GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Şubat 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2014 niye askere gidiyoz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Şubat 1, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2014 İŞ vermiyolar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Şubat 1, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2014 Gideyim geleyim yine iş vermesinler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Şubat 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2014 daha askerliği sorun yapan şirket çıkmadı bana benim şansımadır belki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Şubat 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2014 GONDARCENGIZ said: niye askere gidiyoz erkek olduğumuz için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BalisticGel Mesaj tarihi: Şubat 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2014 Kesinlikle kışın. Eğitimler daha hafif olur dışarısı soğuk olduğundan. Ağustos-Eylül en kötü dönem. Kastamonu'da yaptım acemiliği, Ağustosta gittim. Göğsümde 3. derece yanık oluştu güneşten, izi geçmedi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BalisticGel Mesaj tarihi: Şubat 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2014 quixef said: Certhas said: kışın da şırnak'a verirlerse hiç rahat olmaz. Kışın Şırnak'ta yaptım askerliği, en rahat dönemi kesinlikle. [list] [*] Günler kısa [*] Şırnağın havası çevresine göre baya ılıman [*] Terör vb. kışın gündemde olmuyor [/list]Nöbetler için aynısını söyleyemicem. :D Askerliğin son 2 haftası Aralık sonu Ocak başı nöbet tuttum sadece, o bile yetti. Kuru ve aşırı bi soğuk oluyor. -20yi görmüştük bi gün. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Şubat 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2014 kasım-aralık iyidir. Nöbet sıkıntı oluyor ama -15 te iptal ediliyor bizimkiler. Hudutta tutarsan sıkıntı yaşayabilirsin. Ankaranın soğuna çakıyım bu arada ya ne biçim memleketmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Şubat 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2014 kış, Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Şubat 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2014 BalisticGel said: quixef said: Certhas said: kışın da şırnak'a verirlerse hiç rahat olmaz. Kışın Şırnak'ta yaptım askerliği, en rahat dönemi kesinlikle. [list] [*] Günler kısa [*] Şırnağın havası çevresine göre baya ılıman [*] Terör vb. kışın gündemde olmuyor [/list]Nöbetler için aynısını söyleyemicem. :D Askerliğin son 2 haftası Aralık sonu Ocak başı nöbet tuttum sadece, o bile yetti. Kuru ve aşırı bi soğuk oluyor. -20yi görmüştük bi gün. işte bu yüzden kışı acemiliğe getirmek daha iyi gerçi şans birazda bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Şubat 6, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2014 Kışa beklicek lüksüm yok. Yani mayısı bırakırsam ağustosta gidicem. Hala inanımaz kararsızım, şu anda sivil hayatımdan da memnun olmadığım için gitmek istiyorum. Diğer tarafım yazın deli gibi sıcak ve günler uzun mantığı gitme diyor. Allahım 1 hafta içinde karar vermem lazım. Bi iş bulsam kesin beklerim Kasım'ı ama yok hıamna Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Yuco Mesaj tarihi: Şubat 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2014 Ben mayısa başvuruyorum. Kısa çıkarsa kasım aralık arası döner diye hesap ediyorum. Yıl sonu olduğu için belki daha çok açık pozisyon vs olabilir diye düşünüyorum. Tabi olmayabilirde , olsa da sana mı açtık diyebilirlerde vs vs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Yuco Mesaj tarihi: Şubat 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2014 Dartanian said: Kışa beklicek lüksüm yok. Yani mayısı bırakırsam ağustosta gidicem. Hala inanımaz kararsızım, şu anda sivil hayatımdan da memnun olmadığım için gitmek istiyorum. Diğer tarafım yazın deli gibi sıcak ve günler uzun mantığı gitme diyor. Allahım 1 hafta içinde karar vermem lazım. Bi iş bulsam kesin beklerim Kasım'ı ama yok hıamna Bence çok sıkıldıysan başvur. Askerlik sadece çalışmaya değil adam gibi pozisyona girmene bile engel. Ha bide şöyle bişey var. Hayatının bir yazını mı yoksa kışını mı feda etmek istersin. Bi de öyle düşün Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
monoscope Mesaj tarihi: Şubat 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2014 askerlik çok zevkli bişey gibi ya ben anlamadım niye millet bu kadar şikayetçi. yaşadığın andan zevk almak lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zikko Mesaj tarihi: Şubat 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2014 ben ağustosta gitmiştim gayet güzeldi, acemilikte bişey yapmıyosun zaten, acemilik bitince gündüz saatleri kısalıyor. bitirince de ocak gibi iş yerleri daha uygun oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Şubat 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2014 nöbet tutmadım, ama şansınıza kıbrıs çıkarsa, yazın sıcaktan geberirsiniz onu söyliyim. kış best. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Şubat 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2014 ben yaz dönemi adana'da yaptım. biraz pişmanlık var. kışın adana harika oluyo çünkü. tamamen şans. kışın yaparsın soğuk yere çıkar vice versa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Şubat 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2014 Yaptigin yere gore degisir dendi mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
photographer Mesaj tarihi: Şubat 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2014 hiçbir dönem dendi mi? :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Şubat 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2014 kış -aralık-ocak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Şubat 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2014 ben ağustos düşünüyorum. yaz sıcağının çekilmez olduğu bi yere denk gelsen bile çok sürmüyor olacak bu durum tahminen. kışa denk geliyorsun ama yine gidilen yere göre çok kara kış yaşamama ihtimali de var. şayet son zamanlarda şubat mart daha soğuk geçiyor bana göre. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Şubat 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2014 ağustos döneminin şöyle bişeyi var, belki askerde hayatında bi tek sporu acemilik döneminde yapıcaksın, o da ağustos sıcağına denk gelicek ahauha. manisa kıbrıs yaptım ben manisanın dondurucu soğugunda spor bile yapmadan askerliği bitirdim, tek şınavımı terhis olduğumda kapıda formaliteden çektim sdfds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
monoscope Mesaj tarihi: Şubat 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2014 ya beyler birisi şu askerden çıkış işlemlerini anlatabilir mi ? hadi bitti diyip kapıdan çıkmadan önce bi kağıt falan alıp verme işlemi yapmıyomuyuz ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Şubat 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2014 bize ne soruyon birader komutanına sor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
monoscope Mesaj tarihi: Şubat 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2014 bi bilen vardır burda diye sorduk bilae artizlik yapma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar