fenn Mesaj tarihi: Ocak 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2014 Yazılarımı anlamadan dinlemeden ergen çocuklar gibi saldıracaksanız hiç konuşmayalım kontrol ettiğimde bu gruba uyan sadece incdarkness -olorin 84 varmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zikko Mesaj tarihi: Ocak 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2014 ben bi kez yakalandım öle kızın evinde dolabına girdim havasızlıktan ölecektim, ölseydim burda iyi kaynatırdınız he Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Ocak 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2014 ergen dendi salak dendi. next step adres ver. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
incdarkness Mesaj tarihi: Ocak 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2014 fenn said: incdarkness Geri zekalı herif önce okuduğunu anla gerisi kolay anlatsana einstein raconunu bu islerin yan odani kontrol etmeyi de unutma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ocak 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2014 ooo aile karıştı işin içine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
olorin84 Mesaj tarihi: Ocak 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2014 aileyi zaten başta kendisi karıştırdı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Ocak 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2014 incdarkness harbi okuduğunu anlamıyorsun, aynı şeyden bahsediyorsunuz halbuki. bak sen ne demişsin, kızın evi varsa anca falan, o da racon derken hangi pozisyonda sevişeceklerini demiyor, ailesinin evinde ailesi gelmek üzereyken sevişmeye çalışmalarına bir itiraz var. ha genel yazım tarzından sevişmelerine toptan bir itiraz da var ama onu çok öne çıkartmıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Ocak 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2014 aile girdi isin icine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ocak 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2014 aile karıştırmayın aile = namus bakın bakire = namus denkleminde kirlenme sonucu neler yaşanmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Ocak 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2014 İşte bu yüzden sevişmiyorum, hayatım daha önemli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Ocak 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2014 incdarkness said: fenn said: incdarkness Geri zekalı herif önce okuduğunu anla gerisi kolay anlatsana einstein raconunu bu islerin yan odani kontrol etmeyi de unutma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Ocak 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2014 inc biraz fazla atarlanıyorsun şu anda. fenn normalde o kafa yapısında biri olduğu halde burda pek bişi dememiş aslında az soluklan hele yeğenim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
incdarkness Mesaj tarihi: Ocak 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2014 ben bisey demiyorum abi kiz kardesinin sevgilisi olur falan boyle aman dikkaat sdfjdjd cocuk onlarda kalmasini yasakladi herif adama ters lutfen ama kiz bulsa guzel gotune roket takarak gider Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ocak 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2014 anneyi dahil etmeseydin bari fenn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Ocak 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2014 anne mi dendi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ocak 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2014 çizimkarikatür eklendi anneli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Ocak 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2014 teyzesi de olabilir. teyzem.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
olorin84 Mesaj tarihi: Ocak 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2014 o kafadaki adamların en büyük savunma sistemi ana-bacı olayı başka bi numaraları yok ve bu da türkiyede çok prim yapiyor malesef. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
incdarkness Mesaj tarihi: Ocak 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2014 quixef said: incdarkness harbi okuduğunu anlamıyorsun, aynı şeyden bahsediyorsunuz halbuki. bak sen ne demişsin, kızın evi varsa anca falan, o da racon derken hangi pozisyonda sevişeceklerini demiyor, ailesinin evinde ailesi gelmek üzereyken sevişmeye çalışmalarına bir itiraz var. ha genel yazım tarzından sevişmelerine toptan bir itiraz da var ama onu çok öne çıkartmıyor. ya sen harbidrn lan tek gecelik olursa diyorum tek gecelik beynin basiyomu? sevgilim ise haftanin 2-3 gunu onlarda kalirim off abi beyin ya beyin fckn muslims Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
7thBreath Mesaj tarihi: Ocak 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2014 yine anne denmiş kaçırıyorduk az daha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Ocak 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2014 Olorin sen de konu oraya gelince gerçek hayatında: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
µh Mesaj tarihi: Ocak 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2014 fenn said: Benim kız kardeşim, ablam, kızım yan odada erkek arkadaşıyla sevişme işi bana ters. Bu konu bana ters değil vs vs değişik düşüncelere de karışamam. Eniştenin elini sıkarken bi titreme geliyor mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ocak 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2014 olay bekarete ve namusa geldiyse eğer paylaşıyorum ben yazımı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Ocak 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2014 bingildak said: anneyi dahil etmeseydin bari fenn Anne demedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
incdarkness Mesaj tarihi: Ocak 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2014 quixef said: Olorin sen de konu oraya gelince gerçek hayatında: yazinin basini okuyup sonunu sokmak yerine tamamini oku sonra millete karikatur ile saldirirsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar