pontipati Mesaj tarihi: Şubat 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2014 Gerekli malzemeler : kesici bir alet, biraz alkol. Evet önce biraz müzik koyun, sakin bişeyler olabilir. http://www.youtube.com/watch?v=nDE29YXc9NQ Sonra için, takılın bi süre. Ta ki çakırkeyifliği biraz geçene kadar. Şimdi işin zor kısmı, kolunuzun üstüne çizik atmanız lazım. Bir tane yeterlidir, derine girmeye gerek yoktur. Kolun üstünü yaptığınızdan ve çok derin olmadığından emin olun. Ağzınızla içemiyorsanız bu tuto sizin için değildir, ortalıkta kesici alet gezdirmeyin. Evet acı fazla sürmez zaten kafa güzeldir, şimdi kafayı koyun yatın. Ertesi sabah kalkın kahvaltı+kahve vs. hallettikten sonra gogo hastaneye. Diyeceksiniz ki tetanoz olcam, kolumu kestim, kedi cırmaladı vs. kedi cırmaladı derseniz iğnenin dozajı farklı olabilir o yüzden direkt kestim diyin geçin. İğneyi olun, 5sn max. Artık sol kolunuzda küçük bir sızı vardır. Kolunuzu zorladığınızda o sızı artacaktır. %99 olasılıkla kolunuzun ağrısını göze alamayıp o günü fapsiz geçireceksinizdir. O ağrıyı göze alıyosanız da bileğinizi çatlatmanızı tavsiye ederim ki oldukça kolaydır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Şubat 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2014 cuk kafesi alip anahtarini kanalizasyona atmayi tercih ediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Şubat 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2014 dafuq Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
diaboliq Mesaj tarihi: Şubat 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2014 görmek istediğimiz tutolar bunlar hacı abi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Şubat 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2014 yılanınızı öldürün olm sıkıntı olmaz fapdan. ama sade fap iyidir, fazla zamanınızı almaz, abazalıktan korur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Şubat 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2014 diş macunu sürün kolunuza donduktan sonra üzerine vurun gg.Askerde hava değişimi almanın efektif bir yoludur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Şubat 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2014 4chan de penisini kesip yiyen adam vardı o daha efektif bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Şubat 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2014 dafqa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Certhas Mesaj tarihi: Şubat 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2014 biri yapar şimdi ömür boyu suçlu hissederim. editledim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Şubat 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2014 her 3 günde bir fap eski sevgili şerrinden, üst kat komşusu bıyıklı berrinin sütyenin üstüne giydiği v yaka sweetshirtten gözüken meme çatalından, bakkalın kızı rukiye'den ve bilimum kötülüklerden korur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revangelis Mesaj tarihi: Şubat 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2014 Çok teşekkür ederim çok yardımcı oldu tuto Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karaktersiz Mesaj tarihi: Şubat 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2014 yanlislikla cizigi çüküme attim :X Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Certhas Mesaj tarihi: Şubat 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2014 arkadaşlar aşıyı yaptırdıktan sonra taktiği veriyorum. bir tane askılık alacaksınız onu boynunuz aracılığıyla kolunuza bağlayacaksınız sonra izole bant ile parmak uçlarını elin ön yüzüne doğru bantlayın, uzvunuzu arasına uzatın ve belinizi hareket ettirin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Şubat 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2014 bu kadar dert oluyosa kesin atin gitsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Şubat 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2014 legit görünüyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Şubat 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2014 elinize annenizin dövmesini yaptırın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hunty Mesaj tarihi: Şubat 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2014 Evde, isyerinde, misafirlikte, yolda . Durmaksizin halleniyor musunuz? Kendinizden kacamayacaginizin farkinda misiniz? Kendini tatmin cukuruna saplanip insan icine cikamaz hale mi geldiniz? Cozum bende! Bizarre Mormon anti-masturbation egitim setiyle sorunlarinizin ustesinden gelip, yeni bir hayata baslayacaksiniz! 1750 sayfalik egitim seti! + 22 saat egitim videosu + 12 saat mp3 telkin acil ses kaydi 5000 Ytl degil 2000 Ytl degil http://francis-moran.com/wordpress/wp-content/uploads/2013/04/discount-resized-600.png Sadece ve sadece 14 subat'a kadar ! Sadece 500 ytl. Ornek video: http://www.liveleak.com/view?i=29a_1391597593 Sadece mail hesabima paypal ile 500 ytl gondermeniz yeterli. Ilgilenenler pm atsin. Kisitli sayida 150 uye icin yer var sadece! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black_Hand Mesaj tarihi: Şubat 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2014 @ponti tetanoz aşısı oldun sol koluna ve solaksın, fapleyemiyorsun. özet bu herhalde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Şubat 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2014 hunty, video açıklaması için fazladan 1 m typo yapmışsın... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gizli Mesaj tarihi: Şubat 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2014 fap yapmayı bırakmak için değil sadece gülmek için bile izlenir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
j_bLiND Mesaj tarihi: Şubat 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2014 abi o ara sağ el kullanır insan. ben yararsız buldum. hani iki el de aşılı olsa vidyo izler sıkıştırır gene rahatlar yani. beyinde bitiyo iş (:P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar