Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

hizlisaat.com

BalisticGel

Öne çıkan mesajlar

Esh said:

BonePART said:

saat bildiğin erkeğin mücevheratı ya

Olm saat en onemli aksesuvar lan. 730 liraya da alinir 7300 liraya da.

Pahali olan guzel olacak diye bir dunya yok. Sadece giysiyle uyumu onemli bence.

işte sorun orda erkek adam neden aksesuar takıyo
yakında elinizede verirler çantayı aksesuar diye taşırsınız
Sosyal ağlarda paylaş

3 tane saat alcan işte. kahverengi,siyah ve sportswatch

sportswatch yazın takıcan sfds. yazn o amele sıcaklarında tişort ile gezerken kolda klas saatin bir olayı yok. nedense ben saati kış aksesuarı olarak görüyorum. kazak ile falan daha güzel duruyor.
Sosyal ağlarda paylaş

BonePART said:

Esh said:

2-3 tane guzel, karakterini tamamlayan saat yeterlidir bence.

Kurduğun tamlamayı seviyim yankı. Karakterini tamamlayan saat.

Nasıl bi karakter lan bu saatle tamamlanıyo.

AHahaha çok iyi tesPit. Tam bi saatlik eksik kaldı benim de karakarterimde. Tamamlasam mı eksik mi bıraksam karar veremiyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

sostizm said:

BonePART said:

Esh said:

2-3 tane guzel, karakterini tamamlayan saat yeterlidir bence.

Kurduğun tamlamayı seviyim yankı. Karakterini tamamlayan saat.

Nasıl bi karakter lan bu saatle tamamlanıyo.

AHahaha çok iyi tesPit. Tam bi saatlik eksik kaldı benim de karakarterimde. Tamamlasam mı eksik mi bıraksam karar veremiyorum.

yahu zenginlerin adeta gösterişi saat. genel olarak giyim de öyle de, herkes 3-5 özen gösteriyor giyimine. zenginler farklılık yaratmak adına saat takıyorlar 5000 liralık. neymiş karakterini tamamlıcakmış neymiş kıyafetinle uyumlu olacakmış.

7bin dolar vermek yerine al replikasını 300 liraya o zaman. o da aynı işlevi görüyor.
Sosyal ağlarda paylaş

Saat iyidir ya. herkesin kendine has bir giyim tarzı var. kimi şöyle geyinir, kimi böyle. bunu da bir saat güzel bir şekilde tamamlayabilir. kimi insan giyimine önem verebilir özel olarak saat de giyimin bir parçasıdır sonuçta.

Ama saate inanılmaz yüksek para vermek benim gözümde de çok saçma. Ha ne kadar fazla derseniz benim vereceğim rakam da fazla gelebilir çoğu kişiye ama 500 tl'ye aldım bir saat tommy'den takıyorum. Ama saat bu yıllarca takabiliyorsun ne eskiyor kolay kolay ne birşey oluyor o sebeple açıkçası 500 bana çok gelse de çok uzun periyotla yaptığım bir alışveriş olduğu için kıydım gitti.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...