BalisticGel Mesaj tarihi: Şubat 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2014 Buradan alış-veriş yapan oldu mu? Güvenilir mi? İstediğim saati çok uygun fiyata buldum, alsam mı bilemedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xetraynex Mesaj tarihi: Şubat 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2014 aldim ben. 10-15 lira ucuza sanalpazar'da buldum. oradan aldim hem ucrete onay vermezsem saticiya gecmez diye. adam da zaten hizlisaatten almis gondermis. paketi baya guzeldi hic sorun yoktu on numaraydi valla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BalisticGel Mesaj tarihi: Şubat 4, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2014 730 liraya bulduğum saat burda 580 lira. İşkillendim biraz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Şubat 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2014 saat bildiğin erkeğin mücevheratı ya 730 tl ye saat ne abi komedi resmen manasız para harcamak icin erkege elektronik ve araba yetmiyo mu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Şubat 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2014 bizim arkadaş aldı burdan,saat çakma çıktı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Şubat 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2014 burası daha ucuz satıyor http://www.istanbulbilisim.com.tr/Erkek-Kol-Saatleri-Seriler-2830.html Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Şubat 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2014 BonePART said: saat bildiğin erkeğin mücevheratı ya Olm saat en onemli aksesuvar lan. 730 liraya da alinir 7300 liraya da. Pahali olan guzel olacak diye bir dunya yok. Sadece giysiyle uyumu onemli bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Şubat 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2014 Esh said: BonePART said: saat bildiğin erkeğin mücevheratı ya Olm saat en onemli aksesuvar lan. 730 liraya da alinir 7300 liraya da. Pahali olan guzel olacak diye bir dunya yok. Sadece giysiyle uyumu onemli bence. işte sorun orda erkek adam neden aksesuar takıyo yakında elinizede verirler çantayı aksesuar diye taşırsınız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BalisticGel Mesaj tarihi: Şubat 4, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2014 Aynı saati aynı kalitede 100 liraya bulsam alırım ama yok. Hem borçla taksitle de almıyorum maaştan artan parayla alıyorum o da olmasa almam yani. Takım elbise giyiyorum bütün gün şık bir şey olsun istiyorum kolumda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Şubat 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2014 saat biraz acayip ya. mesela bir kadının taktığı mücevherat benim pek şeyimde olmaz açıkçası. 3 liralık küpe de taksa 3000 liralık küpe de taksa aynı şey. ama erkek saat takınca kadında öyle olmuyor, baya bi etkiliyor-muş ben öyle duydum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Şubat 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2014 3 tane saat alcan işte. kahverengi,siyah ve sportswatch sportswatch yazın takıcan sfds. yazn o amele sıcaklarında tişort ile gezerken kolda klas saatin bir olayı yok. nedense ben saati kış aksesuarı olarak görüyorum. kazak ile falan daha güzel duruyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Şubat 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2014 Etkiler de, Once kendin etkileneceksin. 2-3 tane guzel, karakterini tamamlayan saat yeterlidir bence. Kaldi ki erkeklikle bi ilgisi yok saatin. Modayla siklikla kendini begenmeyle ilgisi var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Şubat 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2014 BonePART said: saat bildiğin erkeğin mücevheratı ya 730 tl ye saat ne abi komedi resmen manasız para harcamak icin erkege elektronik ve araba yetmiyo mu bakan 730 binlik saat takıyor, 730tl normal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Şubat 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2014 Esh said: 2-3 tane guzel, karakterini tamamlayan saat yeterlidir bence. Kurduğun tamlamayı seviyim yankı. Karakterini tamamlayan saat. Nasıl bi karakter lan bu saatle tamamlanıyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KidLazer Mesaj tarihi: Şubat 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2014 erkekte olmazsa olmaz: saat, ayakkabı ve kemer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Şubat 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2014 bi ayakkabı var lan bende oda zorunluluktan. hiç saat kullanmadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Şubat 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2014 sadece ayakkabı,kemer ve saat giyerek giderim işe. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Şubat 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2014 BonePART said: Esh said: 2-3 tane guzel, karakterini tamamlayan saat yeterlidir bence. Kurduğun tamlamayı seviyim yankı. Karakterini tamamlayan saat. Nasıl bi karakter lan bu saatle tamamlanıyo. AHahaha çok iyi tesPit. Tam bi saatlik eksik kaldı benim de karakarterimde. Tamamlasam mı eksik mi bıraksam karar veremiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Şubat 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2014 KidLazer said: erkekte olmazsa olmaz: saat, ayakkabı ve kemer 30 senedir saat takmıyorum daha erkekliğimi sorgulayan cıkmadı ayakkabıda mumkun olsa haytta giymem yazın benim için anlamı olan karpuz şort terlikten vazgeçmem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Şubat 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2014 sostizm said: BonePART said: Esh said: 2-3 tane guzel, karakterini tamamlayan saat yeterlidir bence. Kurduğun tamlamayı seviyim yankı. Karakterini tamamlayan saat. Nasıl bi karakter lan bu saatle tamamlanıyo. AHahaha çok iyi tesPit. Tam bi saatlik eksik kaldı benim de karakarterimde. Tamamlasam mı eksik mi bıraksam karar veremiyorum. yahu zenginlerin adeta gösterişi saat. genel olarak giyim de öyle de, herkes 3-5 özen gösteriyor giyimine. zenginler farklılık yaratmak adına saat takıyorlar 5000 liralık. neymiş karakterini tamamlıcakmış neymiş kıyafetinle uyumlu olacakmış. 7bin dolar vermek yerine al replikasını 300 liraya o zaman. o da aynı işlevi görüyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cabot Mesaj tarihi: Şubat 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2014 ozaman da kolpa saat takıyorum psikoljisiylee karekterin yamuluyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
monoscope Mesaj tarihi: Şubat 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2014 http://1.bp.blogspot.com/-WHdzAE1jdTE/T15Jq_yLWXI/AAAAAAAAAEQ/dZdZ_co54XA/s1600/Johnny-Deep-johnny-depp-7044800-750-1124.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Şubat 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2014 Saat iyidir ya. herkesin kendine has bir giyim tarzı var. kimi şöyle geyinir, kimi böyle. bunu da bir saat güzel bir şekilde tamamlayabilir. kimi insan giyimine önem verebilir özel olarak saat de giyimin bir parçasıdır sonuçta. Ama saate inanılmaz yüksek para vermek benim gözümde de çok saçma. Ha ne kadar fazla derseniz benim vereceğim rakam da fazla gelebilir çoğu kişiye ama 500 tl'ye aldım bir saat tommy'den takıyorum. Ama saat bu yıllarca takabiliyorsun ne eskiyor kolay kolay ne birşey oluyor o sebeple açıkçası 500 bana çok gelse de çok uzun periyotla yaptığım bir alışveriş olduğu için kıydım gitti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lithran Mesaj tarihi: Şubat 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2014 Abi sitede corum diye saat var .Alsak taksak dalga geçerler corum diye saat almış dsdsf 13 bin tl cik bıırah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BalisticGel Mesaj tarihi: Şubat 4, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2014 Konyalı saatten alayım olmadı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar