fenn Mesaj tarihi: Şubat 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2014 Geçen pazar vatan internetten telefon aldım. Adamlar daha yarın fatura çıkartıp göndereceklermiş. Bu normal mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Şubat 2, 2014 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2014 Degil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lazerbulbul Mesaj tarihi: Şubat 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2014 Muhtemelen stoklarında olmadığı için oyalıyolardır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Şubat 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2014 bende bi bok yedim perşembe telefon aldım netten, daha sipariş dün girilmiş gözüküyo falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Şubat 2, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2014 Ben aldığımda Hollanda malı diye siyah almıştım. Şu an bakıyorum P.R.C. tutup ta bana bunu göndermezler değil mi? Ben Hollanda malı diyerek beyazdan vazgeçtim siyah aldım. Hatta Samsung s4 almadım bu yüzden. Son az kararı oldu Gönderirler se ne yapmam gerekir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Şubat 2, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2014 Şu an mesaj yazdım sakın bana P.R.C. malı göndermeyin diye bakalım. Diğer türlü mahkemelik bile olabiliriz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JestersTear Mesaj tarihi: Şubat 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2014 Hertürlü P.R.C'yi dayıyacaklar sen de paşa paşa kabul edeceksin. BURASI TÜRKİYE. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Şubat 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2014 ne mahkemeligi olacaksin lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Şubat 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2014 İnternetten aldin. 7 gun icinde kosulsuz iade demek bu. Yolla geri bitsin. Hatta kargocunun yaninda ac bak, direk geri gonder ayni kargocuyla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Şubat 3, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2014 Hollanda malı telefon bulamam diye eyvallah çekiyorum. Yoksa basacağım yaygarayı. Çin malı falan gönderirler se o zaman değişeceğiz külahları. Yarın elimde olacakmış bakalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Şubat 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2014 hollanda malı ne telefonu ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Şubat 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2014 eline alınca bakarsın işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Şubat 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2014 Hiiii Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Şubat 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2014 Abi internet alışverişi bence bu kadar abartılmamalı. Çıkın gidin alın. Yoksa şubelerinde gidin başka yerden alın ya da almayın ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Şubat 3, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2014 Flassh said: hollanda malı ne telefonu ? iphone 5s. Menşei: Hollanda yazması beni daha çok cezbetmişti. Dartanian said: Abi internet alışverişi bence bu kadar abartılmamalı. Çıkın gidin alın. Yoksa şubelerinde gidin başka yerden alın ya da almayın ya. En son küfür ettire ettire 100-200 ne kadar fazla vereceksem verip öyle yaptıracaklar da yarını bekliyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Edriel Mesaj tarihi: Şubat 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2014 Sparkcaster said: bende bi bok yedim perşembe telefon aldım netten, daha sipariş dün girilmiş gözüküyo falan. martta gitmiyormusun sen askere :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Şubat 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2014 babama aldım ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Edriel Mesaj tarihi: Şubat 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2014 he k, gerçi bende şubatta gideceğimi bile bile gittim kasımda s4 aldım ya neyin kafasıysa benim ki de -.- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JestersTear Mesaj tarihi: Şubat 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2014 Yalnız fenn senin ki de ne pis bir ırççılıkmış arkadaş ya, adam çinlilerin yaptığı ayfonu değilde avrupalıların yaptığı ayfon için olay çıkartacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar