senko Mesaj tarihi: Şubat 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2014 ya ben ayarı bulamadım veya bug gibi bişi var androidte dün benim gps çalışmadı ben de el mecbur telefondan açtım google maps'i neyse buldu lokasyonu fln fakat atıyorum 30sn dokunmayınca ekran kapanıyor benim, e hem araba kullanıyorum hem telefonu açmaya çalışıyorum sıkıntı oldu car mode diye bişi var benim telefonda (xperia z) ama onun üstünden açsam bile navigasyonu yine bi süre sonra kapandı telefon sonra tuş kilidi vs uğraş ve car mode'tan google maps açtın mı ekran kapanıp açıldığında sizin hedef lokasyonunuzu kaybediyor. kabus gibiydi ya ahah çevre yolunda eskişehiri kaçırıp bursa'ya gidiyordum nerdeyse sdfsfd işin özeti abi ben x programını açarsam ekranı sakın kapatma diyemiyormuyuz bu telefonlara? bi de iGo primo iyimidir navi konusnuda? google maps leş çıktı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wolas Mesaj tarihi: Şubat 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2014 fakir xperia ne note3 al kendine alacak paran yok ise devlet sana note3 alacak para verecektir. Ayarlar > Ses ve görüntü > Ekran zaman aşımı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Şubat 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2014 Öeh şaka mı :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Şubat 1, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2014 plastik telefonlarla işim olmaz sdfsdf olm yalnız senin yaptığın zımbırtıyı yaptığımda telefon stand-by'da kalsa bile 30dakka açık kalcak ben istiyorumki sadece navi'yi açtığımda ekran kapanmasın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Şubat 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2014 tasker ile yapabilio olman lazım o ayarları. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Şubat 1, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2014 tasker ney? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Şubat 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2014 bu ne saçma başlık lan, yazılımcı falan bide bu adam, ne iş yapıyon kardeş sen? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Şubat 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2014 5 yaşında çocuk bulur lan o ayarı sfd, tam bir ekmek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Şubat 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2014 Navigasyon applerinde kapamaz ekranı genelde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wolas Mesaj tarihi: Şubat 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2014 adama su geçirmez diye dandik telefon vermişler işte bi özelliği yok su geçirmese ne olacak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Şubat 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2014 Program içinde olması lazım o özellik, yoksa ya hepten ekran zaman aşımını değiştirceksin veya tasker falan kullancaksın. Yandex kullan mesela navigasyon için, o kapamıyor ekranı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Şubat 1, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2014 Sparkcaster said: bu ne saçma başlık lan, yazılımcı falan bide bu adam, ne iş yapıyon kardeş sen? yarından itibaren internetin 56k kardeş. hayırlı olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
riglous Mesaj tarihi: Şubat 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2014 Yannız kimse yanıtı bilmiyor. herkes leke sürdürmemek için nası bilmezsin diyor.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Şubat 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2014 qfafsgs 30dk yeter ya 20 dakikada bir bızıklarsan ekranı kapanmaz edit: screen on diye playstoreda bi ara, var birşeyler ama denemedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Şubat 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2014 Tasker. Baska cozumu yok. If li bir ayar tamamdir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar