Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Windows tablet dusunuyorum

Giovanni

Öne çıkan mesajlar

• 1 yıl sonra ...
Annem için windows tablet düşünüyorum, sorun çıkarmadan sağda solda printera bağlanabilecek ofis wordü exceli rahat çalışacak, kesinlikle hafif olacak 500 gr civarı falan, bide F klavye destekleyecek sdf

http://www.amazon.com/VivoTab-M80TA-C1-BK-Tablet-Integrated-Professional/dp/B00HWHQKWG/ref=cm_cr_pr_product_top?ie=UTF8

Şu hazır ofisle birlikte geliyor fazladan almaya gerek de yok. Ne diyosunuz ipad miniler falan bu fonksyonları yerine getirebilir mi? Bi de harici klavye alıp takınca üzerine stickerla harf yapsam windowstaki gibi ayar yapıp F klavyeye çevirebilir miyim bu harici klavyeleri?
Sosyal ağlarda paylaş

axedice said:

Ya kadın istanbulda tek başına mediamarkta gitmiş polypad diye bişey satmaya çalışmışlar bunun diğerlerinden farkı yok diye

pic related

http://www.polypad.com.tr/wp-content/uploads/TanitimlarOcak2015_940x450.jpg

Şöyle bi ortamda hiç anlamadığım işlere girmek zorunda kalıyorum

dsafasdasfa

logoyu çorlamışlar

http://www.resimbul.com/sonuc/audi/nescafe-audi-kampanyasi/nescafe-audi-kampanyasi-342990.jpg

Sosyal ağlarda paylaş

winbook 802 aldim bugun LAN NE GUZEL ALETMIS

once ipad baktim 500 dolarin altinda olan modelleri begenmedim ustunde olanlar da pahali o paraya at almaya karar verdim

sonra az kaldi samsung aliyordum falan

en son lan bi tablet lazim napicaz derken samsungun yari fiyatina bu bay trail 3735 islemcili 2 gb ramli full size usb portu olan bu aleti buldum indirime girmis tam

gerci benim alacagim 10 incti bu 8 inc ama fiyati tam 2 katina cikiyordu gerek yok dedim ceket cebine falan girer hem

lan ne iyi karar vermisim, 4-5 sene onceki pazarda satilan cin mali tabletler gibi sacma ekranli yavas bisey olur diyordum ucakta gececek vakitte film oynatsa kafidir dedim ama akiyor alet masallah :)
Sosyal ağlarda paylaş

Bugün amazon primeday ama saçma salak bebek bezinde falan indirim var sdf

Genelde hep dandik eşyalar indirime girmiş, 1 hafta boşuna bekledik lel. Neyse akşama kadar belki flash sale gelir diye biraz daha bekleyip Asus VivoTab Note 8 alacağım şu bluetooth klavyeli ve standlı kılıfla birlikte. Direk ofis var içinde 365 değil, 64gb ssd falan 250 dolara win 8.1li güzel alet.

http://ecx.images-amazon.com/images/I/91fODpOgDcL._SX450_.jpg

Kılıfla ilgili bi çekincem var mıknatıslar touchscreeni engelliyor gibi bi kaç yorum gelmiş, bu tür bişi kullanan oldu mu diğer tabletlerde falan sorun yaşayan?

Bide anneme alacağım diyorum ama kendime de bi tane patlatasım var, lanet olsun tüketim çılgınlığı asd
Sosyal ağlarda paylaş

kurarsın, laptoptan farksız.

fakat şu aleti tekelden sipariş girişi yapmak için kullanmayacaksanız tavsiye etmem ya. tablet zaten çok çıt kırıldım bir şey abi. ucuzuna kaçmak baya kötü fikir. uzun vadede can sıkır. feedbacklere baktım aletin, çok fazla sorun yaşayan var ki beklendik yani. en azından surface alın windows tablet istiyorsanız. iş yapabilitesi olsun. 8" alacak olduktan sonra bence windows almanın bir anlamı yok. sadece tablet olarak kullanacaksan windows os'lu tablet almak bana gereksiz geliyor.
Sosyal ağlarda paylaş

Aynen win 8.1li bilgisayar işte senko, 1.8ghz dandik işlemcisi var basit işlerini görür.

Ki yapılacak işler internete girip mail alıp verip word kullanmanın ötesine geçmiyor. Surfacea falan baktım tamam 10 numara cihaz da i5lik bi iş yok ki ortada, bide üstüne klavyesiyle birlikte omuzları ağrıyan anne çantası ağırlığını geçiyor.
Sosyal ağlarda paylaş

500gr abi alet, keyboard 50gr eklesin.

o alette ofis falan kullanamaz, mail yazmak çok kasar. 8" alet, 10" surface'da bile ucu ucuna kullanıyorsun.

asusu alırsan tablet olarak kullanırsın abi. facebook bakmaca, mail okumaca. word veya excel açıp rahat çalışamazsın. tableti windows almanın hiçbir avantajı yok bir sürü dezavantajı var. kullanım sadece tablet olacaksa android veya ios çok daha mantıklı.

laptop olarak da kullanılabilsin, iş yapabileyim, office kullanayım, iş takibi yapabileyim diyorsan 10" başlangıç noktası ve sağlam bir donanım gerekiyor.
Sosyal ağlarda paylaş

gayet kullaniliyor kullanmadan yorum yapmayin bence

100 dolara aldigim alet i5li laptopimdan daha iyi calisiyor su an. cs go kurdum 30-35 fps alabiliyorum ekran karti yok islemcinin gpusu ile oynatiyor lolz. gerekirse hdmi cikisi var monitore bagliyorsun klavye mouse her sey baglaniyor bildigin windows. desktop uygulamalarinda bir gram yavaslik yok zaten ofis browser vs. cok smooth. sarji da 6 saat kadar gidiyor ama usb powerbank varsa 10-15k mah lik bir gunu full goturur cok rahat.

ipad veya galaxy pro alacaktim bana uzak olsun su an onlar windows cok buyuk kolaylik. butun programlarimi kurdum. yalniz alacaginiz aletin 2 gb rami olmasina dikkat edin 1 gb olursa kasilmalar olabilir.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...