesela ). gene toparlayamadım tamam 3 lü dizmişsin ya, heh, onları html kodunda belli bir başlığa oturt. Sonra tamamen, javascriptle ( jquery le daha rahat edersın ) inşa et html ni. De ki, max yeni element sayısı 3, 3 ü geçince bi alt satıra in ordan devam et. PÖF ulan bölede anlatılmıoki CEVAP BURDA yani kısaca, content eklediğinde, html de normalde manuel olarak ne yapıosan, onu javascripte yaptırt, belirli koşullar koyarak dinamik hale getir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Şubat 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2014 En temizi, indir Wordpress'i, istediğin temayı uygula. Kendi kodunu yazmakla, acaip acaip CMS'lerle uğraşmakla vakit kaybetmemiş olursun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Şubat 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2014 içeriği nerden giriyosun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ractamainus Mesaj tarihi: Şubat 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2014 anahtar kelime "pagination". aratsan çok örnek bulursun. kendine ilk sorun şu olsun; client-side pagination mı yapacaksın? yoksa server-side mı? eğer serverdan tüm içeriği sayfaya ilk çağrıda basıp, sonra sayfada parça parça göstereceksen, client-side olur. serverda ilk 10 item'ı döndürüp, ileri butonuna basıldıkça servera yeni çağrılarla, diğer içeriği getirmesini istersen server-side olur. tek seferde çok yüklü kayıt dönecekse mesela, client-side şişer. server-side yapman gerekir performans sebebiyle.. buna cevabını verdikten sonra google it: php pagination, javascript pagination, asp.net pagination, gibi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Şubat 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2014 jquery ile client-side yapmak mumkun ama racta'nın da dedigi gibi yuklu icerik olacaksa ve iyi ziyaret alıyorsa bu isi server-side yapman gerekecektir. saglıklı olanı 2. secenek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
monoscope Mesaj tarihi: Şubat 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2014 450 liraya yaparım istiyosan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nienna Mesaj tarihi: Şubat 4, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2014 kermit mesaj kutun dolu. anahtar kelime için teşkürler. pagination üstünden gittim. flash ve javascript tutorialleri buldum. başlangıç noktam burası. bir sorum daha olacak, habertürk'ten başka aklıma gelmedi şu an. ana sayfasındaki gündem maddeleri içerikli flashımsı bir şey var. bu yapının adı nedir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati Mesaj tarihi: Şubat 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2014 news slider sanırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Şubat 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2014 Carousel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nienna Mesaj tarihi: Şubat 4, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2014 sağolun valla bana kavramların isimleri yeterli. hemen tutoryaller aradım ve buluyorum. sadece neyi aratacağımı bilmek istiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Şubat 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2014 kesinlikle wordpress. kendi blogumda buna benzer bir şekilde paylaşıyorum mesela. temalarda bunun gibi bayağı bir seçenek var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Şubat 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2014 Bootstrap Tasarim konusunda Ihtiyacin olan herseyi yapiyorsun bununla.Hazir template yerine , html + css ile kendi templateini hazirlayabilirsin.Bootstrapin javascript elementleriyle de ucaarli kacarli hos animasyonlar uretebilirsin veee responsive ozelligi ile geliyor. Veriyi nasil cekiyorsun bilmiyorum ama o kisimda da Kendo UI oneririm.Html/javascript kismi beles.Php,jsp ve c# destegi de var. Kisaca ana tasarimi bootstrap ile yapip,veriyi Kendo UI ile client(browser) e aktartiktan sonra content kisminda veriyi Kendo UI widgetlari(grid,listview vs) ile browserda gosteriyorsun.Tum widgetlarin paging,sorting,filter gibi bir suru tatli ozelligi var.Widgetlarin tasarimini hayvanlar gibi customize edebiliyorsun.Demolarda gozukenden apayri bir tasarim yapabiliyorsun.En guzel yani mal IE dahil tum guncel browserlarda ve tum cihazlarda sorunsuz calisiyor ayrica bunun da responsive ozelligi var. Surdan demolari inceleyebilirsin: http://demos.telerik.com/kendo-ui/web/grid/index.html http://demos.telerik.com/kendo-ui/web/listview/index.html Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
monoscope Mesaj tarihi: Şubat 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2014 bootstrap falan kullanırsan yazıcağın custom css dosyası !importanttan geçilmez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Şubat 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2014 Inline editingi(hele hele, margin,width,height vs) yetersizler ve nooblar kullanıyor genellikle.Herifler nerdeyse her türlü ihtiyaç için ayrı css classı yazmışlar.Ben yaklaşık 1.5 senedir kullanıyorum bootstrapı projelerde,üşengeçlikten class yazmak yerine padding falan kullandım en fazla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
monoscope Mesaj tarihi: Şubat 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2014 inline css diye bişey mi demiş birisi görmedim inline css mi kullanılır mail dışında Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Şubat 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2014 sene 2014 inline css Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Şubat 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2014 Hayır benim anlamadığım,böyle basit bir projede bootstrap'in css stilleri nasıl adama yetemeyecek de ,custom css dosyasında !important kullanmak zorunda kalacak.İster inline css de istersen de custom css de !important kullan,ikiside her türlü acemi işi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
monoscope Mesaj tarihi: Şubat 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2014 Adamın istediği şey bootstrap'in 100 de 1'i falan sırf sen fanboyluk yapıp bootstrapi kullanmayı proluk olarak görüyosun diye adama boşu boşuna iş yükliyceksin. Bir de yazdığın şey css lol görende baştan cms yazıcan sancak oofof neyse zaten ractamanius gerekli cevabı vermiş konudaki soruyla ilgili. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Şubat 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2014 lol fanboyluk dedi.Adamın ihtiyacını en kolay yoldan , fazla uğraşmadan nasıl halledebileceğini anlattım.Yarım saatini ayırıp dokümanları okumak iş yüküyse hiç uğraşmasın zaten web işleriyle. Sen css konusunda yetersizsin diye herkes yetersiz olacak diye birşey yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Şubat 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2014 carousel'den bootstrap'e nasıl geldik anlamadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
monoscope Mesaj tarihi: Şubat 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2014 Evet css konusunda yetersizim napalım işte o sektörde çalışıp büyük firmalara komplike işler yapıyoz ama sorsan bi esnaf ajansında css yazmamışımdır :/ işini kolayca halletmesini istiyoduysan bi tane pagination plugini ya da php ile pagination yapar falan o tarz şeyler söylerdin direkt koca kütüphaneyi yığmazdın önüne Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Şubat 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2014 Komplike işler dsfsdf.Neyse ilk sayfadaki mesajımı bir daha oku bakalım ne yazmışım paging konusunda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
monoscope Mesaj tarihi: Şubat 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2014 neyse tartışamıycam görende css'i bi c# bi java fln sancak framework kullansan nolur kullanmasan nolur ben kullanmadan daha hızlı ve rahat çalışıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar